HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Wrathe és Gergő hasonlóan nagy Breaking Bad rajongó mint én, szóval összeültünk egy (nem is olyan) rövid kibeszélésre az 5. évad apropójából. Remek társaság volt, vélhetően nem utoljára hallottátok őket.

A felvétel itt letölthető mp3-ként (30 MB)

Címkék: tv sorozat filmbarátok podcast

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr114823114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vektor. (törölt) 2012.10.06. 17:45:43

Egy rövid észrevétel, a podcast elején járok:

Idén csak az 5. évad első fele ment le, és hiába adják le a második részét egy év múlva, a 16 epizód egy egész évadot tesz ki, mint az eddigi 13-as "csomagok". Vince Gilligan így alkotta meg az utolsó felvonás történetét, az idei nyolc epizódot önálló évadként értékelni nem jó ötlet, mert nem így tervezték.

ldani7492 2012.10.06. 17:46:11

A Sons of Anarchy és a Sherlock mellett az egyik kedvenc jelenleg is futó sorozatom.

MrRaizy 2012.10.06. 17:46:21

Érdekes volt hallani mások véleményét a saját szemszögemből úgy, hogy nekem az eddig részek az 5. évadból mindent vittek. Egyszerűen zseniális volt az összes epizód, remélem az évad második fele minimum ilyen jó lesz, vagy akár jobb!

Amikor beszéltettek arról szerintetek, hogy fog folytatódni a sorozat, vártam azt kifogja felhozni azt az opciót, hogy Walt-nak vissza tér a rákja, vagy ti ezt teljesen kizártnak tartjátok?

freddyD 2012.10.06. 17:49:46

@rAAAiz: Érdekes gondolat, ez eszembe sem jutott. Igazából a rák szinte már semennyire nincs tematizálva a sorozatban, kétlem, hogy élnének ezzel a lehetőséggel. Illetve az előrevetített gépfegyveres jelenet az évad elején nem azt sejteti, hogy a rák ellen kell neki az a gépágyú ;)

@Vektor.: Én hallottam olyat is, hogy az majd hivatalosan 6. évadnak akarják majd elnevezni, de igazából tök mindegy. Csak idegesítő, hogy meglépték ezt a szünetet

csgergo 2012.10.06. 19:06:12

@Vektor.: a podcast közepén megemlítettem, hogy jövőre a 9. résszel tér vissza a sorozat

Lavmitendor 2012.10.06. 19:38:07

Ha jól tudom a Sony szarakodás miatt kellett kettévágni.

SPOILER!!!!!

Valami interjúban Bryan Cranston azt mondta, hogy Walter White-nak meg kell halnia. Ki tudja, lehet megmerik játszani ezt a lépést.

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.10.28. 09:35:08

freddyD, ennek a hatására kezdtem bele ebbe a sorozatba és leesett az állam! Hogy kerülhette el eddig a figyelmem egy ilyen kaliberű sorozat? Igaz, hogy korábban hallottam már róla, de a magyar címe elvette tőle a kedvem.
Most viszont alig két hét alatt végignéztem a 4 és fél! Ez lett a kedvenc sorozatom a The Sopranos mellett!

freddyD 2012.10.28. 09:36:06

@Mick Kramer: Tök jó, örülök neki :)

Ha még ennél is jobbat akarsz nézni, ajánlom a "The Shield"-et

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2012.12.01. 06:52:47

hmm, a kihagyott filmbarátok podcastok helyére mindig egy ilyen expresszt kell beképzelni? vagy azok hova lettek?

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.10.01. 05:52:41

nekem épp a második évad a kedvencem, azon látszik hogy volt egy konkrét elképzelésük, a negyedikben a vége pont azért nem ütött, mert az egészet egy poénra hegyezték ki

szerintem a harmadik évad után kiveszett valamint sorozatból, túlságosan elhúzták, a karaktereket elbarmolták Hankből faszkalapot csináltak, Jesset elhanyagolták, és Walt rákja is kit érdekel ez, hát van egyáltalán rákja? a belső transzformációt is sokkal aprólékosabban kellett volna felépíteni

elvégre elbaszták már azzal, hogy a második-harmadik részben már megölt egy embert, de a legrohadékabb dolog nekem a csaj halálának végignézése volt a második évad végén, ebben épp az volt a legszörnyűbb, hogy nem tett semmit

azzal se értek egyet, hogy Walt a hatalomért csinálná ezt, ő egy annyira büszke faszkalap, hát Hank már le is zárta volna a nyomozást, de nehogy már azt higgye Gale volt az agytröszt (a Walt Whitmanes szál sokkal jobban fel volt építve, mint a göngyvirágos)

Gus halála szerintem is nagyon kilógott, hatásvadász szarság volt, és nem lehetett komolyan venni se

A börtönlakók kinyírása meg logikus lépés, itt Walt már olyan mélyen van a mocsokban hogy ez elkerülhetetlen, ha én lettem volna én is meglépem, mert el kell varrni a szálakat, 9 szemtanú mennyi mindent pofázhatott volna már el

Én azt nem értem ezt a Lydiát honnan rángatták elő, nah ennek nem volt semmi alapja.

nekem nagyon tetszett a szinkron, ritka igényesen szinkronizált sorozat, jobbak a hangok mint az eredeti színészek sajátjai, és azzal se értek egyet hogy a Totál Szívás annyira szar magyar cím lenne, de megfigyeltem már, hogy akik rinyálnak a fordítások miatt alternatív verzióval nem tudnak előállni, pedig amint látjuk a drogbiznisz Totál Szívás

bocs hogy csak most reagálok, de most daráltam le a teljes sorozatot egy hét alatt, az AMC meg megdögölhetne, hogy képeske voltak egy évet várni a két fél-évad közt (amik még így is egy egy résszel hosszabbak mint az első évad)
süti beállítások módosítása