HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

26.
március

Torz elme

freddyD  |  42 komment

Vannak emberek, amelyek néha reménytelen esetek. Az Xpress nevű dvd online boltnál lehet filmeke kommentárokat leadni és garázdálkodik egy (pár) troll, amelynél az ember a fejét fogja. Nem is troll a legmegfelelőbb szó, hiszen egy igazi troll tudja, hogy ő hülyeséget csinál és attól izgul fel, hogy mások bosszankodnak rajta. Ez egy ennél jóval súlyosabb eset, mikor egy illető lélegzetelállító sületlenségeket ír és teljesen komolyan gondolja.

Az embereknek lehetnek különböző véleményeik filmekről. Ha nem Puzsérosan adja elő, tőlem még a Forrest Gump-ot is kritizálhatja, de itt nem szimpla ellenvéleményről van szó. Ez az alak egy hardcore vallásos, ultrakonzervatív kretén, amely hittérítő sületlenségeivel azt hiszi, hogy megváltoztathatja a világ gondolkodását okosnak beállított hülyeségével. Szerencsére az olvasók rendre leszavazzák kommentárjait, de ez nem veszi el kedvét újabb és újabb röffenésektől. Jöjjön egy pár "kritika", de figyelmeztetlek benneteket, hogy kemény agyzsibbasztás következik!

 

Kezdjük egy olyan ártalmatlan filmmel, mint a "Titánok harca". Engem lekötött, de tény, hogy nem egy filmtörténeti mérföldkő. Akár szidni is lehet. De nézzük hogyan sikerül ez egy ilyen embernek? Külön felhívnám, hogy egy mondaton belül sikerült háromszor liberálisozni!

Egy újabb liberális propagandafilm az agyhalott-tenyészet számára a mára teljesen a liberális pusztításra kiélezett Hollywoodnak nevezett liberalizmus boszorkánykonyhájában.
Az egész celuloidtrutymó alatt azt éreztem, hogy ez a szemét elsősorban azért készült, hogy elmondhassa az egykor szebb napokat élő, mára már szódavízhordónak sem jó Liam Neeson, hogy ő mint isten, a fiát nem feláldozni küldi az emberekért. Azt hiszik ezek a - hogy Lenint idézzem – hasznos hülyék, hogy ezzel a kereszténységet megfricskázni akaró elszólásokkal bármit is árthatnak – hogy Egon Friedellt idézzem – az egyetlen vallásnak, amely megérdemli a vallás nevet.
De szóljuk a másodlagos szellemi terrorról is. Ennek a szemétnek annyi köze nincs a görög mitológiához, szellemiséghez, gondolkodáshoz, világnézethez, mint gyurcsánynak a bérmálkozáshoz.
Ennek a kultúrmocsoknak egyetlen célja van, hogy a műveletlenek és tanulatlanok óriási tömegét átverve lealacsonyítson mindent, aminek a közelébe kerül. Egy másfél oldalas magyar népmesében több szellem, agyafúrtság, ötlet, mélység és magasság van, mint ebben a lelki és szellemi takonyrakományban, melyet a moziban hangosan röhögcsélő, zabáló, vedelő emberi hulladék lenyel.
Minden normális, magát becsülni tudó, magát valamire tartó homo sapiens sapiens messze elkerüli. Így én kénytelen voltam a kukába vágni, csak sajnálom azt a pénzt, melyből egy Wass Albert-regényt vehettem volna.

Következzen az "I.e. 10.000", amely egy mára teljesen elfeledett "ősemberes" film. Hát persze, hogy az a legnagyobb baja, hogy miért Ie és miért nem Kr.e. De jajj annak, aki egy-egy kommentárral reagálna az illető baromságára. Mert olyan ellencsapásra készül, hogy garantáltan 3 órát ült rajta!

