HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Kedvenc kritikusunk készített egy válaszvideót az őt ért vádakra. 

A pacák azon kívül, hogy ezzel a válasszal ellentmond magának, fel sem fogja szerintem, hogy igazából mi a baja az embereknek. A legtöbb felháborodást nem az a tény keltette, hogy nem szereti a Sötét Lovagot, hanem hogy ilyen minősíthetetlen stílusban tette azt. Ez méltatlan, nem professzionális viselkedés, ami nem való még a TV2-re. Talán Budapest TV-n elmenne. Hoppá.Ha már Budapest TV... ;)

Címkék: tv hülye emberek

40 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr812689114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2011.02.25. 09:05:32

Tetszik ez a poszt és a link is, jót mosolyogtam rajta.:DD

algi 2011.02.25. 09:14:59

Még jó, hogy nem futtat celebeket. :D

Kolonel 2011.02.25. 10:18:01

Teljesen egyetértek veled. Ha egyszerű filmrajongó csak, akkor miért vállal el egy filmszakértői nyilatkozatot?
És ha már megteszi, akkor készüljön rendesen (nemcsak "átlapoztam az Arkham Asylum képregényeket is, és nem tetszett"), és ne olyan kifogással fikázza a filmet, ami abszolút amatőr.
Ez a denevérmaszkos figurát nem lehet komolyan venni kritika ez kb. olyan, mintha azt mondaná, hogy "á, ezek csak színészek, akik csak eljátsszanak előre megírt forgatókönyvet, ezt nem lehet komolyan venni, ez nem érdekes, mert nem valós személyekkel történik".

U.i.: szép munka a link-vadászat terén :D

Primitív 2011.02.25. 13:46:23

Komolyan ez az ember...valaki szóljon már neki ,hogy animációt látott, nem az új Batman film előzetesét!De egyébként hülyékkel nem érdemes foglalkozni.

valko2 2011.02.25. 16:05:20

Ez a bptv-s videót nézzétek végig! kvanagy. szerintem jóarc ez a Pucsér (igen, rohadtőrült, de nem hülye) A batman-t leszólni mondjuk nem volt jó ötlet egy országos tv-n, de médiahekknek tökéletes (már 1 hete ez a téma) Illetve nézzétek végig yt csatornáját.

Clois 2011.02.25. 18:15:43

Esküszöm úgy hisztizik mint egy 12 éves kisgyerek :D
Amúgy érdekes, hogy Batmantól eljutott kelemen Annáig :)

Chocho89 · http://pcguru.hu 2011.02.25. 18:43:00

@valko2: Nem az a baj, hogy leszólta, mert véleménye lehet róla. A gond ott kezdődik, hogy abszolút felkészületlen volt, és még most is csak neki áll feljebb...

Sülttök 2011.02.25. 19:44:48

Azért elég rendesen leszólta Jokert, végül is csak Ledger "belehalt a szerepbe" és Oszkárt kapott, de biztos szar szerep és szar színész, neki van igaza, igen!

gorre126 2011.02.25. 21:03:37

Jah, pont mondani akartam, hogy régebben pár éve egész jó műsorokban szerepelt, de ott egy link a bejegyzés alján...
Valami megátalkodott meg egész blogot csinált az ügynek deneverrevizio.blog.hu/

DarkPrince07 · http://www.darkprince.blog.hu 2011.02.25. 21:20:22

Az én kezemben akkor nyílt ki a bicska mikor Heath Ledger halálával kapcsolatban elejtett egy gusztustalan poént, hogy ahhoz h szerepelhessen a folytatásban ahhoz csak "ásó meg zseblámpa kell"... Szerintem Ledger azért többet tett le az asztalra, mint ez a hájpacni.

DarkPrince07 · http://www.darkprince.blog.hu 2011.02.25. 21:21:51

*zsebemben, nem kezemben, na mind1. :P

buster96 2011.02.25. 22:11:23

Jó azért ha elmész egy csatornához akkor kicsit talán hihetsz nekik hoghy ez egy filmelőzetes, azért valjuk be észrelehet venni hogy animáció de nem mindenki veszi észre.

