HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Elsősorban a rock/metal zenét szeretem, de egyáltalán nem határolódom el más zenei irányzatoktól. Vannak rapperek, akiket bírok, de akár egyes pop csillagtól sem írtózom. Sőt. Ahogyan azt a RPCJS második Clip Show-ja után is észrevehettétek, nagyon szeretem Nelly Furtado-t. Valami egészen elképesztően szép hangja van és külön öröm, hogy őszinte zenét csinál, amit ő is ír (persze biztosan vannak kivételek).

Szóval ő egy olyan énekesnő, akit simán meg is néznék élőben. Biztosan marha drága volna, de biztosan legalább elgondolkodnék rajta. Tegnap mozi után micsoda öröm, hogy felnyitom az EXIT-et és valami PART1 nevű fesztiválra (Agárdon van ha minden igaz) be van írva július 30-ra. Napijegy elővételben csak 8000 forint, ennyit simán megér.

Ott kezdett valami nem stimmelni, hogy hazafelé is láttam ezt a plakátot, ott meg Furtado helyén valaki más volt. Ööö. Okés, lehet, hogy nagyon frissen került oda, a plakát meg régi volt.

Felnézek az egésznek a honlapjára és ott van NF, de neve nem kattintható (míg a már csak Maxi King reklámokból megélő Shaggy-é igen) ami azért kicsit gyanús, tekintve mekkora világsztár. Rákeresek google-on, sehol semmi infó, hogy jönne ide. Felmegyek a hivatalos honlapjára és ott sincs semmi infó, hogy jönne ide.

Botrányszagot érzek...

Akkor a VB hangolásra itt egy ízelítő tőle

1:20-ig tekerhető

Címkék: zene

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr562072384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MACHiNEHEAD (törölt) 2010.06.10. 19:33:58

Egy fikablog ennek a fesztnek a reklámozásával szedte meg magát. Már akkor gyanús volt.

Leeroy of SMV Design 2010.06.13. 07:52:46

Mint volt agárdi lakos, kíváncsi leszek, mi sül ki ebből az egészből...

Strife 2010.06.17. 20:59:32

Kétlem, hogy ott lesz, amit sajnálok. Én is rock/metál közt mozgok 1-2 kivétellel, amibe beletartozik Nelly, de elég szűk a "beengedett műfaj".

MACHiNEHEAD (törölt) 2010.07.07. 20:39:43

És itt is a válasz a fesztivál elmarad.

Cs@tLós 2010.07.14. 17:50:20

@MACHiNEHEAD: jaja, pont most akartam írni, hogy most hallottam hogy az egész elmarad.
süti beállítások módosítása