HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

28.
február

F_O_X

freddyD  |  19 komment

A FOX töröltette Mediafire profilomat (onnan lehetett letölteni a Filmbarátok Podcast adásokat). Ez a húzás még a Die Hard 5-nél is szánalmasabb

Címkék: filmbarátok podcast

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr695110506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Navajonkee 2013.02.28. 19:17:03

Nem könnyű a sztárok élete, ehhez kb. ennyit tudok hozzáfűzni.. :)

Hologram 2013.02.28. 22:08:20

Ilyet megtehet, hogy felfüggeszti a mediafire profilodat!?
A zsarnok fox termékeire ezek szerint rosszat nem lehet mondani mert akkor elvisznek a katonák az utca közepéről mint a múlt században. Értelmetlen.
De sok sikert Freddy.

Alerstorm Pirate 2013.02.28. 22:08:21

Hát a fejemet fogom. A F_O_X-al még szerencsére nem volt alkalmam szenvedni ilyen értelemben.
Engem anno a youtub szívatott meg de rendesen.

Nálam az volt, hogy a feltöltéseim miatt (amikbe főleg jazz és komolyzene számokat, részleteket töltöttem fel)ha jól emlékszem 6 hónapra letiltott, ami azt jelenti, hogy nem léphettem be a profilomba és nem tölthettem fel semmit. A guta akkor ütött majdnem meg amikor kiderült, hogy azért lettem letiltva mert feltöltöttem a Paganininek a Caprice no.24 hegedű művét (kb az egész 5 perc hosszú volt).

A profilomat akkor törölték miután kritizálni mertem egy kommentben a tv2 naplójának egyik riportját (a Szabó Déziset). Nem is konkrétan magát az esetet, hanem azt a trehány munkát, amivel összecsapták az egészet és a megszólított "embereket" kritizáltam (hozzá teszem még magamhoz képest szolid is voltam.

Tehát engem anno így szívatott meg a youtube a "jogdíj" és a "sértőmegjegyzések" miatt.
(Az egyetlen sértő megjegyzés talán az volt hogy dilettánsnak ítéltem meg a blikk újságíróját)

Az újabb Youtube is egy fos című videódnál mondtad, hogy "A YouTube terroristának néz"
erről fogsz a közeljövőben videót csinálni?

bioLarzen 2013.03.01. 06:45:24

@Alerstorm Pirate: Nézd, amennyiben jogvédett anyagot töltöttél fel saját szakálladra a youTube-ra, akkor igazuk volt... Max. az a szívás, hogy a kismilliom júzerből, akik szintén ezt tették, pont téged szúrtak ki...

bio

bioLarzen 2013.03.01. 06:45:32

Szeretem, mikor egy ilyen szolgáltató megpróbál úgy viselkedni, mintha ő volna az egyetlen alternatíva, ergo, nekem, mint fogyasztónak/tartalomelőállítónak lenne jó, hogy őt választhatom. Kb., mintha a fő utcai kisboltos azt miondaná, hogy csak akkor vásárolhatok nála, ha mindig veszek mondjuk X üveg sört - miközben az utcában lenne még 20 másik bolt :)

Erre mondja a művelt francia a boltosnak, hogy "your loss".

bio

algi 2013.03.01. 21:07:11

@bioLarzen: Nem vagyok szakértő, de eddig, ha ráklikkeltem egy nyersen kilinkelt mp3-at, akkor a böngészőm megnyitotta a saját lejátszójában. Szóval nem igazán értem, miért kell ehhez egyáltalán bármilyen médiaszolgáltató. Sőt, ha nem tévedek, a HTML 5 majd videókat is be tud ágyazni, szóval akkor majd a Youtube-ra se lesz olyan nagy szükség.

Egy magyar székhelyű tárhelyszolgáltatóval pedig sokkal könnyebb tárgyalni, mint egy amerikai óriással. Szóval, ha nagyon ellehetetlenítik majd ezek az óriáscégek a kis felhasználókat, akkor a kis felhasználók szépen szétáramlanak.

Az Internetet nem lehet korlátozni, szabályozni. Ezzel elkéstek. A jövő szépen, lassanként megérkezik, és nem lehet tenni ellene semmit. A cyberpunk valóságban szerencsére nemcsak mindenható mamutcégek vannak, hanem végtelen lehetőségek az átlagfelhasználóknál és termonukleáris léptékű fegyverek a gerillák kezében.