Védelmébe szóljon hogy:Neki azt mondták hogy ez egy filmelőzetes és semmi oka nem volt rá hogy jobban megfigyelje hogy ez animáció hiszen azt mondták neki hogy film

Én nem akarom védeni mert készülhetett volna jobban is kifejthette volna jobban a véleményét hogy miért is nevetséges batman (szerintem sem egy nagy figura batman de pont azért nem fikázom mert sokan szeretik és én is megnéztem az eddigi filmeket és teccetek de nem ugy mint egyébb klaszikusok

algi 2011.02.26. 01:32:45

@valko2: @buster96: Az a baj, hogy ez az ember nem lát tovább az elsődleges zsigeri élménynél. A gondolattól, hogy valaki bőrjelmezt vesz fel, idétlen röhögés fogja el, úgyhogy biztosan hülyeség az egész. Kb. idáig futotta neki véleményügyileg, de ezt megkapom bármelyik leghátsó sorban röhigcsélő, popcornzabáló, bekiabáló tuskótól a moziban.

A második lépés ez volt, hogy csak és kizárólag erre a zsigeri élményre alapozva, minden objektív információt kizárva fröcsögni kezdett egy olyan helyen, ahol NEM ILLIK fröcsögni. Nem tudom elégszer elismételni: egy reggeli műsor nem arra való, hogy más halálán poénkodjanak a vendégek, hanem arra, hogy mindenen illedelmesen mosolyogjanak. Meghackelte a médiát? Csak azért sikerült neki, mert a comment:com belinkelte, amúgy kismamákhoz és nyugdíjasokhoz jutott el a halottgyalázása, akik azt se tudják, mi az, hogy képregény.

A harmadik lépés az, hogy "reagál az internetes össznépi lincselésre", ami azért vicces, mert az internet egy olyan hely, ahol lehet abban bízni, hogy lesznek primitív hőzöngők. Azokra kiválóan válaszolt is. Csak épp a releváns, értelmes felvetésekre nem mondott semmit, és úgy állította be, mintha kizárólag hőzöngés hangzott volna el. Ez a videó gyakorlatilag arról szól, hogy - miután elhangzottak releváns kritikák vele kapcsolatban - lecsőcselékezte, meg lelincselőzte a kritizálók legértelmesebbjeit is, arról nem is beszélve, hogy szerinte aki nem szereti, ha egy kiváló színész halálán poénkodnak, az máris Batman-fetisiszta - miközben lehet, hogy nem is szereti az illető a Batmant.

Vagyis: abban lehet, hogy véletlenül igaza van, hogy ezek a Batman-filmek nem tökéletesek. Nagy ügy, ezen a színvonalon egy film vagy rossz, vagy jó, úgyhogy fifti-fifti eltalálni, hogy melyik a "helyes" válasz. De nemcsak alaptalan fikázás volt az első videója, de a második se szimplán szerecsenmosdatás, hanem személyeskedő támadás minden egyes kritikusa ellen.

Ha nem videóban hangzott volna el az, amiket mond, hanem kommentben vagy fórumhozzászólásban írta volna, akkor úgy hívnák ezt, hogy troll.

blady 2011.02.26. 19:39:44

2 szó jutott eszembe: bicskanyitógató, vadbarom :D Pár napja, mikor nézegettem a válaszvideó kommentjeit, meg voltam döbbenve azon a tényen, h akadnak olyanok, akik ennek a birkának a védelmére kelnek. Pedig csak a véleményemet írtam le teljesen normális hangvételben. Kicsi a kerítés..

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2011.02.26. 22:23:09

Szerintem túlkomplikálja a dolgot. Amúgy szerintetek, aki ennyire túl igényes, képes élvezni akár egy felmet is?

buster96 2011.02.26. 22:41:11

Utálom ezt az embert nem tudom láttátok e már a régebbi videóit youtube-on de......

én nem akartam a kommentemben védelmezni.

