HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Előre is leszögezném, hogy Stohl András nem egy kedvencem. Sosem tartottam őt különösebben szimpatikusnak és teljesen megérdemli azt a nyilvános meghurcolást, amit kap és kapott a balesete óta. Mint visszaeső pláne.
Azonban megérdemli-e, hogy lesitteljék? Véleményem szerint nem. Kicsit én is megdöbbentem, mikor elsőfokon nem kevesebb mint 28 hónap letöltendőt kapott. Ebben az országban nem egy döbbenetes „felfüggesztett” ítélet született és akkor pont rajta akarnak példát mutatni?
Tény, egy idióta marha volt, hogy olyan állapotban volán mögé ült és más embereket veszélybe sodort. De szerencsére különösen nehéz sérülés nem történt és az anyagi károkat azóta fedezte. Sőt kárpótolta az illetőket. Ezen kívül látványosan megbánta a dolgot, nem is próbálja eltussolni, nagy médiaérdeklődés közepette vallott, hogy milyen balfasz volt.
Én részemről túlzásnak tartanám a börtönt, kapjon 5 év felfüggesztettet, csináljon őszinte anti pia és drog forradalmárt belőle valamint kapjon egy szaftos pénzbüntetést.
Természetesen ha végül börtönbe vágnák, akkor sem fogok sírva fakadni, elvégre mint írtam, egyszer már csinált ilyen hülyeséget, igazán lehetett volna mr olyan érett, hogy nem marhul így megint. Azonban ha tényleg letöltendőt kap, akkor kapjon a maradék is és egyenlő mércével tessék ítélkezni.
Várom érdeklődéssel az ítéletet
UI: Szinkronszínészként jó a Stohl. Ezt be kell vallani
Update: Lol. Hát úgy néz ki, szeptemberig nem dutyi. Röhej, hogy egy ilyen dologra is lassan egy év kell, míg van ítélet.

Címkék: elmélkedés

33 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr133002742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

algi 2011.06.21. 12:30:45

USA-ban van olyan, hogy hírességet közmunkára ítélnek, pl. Pee-wee Hermant (illetve az őt alakító komikust) drogprevenciós reklám forgatására ítélték. Kötelezhetnék ilyenre Stohlt is, az szerintem hasznos lehetne.

youtu.be/cPdF7-Tk8bs

Egyébként én tartok tőle, hogy ez a nagy megbánás csak színészkedés. Gondoljunk arra, amikor "véletlenül" gyerekkel a karján jelent meg a kamerák előtt! Addig nem is láttuk a gyerekét, most meg hirtelen nem volt kire bízni? Hm.

freddyD 2011.06.21. 12:39:16

@algi: Ha jól emlékszem gyerekkel a rendőrségen jelent meg, nem bíróságon vagy valahol. Azért azt kétlem, hogy direkt odarendelt valakit, égett ő már eleget ezzel az egésszel.

A drogprevenció tényleg jó ötlet, ha minden igaz csinálja is már egy ideje iskolákban

General Forgeron 2011.06.21. 12:52:44

Szerintem színésznek se gyenge. Legalábbis a Tűzvonalban nagyon adta az ívet.

OverlordZsalya:) 2011.06.21. 12:55:16

Kedves freddyD!
Akkor is ezt mondanád,hogyha a te szeretteddel történt volna ez?És csak a szerencsén múlt,hogy nem halt bele az illető.Stohl igenis megérdemli,hogy börtönbe menjen,még többet is megérdemelne.Lehet,hogy jó színész,de ez nem menti fel az alól,de ez nem menti fel őt.Ráadásul nem ez az első ilyen eset.Először sikeresen eltusolták,szépen elszégyelte magát a médiában,aztán minden ment tovább ugyanúgy.Nagyon remélem,hogy most végre megkapja büntetését.Bezzeg ha mással történt volna ez...Már rég a sitten ülne.

freddyD 2011.06.21. 12:59:58

@OverlordZsalya:): Nem tudom, hogy akkor is ezt mondanám-e. De amíg jogállamban élünk, ennek nem is szabadna mérvadónak lenni.

Mint írtam, visszaesőként magára vethet ha letöltendőt kap. Sajnálni nem fogom, de objektívan szerintem nem kellene, hogy sittre vágják.

