HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Nagy Jackass rajongóként így munkából hazatérve most kicsit sokkolt ez a hír... Nem mondanám, hogy ő volt a kedvenc "szamaram", de az ő dolgai is általában igen viccesen voltak, a 3. Jackassban is volt nem egy emlékezetes produkciója. Szimpatikus fazon volt.  Milyen felesleges halál... Főként, hogy mennyi maradt a kocsiból... Ezt a roncsot minden gyorshajtónak megmutatnám... Halála előtt pár órával még twitterre kirakott egy képet... Szomorú. A halál okáról és a roncs képét itt láthatjátok. 

Címkék: elmélkedés

28 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr423001030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blady 2011.06.20. 19:50:46

szomorú hír..RIP :(

FaKe.beL1eVe 2011.06.20. 20:11:12

mmm... Ez most nagyon meglepett!!! De sajnálom szegényt!! R.I.P. :((

leon_fate (törölt) 2011.06.20. 20:21:57

Basszus, csak én érzem úgy, hogy minden ilyen halálhír szomorúbbá teszi az embert? Mintha egy nagyon jó barátot vesztettünk volna el. R.I.P Dunn.

freddyD 2011.06.20. 20:37:54

Comment blogon helyenként undorító dolgokat írnak az emberek, hogy "Nem kár érte" meg ilyenek...

Most el lehet gondolkodni. Igazából mit tett ez az ember le az asztalra? Megivott egy üveg whiskyt egy szuszra, matchboxot dugott a seggébe és megröntgenezte, paintballgolyókkal lötték stb...
Ez nem valami sok.

De tett valami olyat, amiért igenis kijár neki a tisztelet. Megnevettetett és szórakoztatott. Szerintem a Jackass franchise legnagyobb dicsősége nem az őrült mutatványok voltak, hanem ezt a társaságot akcióban látni. Mert az ottani nem megjátszott harmónia megfertőzte a nézőt és igen, már haverként röhögött velük az ember a képernyő előtt.

Ezért sajnálom jobban egy Ryan Dunn halálát, mint mondjuk akármelyik politikusét, mert míg azok csak felbosszantanak ő kellemes perceket szerzett a maga módján.

blady 2011.06.20. 20:46:06

egyébként is holtakról jót vagy semmit. És ilyeneket, h "nem kár érte" majd akkor írjon bárki is, ha vesztett már el valakit. Sok okoskodó *szkalap. Engem az ilyen megnyilvánulások húznak fel a legjobban ilyenkor.

Carrow 2011.06.20. 21:17:22

Személy szerint engem nem zavar amit csinált, volt rá sajnos igény, hát kiszolgálta azt. Valakinek azt is kell.

Ami miatt viszont nem tudom sajnálni az az, hogy 180-al full részegen vezetett és megölte a mellette utazót (lehet szépíteni, hogy gondatlanságból elkövetett emberölés, de a lényeg ugyanaz marad: meghalt egy ember miatta, mert f@sz volt).

blady 2011.06.20. 21:39:54

@Carrow: ". It's unclear who was driving the car. " honnan tudod, h ő vezetett?

freddyD 2011.06.20. 22:03:46

@Carrow: Ahogy blady is írja, nem tisztázott, hogy ki vezetett. Akárki is vezetett, elfogadhatatlan így vezetni. Attól még sajnálom a halálát

Egyébként sosem hittem volna, hogy nem Steve-O fog elsőnek elpatkolni a srácok közül. Ő már nagyon közel állt, hihetetlen, hogy még él... Hála az égnek a Knoxvillék utolsó pillanatban megmentették.

Van egy nagyon durva Steve-Os MTV dokumentumfilm, hogy hogyan borult el az agy a drogtól, majd kipostolom

AR5T7 2011.06.20. 23:18:55

Na ne. pont tegnap toltott fel egy uj videot youtube-ra, a kedvenc videoirol....):

rAzOr 2011.06.21. 00:12:00

:( Rest in fucking peace

balazs_88 · http://civiltulkapas.blog.hu/ 2011.06.21. 09:42:49

Egy ember halálán soha nem lehet röhögni. Sajnálni sem tudom viszont. Ha azok utána képek után vezetett autót, akkor csak a végzete érte utol.

algi 2011.06.21. 11:13:36

@balazs_88: Bedőltél a freddyD által belinkelt cikknek. Persze, nem állítja, hogy részegen hajtott túl gyorsan, csak be van linkelve egy kép, amin iszik, aztán be van linkelve a roncs képe. "Hogy ő vezetett-e? Nem tudni. Hogy ittas volt-e? Nem tudni. Hogy gyorsan/szabálytalanul hajtott-e? Nem tudni. Döntsék el önök a képek alapján." - ezt sugallja a cikk. Miközben lehet, hogy csak fél korty alkoholt ivott meg, majd az anyós ülésen utazott, és nem is a sofőr volt a hibás.