A Krisztus elott 10 000-ben (Kr.e. 10 000-ben) címu film - mert így helyes a címfordítás, csak valami selejtes szellemi csökevény így ferdítette - egy nagyon kellemes kis egyveleg, mely sok új filmbol bátran merít, igen gyakran kölcsönöz; de valóban egy vasárnap délutáni film, s ilyen szempontból sokkal jobb, mint a 2012, amely egy látványos, de mégis ócska matinémozi lett. Az okok közismertek, az egyre muveletlenebb, az állami közoktatás jóvoltából - melyben egy amerikai érettségizo körülbelül a magyar közoktatás negyedikes elemi szintjén van – az amerikai társadalom már képtelen megnézni egy némi komolyságot, lélektani hitelességet, igényes dialógusokkal építkezo filmet. Pedig a direktor mindent tud, kituno képességu alkotó.
A kép hibátlan, az eredeti hangsáv nagyon szépen és kiegyensúlyozottan szól.


Nem tudni, hogy az embercsoportokat kiirtani akaró drogba elvtárs melyik silány szellemi csatornából bukkant ismét elő, de magyartalan dadogása hiteltelenné tesz mindent, amihez hozzászól. Nemcsak azért, mert emberek megsemmisítését helyénvalónak gondolja, hanem azért, mert tudatlansága és műveletlensége felháborító. Ezért használja az Xpress-et is közvécének, ahova verbális salakanyagát üríti.
Nem az a baja, hogy az ócska popcornmozikat ócskának tartom, hanem az, hogy a forrást megnevezem. Ki gyárt perverz, felületes, színvonaltalan, hamis, felületes szemetet? Akik embereket kihasználva a szabadságot a szabadossággal összekeverő, zsebre dolgozó szellemi csökevények. Ilyen egyszerű ez másokat kiirtani akaró elvtárs.

„Az sem utolsó, hogy a gonosz liberálisok miatt fordították a Before Christ -ot I.e. -nek. Micsoda felháborító dolog ez??? „

Nem miatt, hanem általuk.


„…a keresztény értékrendért nekiáll gyűlölködni, zsidózni. Nem tudom, hogy mit szólna ehhez mondjuk a környékük plébánosa. Ami viszont még érdekesebb az az, hogy K korábban a liberalizmust, illetve a liberálisokat parazitáknak, pusztítóknak, gátlástalannak állította be. „

Drogba elvtárs a szokásos liberális kelléktár könnyűnek találtatott és ezerszer kinevetett, lekacagott bunkósbotjával hadonászva rikoltozza az ócska érveit: gyűlölködés…
Elvtársunk egyrészt nem olvasott vezető papokat a liberalizmusról. Most nem idézek olasz, sapnyol, francia vagy német szövegeket, mert drogba elvtárs ezeket a nyelveket nem beszéli - megjegyzem, a magyar nyelvet is inkább rontja -, inkább hagyatkozom Schütz Antal, Bangha Béla, Prohászka Ottokár, Ravasz László, sőt Sik Sándor gondolataira a liberalizmusról. Nem idézem ezeket ide, bárki elolvashatja. Ezen magas egyházi hivatalokat betöltő urak a legelkeseredettebben és a nyelv összes harci tüzét felszítva írtak erről a szellemi mocsokról. Nem kellenek ehhez a helyi plébánosok, a szellem óriás papjai megvetették ezt a gyűlölködő liberalizmust, amit a bolsevizmus örökölt a liberalizmustól mint szellemi anyucikájától. Egyébként esperesekkel és érsekekkel vagyok mindennapos kapcsolatban, nem egyszer velük ebédelek, prédikációik a liberalizmus emberellenes tendenciáiról is szólnak.


„Tehát a hagyományos európai értékek ellenségeinek, egyfajta "antiértéknek" feltüntetve ezen eszmét.”

Európának sohasem volt hagyományos értéke a liberalizmus. Ellenkezőleg, ez a keletről importált embertelenség százmilliós halálos áldozatot követelt az emberiségtől. Érdemes egyébként, milyen primitív módon hazudik drogba elvtárs. Közli, hogy a modern Európa távolabb van tőle, mint a kereszténység, majd közli, hogy a liberalizmus európai hagyomány.