SilentArtemis 2011.06.21. 13:37:30

sztem is vmi közmunka kéne neki, a börtön túlzás ...

JeszKar 2011.06.21. 13:39:54

Úgy komolyabban nem érdekel, viszont azt kifejezetten bosszant, hogy a média ennyit foglalkozik vele. Ha nem egy ismert emberről lenne szó, akkor már rég nem is halottunk volna erről az ügyről. Megértem, ha börtönbe megy, de talán nem kéne ennyi hírt közölni szerencsétlenről.

Amúgy az meg tényleg nem lenne szabad befolyásolnia semmit, hogy kinek ki a rokona, hisz tényleg jogállamba élünk (bár az utóbbi időben ebben kezdek egyre inkább kételkedni.)

Egyébként néha jó, de nem gyakran (szinkron tekintetében meg az ő Luke Skywalkerén nőttem fel.)

boca12 2011.06.21. 14:09:50

Szerintem is közmunkára kéne ítélni és egy kisebb nagyobb pénzbüntetésre! DE ha börtönbe kerül mi lesz a gyerekével és a Feleségével?
Hogy élnek meg az apa nélkül,FŐLEG hogy a gyerek még kicsi (nem tom hány éves XD ),ráadásul az anyuka vmi Óvónő vagy vmi ilyesmi ,legalább is én ezt hallottam.Még 1x is én nem őt sajnálom hanem a CSALÁDJÁT. Ha nem lenne családja akk én is a börtönt javasolnám.

Carrow 2011.06.21. 14:12:36

Nem először volt hülye, nem bánnám ha börtönbe vonulna, talán abból már tanulna. A saját életével azt csinál amit akar, másét ne kockáztassa.

blady 2011.06.21. 14:29:18

nem az én/mi dolgom/-unk ítélkezni mások fölött. Normál esetben, ha vkit ennyire szétszed a média, az már élből elég nagy büntetés neki sztem. Nyilván a nagyobb neveket szedik elő ilyenkor, nem a kis embert. Kis ember esetében tuti nagyobb a szívás, ha egyéb huzavona nélkül lecsukják, de egy közszereplő esetében egyszerűen nincs olyan h magánügy, magánélet.
És az, h ha csak féléves időintervallumot nézünk, minden nap szembenézni vadidegenekkel, magyarázkodni, szégyenkezni egy olyan dolog miatt, amit ki tudja hányan követtek már el és kacarászva döntik le a következő korsót a helyi kocsmában mindenfajta megbánás nélkül, hát talán nagyobb büntetés, mint az, ha lecsuknak 3 évre. aztán franc tudja..

phara000 2011.06.21. 14:39:38

Most nem azért, de gusztustalan amit csinál, sé megérdemelne 1-2 év börtönt.
Látványosan megbánta. Jah, mert nem akar börtönben ülni, és ezért megy el alapítványokra, tart drog ellenes órákat sulikba, mert tudja, hogy ezzel jó pontot szerez a köznép és a bírák előtt. Egyébként Freddy, még nem hallottál, a legújabb " amnéziás " kamujáról? Ha nem, akkor olvass utána...

freddyD 2011.06.21. 14:43:00

@phara000: Nem hallottam róla, csak arra, hogy nem emlékszik tisztán a baleset pillanataira. Ami szerintem piás állapotban nem különösebben meglepő

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2011.06.21. 14:49:39

Szerintem megérdemli azt a 2 év 4 hónapot, és mindenki más is megérdemelné, aki ugyan ezt megcsinálja.

shanus 2011.06.21. 15:54:29

@freddyD: Minden emberre ugyan úgy vonatkoznak a törvények , mint bárki másra. Neki nem ez volt az első ilyen "Balesete " ha jól tudom akkor ő már ebben visszaeső. Szerintem ülje le a kis büntijét, amúgy se fogják berakni a vadállatok közé maximum oda fogják beosztani ahova Zalatnay-t is egy könyvtárba vagy valahova..

Sthol egy drogos aki veszélyeztette mások életét. Ha megússza egy büntetéssel nem hinném , hogy tanul belőle mivel az elsőnél se tanult akkor nem hiszem hogy most egyből angyal lesz belőle.