Könnyű elhamarkodottan ítélkezni, főleg hála az ilyen manipuláló cikkeknek.

Nabopolasszar 2011.06.21. 12:10:50

@algi: Azért a képből nem úgy fest mintha taj-józan lett volna, és valószínűleg a kocsi sem azért roncsolódott (roncsolódott egy fenét inkább elpusztult) annyira össze mert betartották a kreszt minden egyes pontját.
Ez egy tipikus diszkóbaleset és ha figyelembe veszem azt is hogy mekkora sztár, mennyi pénze van és hogy mennyire (nem)normális még azt is simán el tudom képzelni hogy be volt drogozva.
Ezek után sajnálom is hogy eltávozott mert igazi egy igazi művész volt, és nem is sajnálom mert aki ennyire felelőtlen az meg is érdemli az efféle halált,(még az a szerencse hogy nem mentek neki valaki másnak hazafelé menet)

General Forgeron 2011.06.21. 12:40:24

@freddyD: Nem tudom, Freddy, hogy most vicc-e vagy sem, de nagyon örülnék neki, ha csak egy nagyon hülye vicc lenne
ps. <irántad való beteges rajongás helye itt>

algi 2011.06.21. 12:45:46

@Nabopolasszar: Látom, semmi szükség rendőrségre, helyszínelésre, véralkoholszint-vizsgálatra, bíróságra, rögtön látszik két random fotóból egy ismeretlen honlapon, hogy mi történt.

Igen, lehet, hogy tajtrészeg volt és ő vezetett. De nem tudjuk. Ketten ültek a kocsiban, lehet, hogy nem is ő vezetett. Lehet, hogy aki vezetett részeg volt, lehet, hogy nem. Lehet, hogy más okozta az ő halálát, lehet, hogy ő okozta más halálát. Ezt ennyiből még nem tudhatjuk.

Ráadásul a honlap sem állít semmit. Ha annyira biztosak a dolgukban, miért nem írták bele rögtön a cikkbe, hogy ő vezetett, ittasan, és ezért halt meg? Azért, mert nem biztosak, és ha benéznék, az nagy szívás lenne, még be is perelhetnék őket. Egyszerűen csak úgy helyez egymás mellé két képet, hogy manipulálja a véleményedet.

Mi lenne, ha lenne egy harmadik fotó, amin az látszik, hogy egy józan haverja viszi haza? Észre kell venni, hogy a honlap azáltal, hogy saját maga válogatja ki a fényképeket, majd helyezi el egymás mellé, erősen befolyásolja azt, hogy mit hiszel. Pl. azt írják, hogy a képet a baleset előtt twittelte. De mi van, ha nem a baleset előtt fotózta? Mi a tweet szövege? Miért nem közölték? Talán kiderült volna belőle valami, ami változtat a honlap által sugallt képen?

És szeretném felhívni a figyelmet, hogy a TMZ egy bulvároldal, amin általában piáló hírességek, meg szexvideók szerepelnek, úgyhogy egyáltalán nem megbízható információforrás. Majd ha több, egymástól független, nagy híroldal közli, hogy a rendőrség szerint ő vezetett és magas volt a véralkohol-szintje, akkor elhiszem. Addig erősen kételkedem abban, hogy a bulvármédia korrektül tájékoztatna erről.

BigBeer96 · http://wwwplayformaone.blog.hu/ 2011.06.21. 13:05:38

Szegény!!! Jó ember volt!!! Mindent elkövetett azért, hogy mi szórakozunk.

blady 2011.06.21. 13:07:27

azért az durva h pl hvg egy az egyben azt a cikket hozta le..
de ez is ide vág
hvg.hu/panorama/20110621_jackass_ryan_dunn_baleset_kritika

Nabopolasszar 2011.06.21. 14:33:33

@algi: Egy szóval nem állítottam hogy ő vezetett, de ha beült egy részeg mellé az ugyanolyan felelőtlenség mintha ő vezetett volna.