„ Most pedig talmudozik (nem tudom, hogy mennyit tud róla, a szándékosan félrefordított magyar kiadáson kívül”

Ismerem az angol és a német nyelvű fordításokat, a magyar fordítás is ebből készült, melyet egy vallásjogi per során a bíróság jogerősen hitelesnek minősített. Egyébként drogba elvtárs hazugsága itt is könnyen tetten érhető. Ugyanis ő vagy a közel-keleti nyelvek professzora, vagy héberül anyanyelvi szinten beszélő rabbi, mert állítása csak bemondáson nyugszik, melyet egy felháborodott rabbi hörgött egy kereskedelmi csatornán. Ő jobban hisz egy dühöngésből őrjöngéssé fajult hangoskodásnak, mint tucatnyi nyelven beszélő teológusprofesszoroknak.


„Ha kicsit jobban utánanézünk Hitler papa megnyilatkozásainak…” – kezdi drogba elvtárs, aki embercsoportok kiirtásáról vizionálta. Kettőnk közül ki áll közelebb „Hitler papához?

„És akkor milyen alapon is próbál itt ő kereszténységről meg Krisztusról, az Üdvözítőről irkálni? „

Ha drogba elvtárs valaha kinyitotta volna a Szentírást, talán nem okádna ennyi naiv és ostoba liberális panelt.
Egy kis gyűjtemény, hogyan beszélt az Üdvözítő a zsidókkal.

• gonosz és hűtlen nemzedék (Mt 12,3),
• hűtlen és bűnös nemzedék (Mt 8,9),
• nincs meg bennetek az Isten szeretete (Jn 5,42),
• nem tartja meg egyiktek sem a törvényt (Jn 7,19),
• a ti atyátok az ördög és a kedvére igyekeztek lenni (Jn 8,43),
• ha azt mondanám, hogy nem ismerem Atyámat, hozzátok hasonló hazug lennék (Jn 8,55).
• kígyók, viperák fajzata (Mt 12,34),
• gonoszok vagytok (Mt 12,34),
• vak vezetők (Mt 23,24),
• esztelenek és vakok (Mt 23,6),
• bezárják a mennyek országát az emberek előtt (Mt 23,13),
• nagyokat imádkozva fölélik az özvegyek házait (Mt 23,14),
• kívülről igazaknak látszanak az emberek szemében, de belül tele vannak képmutatással és gonoszsággal (Mt 23,28),
• prófétagyilkosok fiai vagytok és megvalljátok, hogy egyetértetek atyáitok tetteivel (Mt 23,31).
Egyébként a Szentírás ószövetségi részében számtalan más népekkel szembeni, a fajelmélet leggyalázatosabb formáját megmutató megnyilatkoztatást olvashatunk. De ajánlom elvtársunknak a Toledo Gesu című írást, s egyéb más írásokat, melyeket Magyarországon Huber Lipót, a héber, ógörög, latin és az összes modern európai nyelv tudora gyűjtött össze.


„Abba meg már bele sem merek menni, hogy a Talmudot (nagyon régen) író vallásos (!) zsidóknak mi a fene közük van a későbbi, vallás- és egyházellenes kommunistákhoz.”

Henry Ford olvasását ajánlom ennek megértéséhez, valamint Pázmánytól Prohászkáig, Huber Lipóttól Egon Friedellig sokakat…

„Általában a K-féle fejtegetések ott szoktak megakadni, amikor szóba kerül a rákosi-rendszer idején lezajlott "cionista-per", amelyben a (való igaz és senki által kétségbe nem vont) zsidó többségű kommunista vezetés és az ÁVH terrorlegények nem éppen szívélyesen bántak (el) a "hitorsosaikkal" (illetve dehogy voltak ők hitsorsosok, hisz nem is voltak vallásosak).”


K-féléknek erre nincs okfejtésük, elég a történelem nagy könyveit fellapozniuk ahhoz, hogy számtalan ilyesféle történést olvassanak, lássanak. Elég, ha a Kr. e. néhány évszázaddal zajltt belháborúk sokaságán végignézünk. De ha abból a hipotézisből indulunk ki, hogy Jézus zsidó volt, akkor az ő megfeszíttetése a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb bizonyíték a fenti ostoba példára.

„Továbbá soha sem értem, hogy mi a francért kell kihangsúlyozni a véletlenül sem antiszemita K-nak és elvbarátainak a kommunista férgek zsidó származását. Félreértés ne essék, ez egy tény, amelyet elhallgatni nem lehet, és nem is kell.”