Egyébként szerintem sem lehet ilyen elvárásokkal egy filmet sem élvezni.
Mindegyikőnk felfedezett már szerintem
legalább egy hibát a batman filmekben
de mégis szeretik az emberek az nem tudom hogy miért de nem fogom azt mondani hogy hülyék.

blady 2011.02.26. 23:41:57

én szerintem nem is látta a TDK-t...ha az nem tűnt fel neki, h egy videójáték trailere ment, akkor nincs is miről beszélni :D aztán volt aki azzal jött, h nem "gémer", honnan látta volna? Hát onnan egy norm, hétköznapi embernek is feltűnik, akinek nem 20 dioptriás szeme van. Filmbarátnak sem kell ehhez lenni.
Meg nem is értettem a fordulatot, h az eredeti videónál meg ennél is, miért ment át az egész Batman ócsárolásba. Ha az emlékezetem nem csak a Nolan féle Batman film folytatását vezették fel és h arról fognak beszélni. Nem arról, h kinek miért nem jön be a képregény, vagy milyen latex ruhát visel vmi hőskomplexusban szenvedő gazdag ficsúr. wa?:D

algi 2011.02.27. 06:38:24

@Puzzleman: @buster96: Bocsássatok meg, nem akarok személyeskedni, de úgy néz ki, érdekes elképzelésetek van az igényességről.

Mert az szerintem nem igényesség, hogy "Ez szar, mert idétlen a maszkja." Hacsak nem tekintjük a dedósokat egytől egyig igényesnek. Ennyi erővel az, hogy film közben a kisiskolások unalmukban zajonganak, az az igényesség jele lenne? Az igényesség az magában foglal valamiféle objektív szempontrendszert vagy legalábbis tudatosságot a szubjektivitásban. Az nem igényesség, hogy az állati ösztönöknek engedelmeskedve fikázok vagy dicsérek.

Igényesség az lenne mondjuk, ha elmagyarázná, hogy miért nem áll össze a Nolan-féle Batman-filmek világa, és ebben miért ludas az, hogy egy olyan képregényhőst helyez realisztikus környezetbe, amiben épp az volt a pláne, hogy a szuperképesség nélküli hős kontrasztban volt a képregényes környezettel. Azzal, hogy a szuperképesség nélküli hős bekerült egy realisztikus világba, értelmetlenné vált a denevérjelmez, mert nincs jelen az az ellentmondás, amit a jelmezzel fel kellene oldani. Ha egy realisztikus világban egy realisztikus ember hősködik, az nem öltözik be, mert az nem realisztikus - hacsak nincs feltűnési viszketegsége, márpedig Bruce Wayne-nek nincs. Na, ha ezt elmondta volna, akkor azt mondom, hogy tényleg igényes kritikát fogalmazott meg a Nolan-féle Batman-filmekről. De nem, a Nolan-féle Batman azért szar, mert Batman röhejesen néz ki a jelmezben, és ne vegyük már komolyan a képregényeket. Hát, ha ő nem veszi komolyan pl. a Maust, akkor csak gratulálni tudok neki. Csak azért lenéz egy médiumot, mert tájékozatlan. Akkor ennyi erővel az animációs filmek mind gyerekmesék, a sci-fi meg hülyeség.

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2011.02.27. 09:58:35

@algi: Bocsánat, tényleg nem a túl igényesség a volt legjobb kifejezés a fickóval kapcsolatban.
Én is szerettem volna, ha megindokolja, miért gondolta ezt.

blady 2011.02.27. 15:09:09

és miért állít olyat, h ne vegyük már komolyan? Honnan tudja, h akik szeretik, komolyan is veszik az adott karaktert? Ha mindezt mondjuk a kick-assről mondja, vállat vonogatok és továbbevezek egyből..
Btw 1 év múlva úgysem fog rá emlékezni senki, nem is értem minek kellett erőltetni azt a válaszvideót. Csak még jobban lejáratta magát azok között, akik eddig is fújtak rá. Akiket meg nem érdekel és nem is tudták miről hablatyol, röhögtek egy jót és már nem is foglalkoznak vele. Ez az egész tényleg csak 15 perc hírnévre volt jó, másra nem..
Nem is értem, én miért akarok megérteni egy ilyen kiállhatatlan alakot

algi 2011.02.27. 16:32:07

@Puzzleman: Bocs, ha kicsit harciasnak tűntem, de szerintem alaposan meg kell gondolni, mielőtt ezzel az alakkal kapcsolatban bármilyen pozitív jelzőt használhatunk.