Sthol kapja meg a börtönbüntetést ülje le és a média meg már álljon le , mert szerintem Sthol mamára meg az egész familyre senki se kíváncsi.

Kezelje férfiként a dolgokat ne próbáljon minden egyes alkalommal kibúvót találni mert azt csinálja.. folyamatosan...

Dynamo 2011.06.21. 16:07:50

Jó szinkronszínész de megérdemli. Ugyanúgy ahogy a szomszéd pista vagy a kalamajkai bálint, úgy ő is megkapja a büntit.

Clois 2011.06.21. 16:48:11

Szerintem tökre megérdemli. Sőt, személy szerint én többet adnék neki mint 2 év. Már azt is nevetségesnek tartom hogy ennyi ideje húzzák. Nem értem mit kell ezen ennyit tökölni ? Veszélybe sodort embereket, ráadásul ivott és drogozott is, és be is vallja. ennél a pontnál én már rég bezárattam volna 5 évre. Nem értem miért kéne kivételezni vele ? Mert híres ? ÉS? Szerintem pont emiatt komolyabb a dolog... mivel őt nézik az emberek,és vannak olyanok akik a celebekről "vesznek példát".
Ez lenne a példa ? Az pedig hogy a családja hogy jár...tény hogy szar...de az ő hibája.

Arról meg,hogy mások se kapnak méltó büntetést,csak annyit hogy az is ugyanakkora gond. Az amikor az ember gyilkosságért vagy gyilkossági kísérletért vagy ilyesmi kaliberű bűntényért kap "pár évet", és helyette inkább az adócsalással,sikkasztással meg ilyenekkel foglalkoznak....nevetséges...véleményem szerint az igazságszolgáltatás halálra van ítélve

zeneszerzo 2011.06.21. 17:00:48

azért azt lássuk be, hogy nem ő az egyetlen aki ilyet tesz/tett... vajon szombaton hány fiatal ül ittasan/drogosan volán mögé? és valaki még józanul is veszélybe sodor másokat, pl azok a motorosok, akik 50es zónában próbálják ki, hogy hány másodperc alatt gyorsul százra a gép... jó lenne, ha valami törvényes módon ezeket az eseteket is sikerülne ritkítani. és szerintem a "példamutatással" a gizdasrác ugyanúgy gizdasrác marad, Magyarországon nem működik a látványos meghurcolás technikája.

egyébként Stohlt láttam a nemzetiben egyszer a Parti-Nagy Lajos-féle Tartuffe előadáson, zseniális volt; nagy sikerrel ment, amíg ezek az ügyek meg nem jelentek. Sajnálom, hogy (tudtommal) már nemigen látható, mert tényleg remek előadás volt.

matyi10012 2011.06.21. 17:06:32

Stohl Buci tárgyalása:

B:Problem officer?
O:No, just get the fuck out of there!

LaciG · http://spoilerfilm.blog.hu/ 2011.06.21. 17:26:35

Stohl színésznek tényleg nem gyenge, sőt, viszont a szinkron... Hallottátok már Joker-t magyarul beszélni?

penge96 2011.06.21. 17:40:07

@LaciG: "Mihért vhagy ihen khomor *okádás*?" xD

Bru (törölt) (törölt) 2011.06.21. 17:40:43

Elnézést, de lusta voltam, úgyhogy hsz olvasás nélkül írok véleményt.

Szeretem Stohlt mint szinkron, de azért elég zűrös egy legény. Én nem tudom mit gondoljak, mert ezért ezzel a legutóbbi esetével is sikerült több mint 5 szabályszegést elkövetni. Ezeket egyesével is díjazzák, nem hogy egyszerre. Nem tudom. Mondjuk én örökre bevonnám a jogsiját, elvonók hadára küldeném, házi őrizetet, felfüggesztett adnék neki. Lecsukni lehet erős, de jelenleg "mit érdeme az a bűnös, akinek a tárgya a kezemben van" helyzetet teremtett.
Sajnálni nem tudom! Felelőtlen és szerintem veszélyes is. Nem rajta múlott, hogy nem lett komolyabb a dolog.