Azért, mert – ahogy írod, elvtárs, ez az igazság, mely éppen a kinyilatkozásoddal ellentétben számtalan történelmi esemény magyarázatául szolgál.
Egyébként eddig semmi mást nem csináltál, csak a zsidóságot használtad beteges szájmenésedhez.

Azt hiszem ennyi elég is volna szemléltetésnek, annyit azért még hozzátennék, hogy az illető nem elég, hogy kretén, még pózer kamufröcsögő is, mert olyan filmeknél is kommentál, amelyeket gyaníthatóan nem nézett. Egy "Megint 17" című tinivígjátékhoz például egy ilyen (viszonylag még vállalható) kommentet írt:

Újabb ostoba, semitmondó amerikai szemét a Nagy Szemétgyárból. Ki tudja, hányszor lötték már el ezeket a gegeket, ezeket a forgatókönyvi fordulatokat. zac teflon, az ifjú titán pedig ugyanolyan üres és lélektelen színészpojáca, mint Perry vagy az egész amerikai színésztenyészet. De megfigyelhetünk egy új divatot, a "mentsd meg a házasságod" elnevezésű sportot, melynek annyira nincs köze a házasság szentségéhez, mint ahogy ezeknek a celluloidonániáknak nincs a művészethez. Természetesen ilyenkor elmondhatjuk, hogy ez egy jópofa vígjáték, pedig mennyi olyan dolog van ebben a világban, ami nem egy jópofa vígjáték, de valahogy ki kell elégíteni ezt az üreslelkű generációk immáron egymásra halmozódó fehérjetömegét.

Ide most beraknék egy idézetet, amit valaki írt nagyon helyesen:

Én komolyan mondom, nekem ez a K gyanús... Nekem ne mondja, hogy nem sejtette előre, hogy ez a film nem az ő világa! Tudja előre, hogy halálra fogja fikázni, mégis megnézi. Persze, végig, tehát mégha utálja is, végigküzdi. Nem ám kikapcs és viszlát... Node kérdem én, ha olyan vacak, minek nézi meg, ha meg nem nézi meg, csak kamu-kritizál, akkor honnan tudja, hogy rossz? Most vagy kamuzik, vagy mazohista, vagy csak egy mezei lúzer, aki nagyon - és rendszeresen - beletenyerel a rossz filmekbe... 

Címkék: hülye emberek

42 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr132772363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeszKar 2011.03.26. 07:30:24

K egy legenda, az biztos, olvasgass bele egy kicsit a Titánok harca topikjába, az se semmi, amit ott összehord.

Sh1mmy 2011.03.26. 08:58:21

Ajánlom ennek a vallásőrült "világ-megváltó" zseninek a Regoregitated Sacrifice című művészi remekművet.

Kolonel 2011.03.26. 09:20:10

ÁÁ, ez fájt.
Valami olyasmit mondanék, mint ami az utolsó kommentben áll, de jól megfogalmazta annak az írója, így nem ismétlem fölöslegesen.

SBM 2011.03.26. 10:38:36

Az ilyen gyökerektöl dobom el néha az agyam :/

AR5T7 2011.03.26. 10:45:09

Akkarmilyen hulye fogalmakkal dobalodzik ossze-vissza, es akarmilyen baromsagokat hordott ossze, egy reszlettel teljesen egyetertek. :

ilyen szempontból sokkal jobb, mint a 2012, amely egy látványos, de mégis ócska matinémozi lett. Az okok közismertek, az egyre muveletlenebb, az állami közoktatás jóvoltából - melyben egy amerikai érettségizo körülbelül a magyar közoktatás negyedikes elemi szintjén van – az amerikai társadalom már képtelen megnézni egy némi komolyságot, lélektani hitelességet, igényes dialógusokkal építkezo filmet.

