HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Gondoltam megnézem, hogy az itten bemutatott csúcsfilmeknek milyen a trailerük.

A "Rendezte: A Halál" elég jó trailerrel rendelkezik, jóval profibb benyomást kelt, mint a tényleges film. Elég megtévesztő, de hát ez a dolguk. Jó a vágásmunka, ami a filmben egy 2 másodperces teljesen lényegtelen dolog, itt úgy állítják be, mint egy nagyon hatásos jelenet. 

 Mutánsok

Ezen trailerek közül talán ez az, ahol a leginkább érezni, hogy micsoda vacak marhaság a végeredmény. Már a bemutatója alaposan lehangoló. A videóban a trailer után a film eleje látható valamiért, mazochistáknak ajánlom.

Kivérezve

 Talán egy fokkal jobb a trailere, mint maga a film, de mindenkinek már itt is látnia kéne, hogy ezt nem kell feltétlenül megtekinteni. Az is érdekes, hogy egy "kemény" horrorfilmnek próbálja eladni magát, nyoma sincs a kínosan röhejes baromságokról, amit (gyaníthatóan) humornak szántak.

Címkék: film

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr952938113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phara000 2011.05.28. 19:45:54

Freddy, egy villámkérdést engedj meg, hogy feltegyek.

Téged a "Rendezte a halál" c. " filmben " az a jelenet, amikor a rendező koktélt csinál roppantul vehemensen, és körülményesen, nem emlékesztet kísértetiesen a Terminátor 1-ben ahhoz a jelenethez, ahikor Sarah Connor barátnője, Ginger, innivalót, vagy kaját, vagy mit készített magának és a pasijának, és közben a terminátor kinyírja a csaj pasiját?

Elég sok a hasonlóság, ugyan olyan vágásmunka, meg ugyan olyan vehemens kaja csinálás. Fura.

freddyD 2011.05.28. 20:23:50

@phara000:
De, nekem is abszolút az jutott eszembe. Most mondhatnám, hogy a Terminátorban a csaj nem produkálta magát ilyen kreténül, de akkor hazudnék. Mindkettő kitett magáért :D

Rossz pc mániás 2011.05.29. 08:04:32

hát a vágás munkával igazad van freddyD...
de nekik csak ezt kellet jól megcsinálniuk vagy nem?Ez is olyan mint pár rossz pc,hogy néhány(akiknek tetszet a trailer)megvették.

Kolonel 2011.05.29. 09:00:16

A Kivérezve meg úgy látom, letölthető ingyen...
Úgy tűnik, a filmiparban is meg van a Cube/Heat jelenség.
süti beállítások módosítása