Galzra 2011.06.21. 18:07:14

@boca12: A családjára gondolhatott az előtt hogy piásan autóba ült.

blady 2011.06.21. 18:23:27

pici off
@LaciG: na pont az a film az, amit hiba lenne szinkronnal nézni :D

OverlordZsalya:) 2011.06.21. 19:14:45

@freddyD: Na de ha egyszer jogállamban élünk,akkor meg kit érdekel,hogy jó színész?Hmmm?

freddyD 2011.06.21. 19:29:27

@OverlordZsalya:): Senkit. Mit számít ez a pernél?
Ha az én utolsó mondatomra célzol, az csak egy mellékes megjegyzés volt. Nem szabadna ebben szerepet játszani, hogy ki kicsoda és mit csinál.

algi 2011.06.21. 20:20:07

@LaciG: @blady: Én láttam, és szerintem is nagyon jó a magyar hangja, de az eredeti ebben az esetben utánozhatatlan. Nincs az a színész, aki lelkileg ugyanannyira ráhangolódik egy szerepre, mint Heath Ledger, miközben leköveti az eredeti színész mimikáját is. Gyakorlatilag lehetetlen.

Bár talán Christian Bale jobban élte bele magát a szerepbe: youtu.be/s_zN_vYC2xw :)

blady 2011.06.21. 23:24:25

@algi: minden elismerésem a tiéd, nekem manapság már nem nagyon van türelmem szinkronhoz, fele annyira adják át a lényeget, mint rég. Pláne egy Jokernél.
Chris Bale vidi meg...hatalmas :))

algi 2011.06.21. 23:49:06

@blady: Kicsit túlzás az elismerés, csak jeleneteket láttam (talán trailert?), és az alapján foglaltam állást.

blady 2011.06.22. 01:14:17

@algi: akkor visszaszívom :) ha 20 mp-et hallottam pont egy Joker jelenetből, az bőven sok volt. Egyébként én is jó szinkronszínésznek mondanám Bucit, csak nem szabadna mindent leszinkronizálni..de ez már egy másik témakör

Lennox 2011.06.22. 13:10:41

Véleményem szerint Stohl hülye volt, ez köztudott, és én nagyon kedvelem a színművész urat. Egyszer voltam egy szinkronizálást bemutató estén, és ő is az egyik bemutató volt. Nagyon jó fej. :) Na, de nem is ez a lényeg.
Amit az emberek mondanak róla: túlzás
Ez a két év és nem tudom hány hónap: túlzás
Komolyan mondom...sok-sok ezer ember tett itt Mo-n szörnyűbb dolgokat. Hát ők hol vannak? Börtönbe biztos nincsenek szerintem.
Aztán ott van ez, hogy az emberek kigúnyolják Stohl, lepatkányozzák, féregnek hívják. Naa, álljunk csak meg. Miért hívják így az emberek? Hisz ő is egy ugyanolyan ember, mint bárki más. Mindenki hibázik. Az embereknek nagyon korlátolt az agyuk, hogy ezt nem fogják fel. Ennél súlyosabb balesetek is vannak...
Szóval Stohl megérdemel valamiféle büntetést. De börtön? Áááá, hagyjanak már.

AR5T7 2011.06.23. 09:49:36

@boca12: Diplomas m.o -i ismerosom, 2 gyereket nevel egyedul, havi 95.000 ft-bol. vannak, akik ennel joval kevesebbol. es nehezen, de megel. akkor a stohl felesege is BOVEN megtud, 1 gyerekkel (es nem hinnem, hogy 95.000 ft-rol beszelnenk...)

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2011.06.23. 10:17:07

Az vicces, hogy egy átlagos magyar állampolgárt már rég lecsuktak volna. Hogy megérdemli, hogy börtönbe menjen? Talán. Egyrészt visszaeső, másrészt a tetteinkért vállalni kell a felelősséget, viszont abban egyet értek, hogy nem Stohl-on kéne példát statuálni. Főleg úgy, hogy néha az ennél egy picivel súlyosabb bűntettekért kevesebbet kapnak.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.06.24. 15:39:21

Színészként és szinkronosként nagyon jó. De ittasan, drogozva vezetett, megérdemelné, hogy pár hónapot üljön. Ugyanakkor néha gyilkosok nem kapnak 2 évet több hónapot, úgyhogy röhej. Vele akarnak példát statuálni?
süti beállítások módosítása