És ez a cyberpunkvalóság már kopogtat az ajtón. 'Knock-knock, motherfucker.'

bioLarzen 2013.03.02. 06:24:05

@algi: OK, legyen tárhelyszolgáltató. Rosszul fogalmaztam.

bio

Sanosuke 2013.03.02. 08:27:10

most jöhet a Fakk Jú fox.
a fox kis betűvel írandó.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.03.02. 08:27:12

@bioLarzen: nem akarlak elkeseríteni, de a legtöbb boltos mostanában így gondolkodik :/

bioLarzen 2013.03.02. 15:38:36

@scal: Engem nem keserítesz el vele, mert nem én szívom meg, hanem a boltos ;)

bio

nemecsek ernő áruló 2013.03.02. 23:27:46

@algi: A youtube-nak is van HTML5-ös felülete, ami bekapcsolható az explorer kivételével bármelyik böngészőben. De egyébként video-lejátszáshoz ma sem nagyon lenne szükség youtube-ra, mert kismillió openszósz flash-es videolejátszó szoftvert lehet találni a neten. A youtube, metacafé, videa igazából csak abban segítenek, hogy nincs szükség saját dedikált tárhelyre a videóhoz, mert hosztolják neked.

nemecsek ernő áruló 2013.03.02. 23:27:48

@bioLarzen: "pont téged"
Ismered a TrackID-t? Automatikus kereső algoritmusok pásztázzák a youtube-ot, tökéletes program szerint. Az emberi tényezőt kizárták a döntésekből.

A fogalmazás nem véletlen. :)
És nem írom ide a forrást, mert aki tudja, annak felesleges, aki nem tudja, annak szintén. :D

bioLarzen 2013.03.03. 08:05:26

@nemecsek ernő áruló: Nézd, én csak személyesen kb. 5 olyan embert ismerek, akik jogvédett anyagot tettek fel a YouTube-ra - és azok a mai napig fent vannak, sem törlés, sem tiltás, semmi ilyen nem történt - pedig a cuccok évek óta fent vannak.

bio

Csődör Johnny 2013.03.03. 10:39:26

És akkor most mondjátok hogy vegyük meg a DVD-t és ne töltsük le :)

moziba még elmegyek, mert annak nagy hányada a készítőkhöz megy, illetve az ő hírnevüket öregbíti, de konzerv anyag nagy része már a kiadóhoz megy, azaz valami túlsúlyos ember lányának 3. luxus giga-jachtjába. há me neki kell, te meg gonoszkodsz itt velük a mediafire-n :(

Terrordrone 2013.03.03. 20:58:28

@rollerpig: Mintha a mozijegy megvételével a szegény embereket támogatnád, nem ugyanolyan túlsúlyos luxusembereket:D

Csődör Johnny 2013.03.04. 20:01:51

@Terrordrone: én szerény tudásom és meglátásom szerint a mozipénztárban elkötött pénzből még mindig többet kapnak a készítők, mint a DVD-k és egyéb marketing melléktermékek után. (Mind anyagi, mind "elismertségi" fizetséget). De lehet, hogy rosszul tudom! Bár alapvetően magát a 'mozi' fogalmát is szeretem előnyösebben feltüntetni, mint a DVD-t (nappaliban soha nem lesz mozi élmény).

nemecsek ernő áruló 2013.03.09. 19:38:48

@bioLarzen: Ja, volt itt válasz. Na. :)
Én egyszer töltöttem fel anno egy videót jutyúbra, és a feltöltés után rögtön szólt, hogy akkor most a hangsávot németországban letiltottuk, és investigation ongoing. Azóta a videót is törölték a felhasználói szerződés semmibevétele miatt.

Stevie Wonder - One time lover volt a hangsáv, és teljesen saját a képanyag.

Csak ezért gondoltam, hogy a youtube szűrést robotok végzik, de hajlandó vagyok elfogadni, ha te másképp tudod.

bioLarzen 2013.03.10. 09:01:18

@nemecsek ernő áruló: Mármint Part Time Lover? ;)

Amúgy én nem tudom sehogy, hogy miként szűrik az ilyen tartalmakat Youtube-ék, úgyhogy abszolút lehet, hogy úgy, ahogy te mondod - én csak annyit tudok, hogy nem kevés olyan videó van fenn hosszú ideje, amiben szintén van jogvédett (és természetesen engedély nélkül használt) anyag. Úgyhogy, bárhogyan is szűrik, nem végeznek tökéletes munkát - ami persze, a feltöltött videók számából adódóan érthető.

bio
süti beállítások módosítása