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2011.02.27. 17:10:00

@algi: Egyetértek. Ebben az esetben az esetben leginkább az első hozzászólásom érvényes rá. Szeretek klasszikusoktól idézni.:D

Cs@tLós 2011.02.27. 21:34:42

Úristen. Ez még súlyosabb mint a TV2-es szereplése...hogy őrjöng már a mondandója közben :D És azért vicces, hogy a tim burton féle batmanhoz hasonlítja, mert ott is vérkomolyan van véve batman és joker figurája, csak maga a cselekmény képregényes, amivel joker terrorizál. A nolan verzióban csak simán öl.
Filmszakértőnk (ja, nem is vagyok az, a tv2 hibája, hogy annak lettem bemutatva-szánalmas kis gerinctelen féreg, ott és akkor miért nem javítottad ki őket?) meg egyáltalán nincs tisztában vele, hogy mi baja volt az embereknek. Én semmilyen infót nem vártam tőle a 2012-es újabb batman filmről, de az, hogy az imdb-re bárki felmehet és értékelhet, és a dark knight ilyen népszerű, ezt sajnos kénytelen lesz benyelni. Ez a többség véleménye. Sztem meg a pindúr pandúrok egész estés filmje a legjobb valaha készült alkotás, mégsem megyek be a tv2-be fröcsögni, hogy miért nem az van az első 10ben.
Az, hogy a dark knighton nem félt, illetve semmilyen érzelmet nem hozott ki belőle, az max annyit bizonyít, hogy annyi empátia se szorult bele mint 1 db kavicsba. Majd amikor 1 összevissza sminkelt csávó az ő orra előtt hadonászik 1 késsel, megnézem, hogy ekkora pofája lesz-e :D Az FBI-os sorozatgyilkos akták közt vannak olyanok, akik bármelyik hollywood-i filmet megszégyenítik. Remélem az egyik rákap kedvenc kritikusunk husijára :P

Ez annyira tetszik nekem, hogy közli, hogy 1 filmkritikustól egyébként se filmkritikát várjanak :D (képletesen mondja persze, de kb ezt jelenti :D)

Cs@tLós 2011.02.27. 21:39:50

@algi: Neked kellett vna menni, komolyan. Én ebbe bele se gondoltam. De számomra azért nem volt röhejes, mert összekapcsoltam, hogy így akarja elrejteni, hogy valójában kicsoda, és az önbíráskodás ugye eleve nem törvényes, de a nehézfiúkkal a rendőrség nem tud leszámolni. Ezért van batman, aki egy maszk mögé bújva megteheti azt amit a rendőrség nem. Nolan kicsit sztem továbbgondolta ezt a batman témát, ezért kezdi üldözni a rendőrség batmant, mert a törvények felett állni túl nagy hatalom, és nem bíznak benne, hogy mindig helyes döntést hoz, hiszen nem szuperhős, csak egy ember, mint mi. Mi pedig tévedünk.
Nekem ez jött le a filmből. De én nem vagyok filmkritikus :D

Cs@tLós 2011.02.27. 21:44:25

@algi: ja, és akkor igazán nézzük már le a watchmen-t is, ami minden idők egyik legsikeresebb képregénye volt, ezért is lett belőle film.
Ez is mekkora baromság, nem? Nem is volt a 2. VH utáni hidegháborúban kék meztelen pali aki majdnem isteni hatalommal bír...nameg amúgy is baromság, mert ott sincs szuperhatalma rajta kívül senkinek, mégis hősök. Sőt, a kormány be is tiltja a szuperhősködést, mert ugye az önbíráskodás. Juj, csávó sztem fel se fogná amit mi itt írkálunk...

De amúgy ez nagyon messze vezet. Minden képregényt és abból készült filmet le lehetne húzni, hogy ne vegyük már komolyan. Pókember? Ugyammá, megharapja egy pók, aztán falon mászik? Green Lantern? Villám? Esetleg még brutálabb: Teenage mutant ninja turtles? Óriás karate teknősök? Olyannincsis. Stb.

algi 2011.02.27. 22:02:17

@Cs@tLós: Igazán hízelgő, de én ugyanannyira nem vagyok kompatibilis a reggeli műsorok rózsaszín mesevilágával, ahogy Puzsér se (ráadásul ha rám szegeznek egy tévés kamerát, attól rögtön betojok). Réz András viszont tökéletes lett volna a könnyed szórakoztatásra, bár őt már annyira elkoptatták, hogy már szerintem saját maga is unja magát (meg nem tudom, mennyire jó ötlet továbbreklámozni). Nem hiszem el, hogy nem lehet találni egy simulékony figurát valamelyik esztétika szakon, vagy valakit, ért is a filmekhez, és tudja is hogy kell viselkedni a tévében. Ja, hogy az más tévével már leszerződött? Sorry.