Ausztraliaban elek. 14 eves korom ota. most toltom 19 et. Es igen. amibol itt eretsegiztem, annak 6. osztalyban mar a javan tul voltunk. nevetseges (:

ZsaniCsilla 2011.03.26. 11:17:19

HŰŰŰŰŰ!!! Kiváncsi vagyok mit szólna a Da Vinci kódra... :D

freddyD 2011.03.26. 11:33:29

@ZsaniCsilla: Angyalok és démonokkal tudok szolgálni

"Ron Howard mindent elkövetett annak érdekében, hogy egy igazi unalmas, semmitmondó, történetszegény, dramaturgiailag teljesen hiteltelen filmszemetet produkáljon. A kemény munka meghozta a (rohadt)gyümölcsét. A nagyérdemu kap egy a liberalizmus által (mely mindenkivel toleráns, csak Európa legosibb értékeivel, úgy mint kereszténység, nemzet, föld, hit, anyanyelv, család, erkölcs) újabb propagandafilmet, melynek semmi más célja nincs - a szórakoztatást már az elején kioltották a nézoi vágyakból -, minthogy a kereszténységet ismét megpiszkálja, támadja, megalázni tudja. Ron Howard celluloidszemete is bekerül majd a multik polcaira két trappista és három kínai törülközo közé fillérekért, majd onnan a méltó helyére, a kukába…"

Edem 2011.03.26. 12:08:30

csak én vagyok ilyen műveletlen, hogy nem tudom, hogy ki az a drogba elvtárs? Mert nálam Drogba egy a Chelsea-ben játszó focista...

Clois 2011.03.26. 14:17:10

Tudjátok mit nem értek ? Hogy elvileg itt egy filmet akart "kritizálni", mégis, a komment 90% a kommunizmusról, a liberalizmusról és a vallásról szólt.. Ezeknek mi a franc köze van egy olyan filmhez mint a Titánok harca, amit mondjuk én nem láttam,de azért látszik rajta hogy nem a Görög mitológiát vagy ilyesmit mutat,be. Csak...szimplán szórakoztat.Persze egy filmnek is lehet mondanivalója,de a fő célja általában mindegyiknél ugyan az , szórakoztatás. Kíváncsi vagyok,hogy van e olyan film ami méltó az ő szeméhez és eszméihez...

Még egy gondolat a végére : Amúgy véleményem szerint amikor valaki vallásokról kezd prédikálni az - és már elnézést a szóért,de - az egyik leggecibb dolog. Mire fel mondja meg valaki, hogy melyik vallás milyen ?

Covery 2011.03.26. 14:44:04

Jaj ez nagyon fájt. Látszik az íráson,hogy a már megszokott félművelt panelokbòl építkezik. Az ideológiai forrást is hamar leveszi az ember,csak azt nem értem mi a cél? Jobbá tenni a magyar közizlést? Ahhoz viszont nagyon harmat gyenge és hát a zemberek, úgy általában nem szeretik ha egy "filmkritikus", alapból előítéletekkel indul. Na mind1. Kár a szóért.Komolyan.

blady 2011.03.26. 17:13:58

atttyavilág...ilyen ember hogy talál meg egy Xpress oldalt? vagy egyáltalán mi viszi rá, h beszabaduljon az Internetre?:D
Oké aláírom, h az egyház, a vallási eszmék terjesztésére manapság talán a net az egyetlen hely és lehet bízott abban, h majd az úgymond filmkritika címen megírt prédikációi eljutnak valakihez.. de számomra az egészből csak az jött le, h az ipse nem komplett., sőt zárt osztályra való..
Teljesen mindegy, milyen hollywood-i film elé ülteted le, hasonló "kritikát" kapna mindegyik.
Komolyan ilyennek nem valók filmek, járjon színházba v operába. Csak azt nem értem soha, h miért bántja a lelkiismeretét (?), h másnak bejönnek ezek a filmek, ill miért kell kritizálni, üreslelkűzni más generációkat. Engem sokkal jobban aggasztana a helyében az, h emos génekre epul majd a jövő nemzedéke...
huh namindegy lefárasztott, mire a vgére értem, azt hiszem, le is épültem kicsit..

freddyD 2011.03.26. 17:30:20

@Edem: Egy Drogba nevű kommentelő állt le vitázni vele, azért írja azt.

