HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

 Filmbarátok Podcast #121 (2017 május) 130 perc

 

Beszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyD

Téma:

-A galaxis őrzői vol. 2 (00:28:30)
-Desierto - Az ördög országútja (00:58:04)
-Geronimo hadművelet (01:06:10)
-A sötét ötven árnyalata (01:12:48)
-Virunga (01:42:30)
-A Manderley-ház asszonya (01:53:20)

 

 

A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (60 MB) 130 perc

 

DIREKT link (jobb klikk, letöltés)

 

 

Mediafire link

 

 

Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu

 

Facebook oldal

 

iTunes

SoundCloud

 

Címkék: filmbarátok podcast

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr4412499843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2017.06.04. 23:16:01

A galaxis őrzői első részével hasonló véleményen vagyok, mint Blacksheep. Szerettem, de azért jócskán túlhájpoltnak éreztem a bemutatójakor. Na most ehhez képest IMÁDTAM a folytatást. Viccesebb, érzelmesebb, látványosabb mint az eredeti, plusz a Marvel filmek egyik legkreatívabb érdekesebb fogon asza is ebben van. Sőt én azt sem éreztem, hogy az MCU-ba való betagozódás miatt vissza kellett volna fogni az őrűltséget. Persze lehetett volna egy komolyabb sci-fi ebből az ötletből, de ez a film nem akart az lenni. (Mondjuk kicsit félek attól, hogy hogy fogják ezt a világot összevonni az Avengers-szel, lehet jobb lenne ha az őrzők megmaradnának a maguk űroperájában a klasszikus értelemben vett szuperhősfilmek világa helyett)

Kicsit amúgy nem tetszik, amikor Blacksheep olyan jelzőket használ hogy "értelmetlen", hiszen bár vannak elborult dolgok a filmben (bár sosem értettem, hogy az emberek mi alapján tesznek különbséget, azaz miért hihetőbb az, ha valaki villámokat szór a kezéből, seprűn repül, alakváltó vagy zöld óriássá alakul, mint egy élő bolygó?), ám karakterszinten remekül működik. Végre egy olyan grandiózus blockbuster, ahol a hősöknek nem valami külső fenyegetésre kell reagálniuk, nem arról szól a film, hogy a főszereplőknek meg kell mentenie a világot, mert ők a hősök és ez a feladatuk. A Galaxis őrzői 2 cselekménye ugyanis mindig a karakterek döntései szerint alakul. (Ezért is nehezebb elmondani, hogy miről szól. De ettől még nagyon is van története, csak nem egy nagy sablon sztori, amiben jön a gonosz, de a jók legyőzik, hanem szinte minden karakternek megvan a maga sztorija). A GotG vol 2. teljes egészében a karaktereiről és azok drámáiról szól (mert a könnyed hangulat ellenére a film tele van érzelmileg sérül figurákkal). A sztorit pedig mindig az ő -megalapozott, lényegükből fakadó - döntéseik és interakcióik viszik előre (nem pedig kívülről jövő, deus ex machina megoldások). Tulajdonképpen jobban van megírva, mint bármelyik hasonszőrű film 2016-ból.
süti beállítások módosítása