Dynamo 2011.02.27. 22:06:28

Ez az ember azt hiszi ha választékosan beszél azzal okosnak tűnik.

Cs@tLós 2011.02.27. 23:27:15

@algi: sztem gyanús, hogy nem az informatív, könnyed szórakoztatás volt a cél. Én is amolyan vezekényi lacika utóérzést vélek felfedezni ebben a filmkritikusi vonalban.

algi 2011.02.28. 02:59:37

@Dynamo: Hadd szóljak közbe újfent, mint az anti-Puzsér klub reménybeli elnöke! :)
NEM beszél választékosan. Ebben, a második videóban annyi a pozitív változás, hogy a trollokra jellemző primitív fikázást nyugodt hangnemben adja elő. Hasonló jellegű a hatása, mintha egy érdemes művész olvasná fel a trollok kommentjeit. A választékos beszéd azt jelentené, hogy olyan szavakat használ, amelyek találóbbak, ugyanakkor kevésbé gyakran használatosak, mint a megszokott. Nekem ilyesmi nem tűnt fel, de ha tévednék, kérlek szólj! :)

Dynamo 2011.02.28. 11:04:10

@algi: Ez igaz. Csak azért kicsit fület szúrt nekem. Nem tudom. Lehet azért mert egy kis darab szarnak tartom. :D

PixelDrake · http://ludens.blog.hu 2011.02.28. 14:21:52

Tetszik, hogy reagált az őt ért vádakra, kár, hogy ezt ugyan olyan stílusban tette, mint ahogy az ominózus szakértői véleményét hangoztatta.

Abban tökéletesen igaza van, hogy egy film sosem lesz objektíven jó, ennek ellenére mégis úgy próbálja beállítani a saját ízlését - nyilván nem mondja ki, mert azzal még jobban lejáratná magát -, mintha az lenne az etalon, a többieké meg a szokásos "celebkultúrában nevelkedett birkák" hőzöngése.

A videó végén az a "további sikeres internet felhasználást kívánok" beszólás pedig leginkább egy durcás kisgyerek utolsó, morcos beszólására emlékeztet. Biztos nehéz neki feldolgozni, hogy valaki kétségbe merte vonni az ő szent véleményét.

Egyébként ebben az egészben szerintem a TV2 a legnagyobb hibás. Ezzel a trailerrel, ezzel az emberrel, és főleg ilyenkor, amikor még sehol sincs a film, egyszerűen nem szabadott volna betervezniük ezt a témát a műsorba.

Dax 2011.03.02. 05:35:16

minden egyes mozzanatával egyre jobban bírom ezt a puzsér gyereket, csak így tovább Robikám! ;D

TomVadeR · http://www.youtube.com/playlist?list=PL03J_-Z7EVRJaeOCKejb8-qsP0945HQ3v 2011.03.20. 11:11:08

Sajnos egy két dologban egyet értek ezzel az ürgével. Engem haverjaim minősítettek ízléstelennek, mert nem tetszett a Watchmen, a Sötét Lovag és ki is jelentettem, hogy miért. Nagyon sok ember van, aki nem képes elfogadni a másik véleményét és csak azt várja tőle, hogy ugyanúgy istenítse az alkotást, ahogy ő maga. Ellenkező esetben lenézi a véleményezőt s néha ember számba se veszi. Abban viszont egyet értek, hogy a hapsi Ellentmondott saját magával és a modora enyhén durva:D

algi 2011.03.20. 11:30:22

@TomVadeR: Ez a hapsi pont azt csinálja, amit veled is csináltak. Ugyanis azt állítja, hogy aki kritizálja az ő véleményét, azok mind bőregérfetisiszta transzvesztitaimádók. (Csak mert ő a te térfeleden áll, még épp ugyanazt a faszságot csinálja, amit veled csináltak. Egyébként szerintem sem "zseniális" a Dark Knight, jó pár alkalommal csak néztem ki a fejemből a moziban ülve, de erre nem az a megoldás, hogy "mekkora béna már, hogy idétlen bőrszerkó van rajta!" és az sem, hogy egyetlen mondattal letranszvesztitáz minden gyerekt, aki beöltözik farsangra.)
süti beállítások módosítása