@blady: Az Xpress a fórumokról már letiltotta az állandó zsidózásai miatt, a filmekhez még írhat, tudnám miért. Az Xpress helyében inkább lemondanék arról a pénzről, ami rajta keresztül bejön (már ha rendel egyáltalán és nem csak pofázni jár fel), mint ilyen szennyezze az oldalt.

blady 2011.03.26. 17:58:21

@freddyD: meg merem kockáztatni, h ha 2 filmet rendelt tőlük összesen :D sőt még azt is, h csak azért nem bannolták teljesen, h tudjanak rajta röhögni...más - zenei - fórumon volt hasonlóhoz szerencsénk, annyi különbséggel, h a drága lélek össz 13-14 lehetett. Viszont ugyanígy szennyezte mindenféle elmeháborodott baromsággal az oldalt és 3-4 hónapig nem is lett kitiltva..pörgött is az oldal, meghát ugye a negatív reklám is reklám:D

Witch King 2011.03.26. 22:25:51

Nekem úgy tűnik, mintha kb látná a filmek trailer-ét és úgy ír kommentet. Ahogy írták az előttem is, az írásainak 90%-a nem szól másról mint a vallásról, a Talmutról, a kommunizmusról, meg a liberalizmusról... Kicsit úgy éreztem, mintha ő maga sem tudná mit akar leírni, csak fosta a szavakat... Egészen belefájdult a lidércfejem....

algi 2011.03.27. 05:22:20

Gondolod, hogy esperesekkel és érsekekkel ebédel együtt?

Setemény 2011.03.27. 10:16:00

Imádom K kommentjeit. :D Mondjuk annyit érdemes a védelmében elmondani, hogy amit ajánl és jónak tart, azok kivétel nélkül jók. Legalábbis nekem mind bejött, pl. Tarkovszkij, Zeffirelli. A negatív kritikáiról csak annyit, hogy van, amikor teljesen jogosan fikáz, pl Pasolini. A liberalizmusról meg ugyanaz a véleményem...

ZsaniCsilla 2011.03.27. 14:23:20

@blady: Szerintem K-ból a színházak kínálatának 90%-ka hasonló blődségeket váltana ki.:D

blady 2011.03.27. 14:42:42

@ZsaniCsilla: ilyen emberekből kerülnek ki a gyerek- és/vagy családgyilkosok/szociopaták/állatkínzók...

Dynamo 2011.03.27. 16:25:10

Ennek ez az élete? Ha őszintén gondolja amiket mond akkor sajnálatraméltó, keserű ember lehet. Vagy olyan aki túlzott rajongással adakozik egy mesének...ami vicces :] Vagy egyszerűen a legtehetségesebb troll.

Ekibit 2011.03.27. 18:02:31

Esküszöm hogy ez az én egyik tanárom!

algi 2011.03.27. 20:25:36

@Setemény: Csak vigyázz, mert a liberalizmus fertőző, nehogy elkapd te is!

Setemény 2011.03.27. 20:51:19

@algi: Igyekszem. Annyit korrigálnék, hogy talán nem ennyire szélsőséges a véleményem, de nem mondhatnám, hogy túlságosan ki lennék békülve a liberalizmussal.

algi 2011.03.27. 21:37:51

@Setemény: Csak azért mondom, mert akik olyan nagy hévvel tüntettek a fenti idézetekben szintén említett Gyurcsány ellen, azok hirtelen liberális eszmékre kezdtek hivatkozni, amikor a rendőrök a lábukra léptek.

Setemény 2011.03.27. 23:07:47

@algi: Értem, hogy mire gondolsz, és ezen sajnos nincs mit csodálkozni...

jürgen baromartz 2011.03.28. 02:02:37

hát ez egy vérben forgó szemű, üldözési mániás szalonhungarista vazzeg, azok koptatják az ilyen szófordulatokat, mint amilyeneket a delikvens használ. volt szerencsém egy ilyet ismerni közelebbről, ahogy a bejegyzés utolsó soraiban is megfogalmazódik, ezek szinte falják a mainstreamet csak azért, hogy utána minden "tudatlant" felvilágosítsanak önjelölt messiásként egy-egy sörözgetés alkalmával. hű csatlósa a bólogató kutya-szindrómában szenvedő nímand beszélgetőpartner, aki minden megnyilvánulását elismerő szavakkal díjazza, valójában azért, mert saját véleménye sohasem volt a világ dolgairól.

