HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Rövid, de ez már jóval izgalmasabb 

Címkék: film

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr572994338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bru (törölt) (törölt) 2011.06.18. 10:13:41

Ez de durván üti az eddigieket! Nekem, hogy őszintén megvalljam, az előzőek sokkal jobban ütöttek. Ezt túl spoileresnek éreztem, és a zene sem volt számomra olyan hatásos. Ez afféle csajos-lelkizősnek hatott, így elsőre. :D
A kevesebb néha több, nekem itt is így volt.
Persze tudom, idővel kötelező történetet csepegtetni (mostanában még jeleneteket is), és nem elég a dinamikus montázs, de működés mechanizmusában az utóbbi mindig nyer.

FaKe.beL1eVe 2011.06.18. 10:41:11

Én megmondom őszintén, hogy a Charlton Heston - féle Majmok bolygója nekem jobban bejött, de annak is csak az első 2 rész volt jó.
A 2001-es remake a Mark Wahlberg-es sztem nagyon gyenguszra sikerült, pedig azért a szereplőgárda is jól össze lett válogatva, meg én azért Tim Burton-től láttam már 100szorta jobb filmet.
Most ez az új film, aminek elvileg A majmok bolygója - Lázadás lesz a magyar címe így trailer alapján nem tűnik rossznak, bár ha egy trailer jó az még abszolút semmit nem jelent, meglátjuk milyen lesz.

algi 2011.06.18. 11:27:59

Érdekes, a trailer első fele olyan jellegű filmet sugall, mint amilyet korábban ajánlottál.

@FaKe.beL1eVe: Én régen faltam a sok folytatást a németen (ma már nem tudom megmondani, hogy tetszenének-e), de a második rész nekem túl furcsa volt. Főleg a végén az atombombával.

Cs@tLós 2011.06.19. 00:36:12

Úgy van, ahogy az előző trailernél írták itt páran, ez az eredetinek a 3. v 4. része, ami a Földön, az emberek korában játszódik, abban Cézár a vezérmajom. Ez nem az első majmok bolygójának rebootja.
süti beállítások módosítása