HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Címkék: könyv projekt

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr545459981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prédikátor 2013.08.15. 07:10:19

Annyira nem vagyok oda a thrillerekért, de nem lehet rossz. Teszek majd egy próbát vele.

Freddy, te mennyire szereted a fantasy műfajt? Ajánlom figyelmedbe az A széthullott birodalom trilógia eddig megjelent két részét. Mark Lawrence elképesztő világot épített fel, egy valószínűleg apokalipszis utáni Európában, ami a középkor szintjére süllyedt. A "főhős" Honorous Jorg Ancrath herceg nem szokványos nemes lovag, de lehetetlen nem szeretni. Tizenhárom évesen rablóvezérként terrorizálja a birodalom lakóit, célja pedig nem kevesebb, mint a császári trón megkaparintása. Az ambiciózus kis pszichopatát persze sötét titkok övezik, gyerekként átélt tragédia, udvari intrikák, élőholt luvnyák és egyéb nyalánkságok próbálják nehezíteni életét.

Mind a Tövisek Hercege, mind a Tövisek Királya kiváló olvasmány, csak ajánlani tudom!

Ted E. Bear 2013.08.15. 07:10:33

A borító alapján én először egy 24-könyvnek gondoltam. Elég megtévesztő húzás. De legalább a könyv jó. Gondolom a 24-könyveket olvastad.

freddyD 2013.08.15. 08:36:14

@prédikátor: Nem vagyok nagy Fantasy fan
@Ted E. Bear: Nem olvastam őket. Pedig szándékoztam. Majd pótlom

MargieM 2013.08.19. 19:21:20

Ohohó, hát nem ott csücsül ez a könyv az elolvasandó kupacomban? :D Gordon mondjuk nekem nem a 24 miatt volt érdekes a boltban, hanem az X-Akták és a Homeland miatt. És, ha szabad ilyen spoiler-határos dolgot kérdezni, tényleg szerepel benne a Homeland Abu Nazir-ja?

freddyD 2013.08.19. 19:22:00

@MargieM: Igen, ő a főgonosz. Wow, ezt nem is tudtam, hogy ez akkor ilyen crossover
süti beállítások módosítása