értelmes ember eleve elkerüli messzire az általa "kritizált" filmeket (persze ez nem vonatkozik azokra, akik valóban ilyesmivel foglalkoznak életformaszerűen), nemhogy még hosszan cirádázott fikákat irkáljon róluk az xy weboldalon.

megártott neki a sok zeitgeist... :D

purga · http://horrormirror.blog.hu 2011.03.28. 09:11:23

nem olvastam el a kommenteket, de az Argento filmeknél is mindig kiakad, hogy mekkora egy beteg és tehetségtelen liberális zsidó:) meg az összes többi olasz horror-rendezőre. Tényleg eléggé idegesítő egy troll. Vagy mi.

Mr. Asdasdasddasdasdúrfi 2011.03.28. 20:07:59

Azért, mert valaki más véleménnyel van a világról, esetleg tájékozottabb mint a többiek, attól miért kell még őt csesztetni? (és ezt az egyik rajongód mondja neked freddyD)
Oké, természetesen ti olvastátok mind a bibliát, sőt a talmudot is tudjátok fejből, nektek mindig igazatok van, és nagyon imádjátok a liberalizmust.
De azért a csávó sem mond mindenhol baromságot, például egyszerűen elhányom magam a hollywoodi gennyes filmektől, amik egyedül amerikát dícsérik, nagy kapitalista baromság MAJDNEM az összes film ami manapság megjelenik. Például ottvannak a gyermekeket agymosó mesék, amik mondjuk már elég régóta mennek, de most eggyel nagyobb fokozattal kapcsolt rá ezekre a kormány.
Aki fikázná esetleg ezt az embert, a világnézetét, annak ajánlom a szabad egy-két órájában hogy tekintse meg eme EGÉSZ filmet:
www.youtube.com/watch?v=HpzQ9Ll_JLk&feature=channel_video_title
Itt fennt van sorrendben az egész film,magyar felirattal. Ajánlom mindenkinek.
És aztán elfogadom hogyha kritizáltok bárkit is. De előtte nem.
NEM VAGYOK EZ A BIZONYOS TROLL-KOMMENTELŐ.
Csak úgy éreztem, hogy a sok flame után bele kell szólnom és leállítani a nagyon kedves okos mindentudó liberalista marhát.
Köszönöm.

gorre126 2011.03.28. 22:02:16

Na úgy látom érdemes lesz oda is regelnem, szeretek ilyen trollokra vadászni, és kilőni őket, majd mikor vérben tocsogva feküdnek, megadni a kegyelemdöfést :)))

Death/Mortis 2011.03.28. 22:59:42

Isten az ő bárányával van, csak kár, hogy pásztornak képzeli magát.

Crash 2011.03.28. 23:21:46

"Magának jobban hiányzik egy kiadós kúrás mint bárkinek a történelemben..."

I'mTheBird 2011.03.30. 18:56:21

Mondjuk a Titánok Harcának tényleg nem sok köze van a görög mitológiához.. De azért elég hülye kommentek ezek O_o

load error 2011.03.30. 23:25:33

"Aki fikázná esetleg ezt az embert, a világnézetét, annak ajánlom a szabad egy-két órájában hogy tekintse meg eme EGÉSZ filmet:"

Az a "film" két és fél óra.
És már az első percben kiderül, hogy az összeesküvéselmélet-gyártóknak egy valami nagyon hiányzik a kelléktárából. Az önirónia.

"nagy kapitalista baromság MAJDNEM az összes film ami manapság megjelenik"

Ja, mint az Avatar. Szerintem meg az amerikai filmek fősodra explicit kapitalizmuskritika, nem is túl kifinomult. Hacsak nem "kapitális harcsa" értelemben használod a kapitalista szót. (Copyright by Tanú.)

Cs@tLós 2011.03.31. 18:05:53

mi van itt a liberalizmussal? Őszintén szólva nem értem, hogy miről beszél, és nem is akarom. A bibliát olvastam, tanulságos mese, de aki ettől többet szentel neki, az az én szememben fanatikus. Nem kéne itt liberalizmust kiáltozni, egyszerűen az emberek annyit nem képesek megtenni, hogy amit maguknak nem akarnak, azt ne tegyék mással, vagy más szóval az én szabadságom addig ér, amíg másét nem sértem. Lehet kommunistázni/zsidózni/liberálisozni/akármizélni, ez mind csak annak a rejtegetése amit fentebb írtam, és a valódi problémával való nem törődés. Az ilyen álszent gennyek folyton a bibliára hivatkoznak, meg másokra mutogatnak, miközben ugyanolyan gerinctelen férgek, és ők maguk sem tartják be a fentebb leírt EMBERI MINIMUMOT. Úgyhogy nekem az ilyen ne fröcsögjön sehol, sepregessen a saját portája előtt.