És nem hiszem hogy sok józan sofőr szokott volna hajnalban 180-nal hajtani, de ha mégis akkor meg ugyanúgy felelőtlenség beülni melléjük.

Természetesen lehet hogy a rendőrségi vizsgálat megcáfol ezügyben(bár erre valószínűleg soha sem jövök majd rá, mert nem fogom követni az ezzel kapcsolatos híreket) egyenlőre minden tény arra utal hogy saját hibája okozta a vesztét. :(

Nabopolasszar 2011.06.21. 14:35:58

@Nabopolasszar: A második bekezdés eleje nem nagyon stimmel de az van ha az ember később változtat az eredeti mondatán és nem olvassa vissza rögtön.

algi 2011.06.21. 15:37:38

@Nabopolasszar: Ne érts félre, én is ezt valószínűsítem, de nagyon sok tényező van, ami eszünkbe sem jut, vagy horribile dictu elképzelhető, hogy nem a legáltalánosabb eset következett be, hanem valami egyedi. Pl. úgy 1-2 éve volt pár baleset, amikor a kocsi hibájából a fékre léptél, de gyorsítani kezdett. Nem azt mondom, hogy ez történt, hanem azt, hogy előfordulhatnak olyan dolgok is, amire nemcsak nem gondolunk, de el se hisszük első hallásra.

Ráadásul ezek a bulvárlapok előszeretettel erőltetnek olyan eshetőségeket, amelyek benne vannak a köztudat előítéletében (gazdag, sikeres ember nem törődik a biztonsággal és ittasan vezet). Tehát egyelőre úgy veszem, hogy semmit nem tudunk.

Carrow 2011.06.29. 18:14:57

Nem tudom, hogy olvasgatja még-e ezt a bejegyzést valaki, de időközben megerősítették, hogy Ryan vezetett, nagyjából 220 km/ó-val ment egy 89 km/ó korlátú útszakaszon, a véralkoholja pedig a duplája volt a megengedettnek. Ennek fényében tartom a korábbi álláspontomat.

Dunedanne 2011.06.30. 10:49:34

Én nem sajnálom, szerintem a Jackass önmagában egy elég alja műsor. Alapvetően úgy gondolom, hogy elég jó humorom van, de amennyit láttam a Jackassből, attól engem nem a röhögés, hanem az undor és hányinger kerülgetett.
Ami azt illeti, valóban csak a végzete érte utol, én csodálkozom, hogy még csak ennyien haltak meg közülük.

sheela567 2011.06.30. 12:48:28

@Dunedanne: hát...bár nekem is olyan szoros baráti kapcsolataim lehetnének, mint amilyen a Jackass fiúk között kialakult. Bár egy őrült,(néha undorító) marhaságnak tűnik az egész Jackass sorozat, filmek, stb..nagyon is odafigyeltek a másik éppségére, és azt hiszem ezt elégszer is hangúlyozzták.
És most, hogy elvesztettek egy jó barátott, nem merném kijelenteni hogy " én nem sajnálom", már csak a többiekre nézve sem. Teljesen ártalmatlan figura volt, akárhogy is történt a balesete.

freddyD 2011.06.30. 12:59:36

Halála teljesen felesleges és felelőtlen volt, nagy mázli, hogy ártatlan szemben jövők nem sérültek.

Dunnékra biztosan lehet neheztelni a történtek miatt és ki lehet jelenteni, hogy maguknak köszönhetik (igen, többesszám. Aki beül piás ember mellé és főként még látha is, hogy száguld, az maga is felelős)

Attól még lehet sajnálni a sorsát és én sajnálom is.

@Dunedanne: Ahogy írták utánad is, a látszat ellenére azért igen komoly biztonsági intézkedések vannak forgatásnál (legalábbis a filmeknél biztosan). Akárhányszor egy valóban életveszélyes jelenet fordult elő (pl Knoxville és a rakáta esetében, ahol 30 centin múlt, hogy ne lyukassza át valami 500 fokon) az egy véletlen balesetnek volt köszönhető. Amennyire lehet, ők áttervezik az egészet.

Hogy "melón kívül" mit csinálnak (lásd Dunn vagy Steve-O) az már más tészta. Én Steve-O nál nem tudom elhinni, hogy még él, amilyen drogos múltja volt és még dokumentálta is. Megrázó felvételek.

Nagy ríszpekt hogy végleg lejött a többi srác segítségével
süti beállítások módosítása