@load error: nekem is az avatar jutott eszembe...az emberek egy része fel sem fogja, hogy az a film miről szól, csak a CGI-t látják, és nem egyszer hallottam amikor még ment moziban, hogy ordítva drukkoltak az embereknek a háborús jelenetekben...meg ott van a family guy, a south park, akik leplezetlenül kritizálják az amerikai társadalmat, de sok film is van, ami görbe tükröt tart az egész elé. Csak kis trollunk valószínűleg a fröcsögés közben nem ér rá megérteni, hogy mit jelent az a szó, hogy irónia.

gabrocki 2011.04.10. 15:31:26

erre csak ennyit tudok mondani: u mad bro?
:DD

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2011.04.10. 20:19:20

Ja K-t kétszer már elküldtem a k anyjába. Tudom, nem jó megoldás, de már az x-edik alkalom után kiakasztott, hogy fikázza a kedvenc filmjeimet. Így utólag hülyeség volt személyes sértésnek venni, amit a kommentjeiben írt, de mindennek van határa. Amúgy nagyon sok ideje lehet, ha minden második filmhez ír valami választékosnak látszó zagyvaságot. Szerintetek van olyan film, amit K szeret? Vagy csak még nem forgatták le azt.:D

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2011.04.10. 20:22:34

@load error: @Crash: :D Egyik kedvenc filmes beszólásom. Mintha pont az ilyen K-féle helyzetekre találták volna ki.

Warlord 2011.04.15. 17:37:40

Először is köszönet h "vallásosnak" és nem hívőnek tituláltad!
Normális keresztény ember nem ír ilyen állatságokat.
Az Avatar meg amúgy jó film lehetne de annnnnnnyira klisé...:D

algi 2011.04.15. 22:09:23

@Cs@tLós: Igen, ez a legfurcsább, hogy amikor az ember felhívja a figyelmet arra, hogy nem kellene a másikat bántani, akkor rögtön lelibsizik. Pedig tényleg csak annyit kellene megtenni, hogy nem bántjuk a másikat, és sokkal boldogabb országban élnénk.

Ricz · http://librarianwarrior.wordpress.com 2011.04.29. 05:27:54

Nos, nem vagyok Xpress-en, a DVD-t nem rendelem, hanem előre letöltöm, megnézem, ha átmegy az igényrostámon, megveszem és utána törlöm a gépről. Sajnos befürödtem pár filmmel, így most ezt a "védelmet" alakítottam ki. Bár egy lenne szívesen, amit itthon látnék egy jó szinkronnal moziban vagy DVD-n: ez pedig a Space Battleship Yamato, az az a Yamato, az űrcsatahajó; egy 1974-es rajzfilmsorozat élőszereplős feldolgozása (a sorozatot most nézem és hihetetlenül élvezem minden percét). Asszem nem lenne eufém kijelentés, hogy "elélveznék örömömben abban a pillanatban".

Visszatérve Xpress, s az által a csóka. Nem tudom hova tenni. Egyszer mond olyat, hogy nemzetiszocialistának tudnám nézni, máskor kommunistának, s mindemellett vallási fanatista. Hát ha jól emlékszem eszmetörténeti tanulmányaimra ez a két szélsőség mindenhogy összefért a vallással, csak nem békésen. De hát Abszurdsztánban van okunk meglepődni az ilyen Friedrich von IQ-betyárokon?

Sanosuke 2013.01.27. 13:46:14

Freddy ha kemény legény vagy megkeresed őt és meghívod a filmbarátok podcastbe :D

bioLarzen 2013.01.27. 20:26:58

@Sanosuke: Az nem keménység lenne, hanem baromság ;)

bio

Sanosuke 2013.02.02. 05:40:21

@bioLarzen: őrületes egy podcast lenne az biztos :D
süti beállítások módosítása