HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Régebben spekuláltunk itt a blogon, hogy vajon a mozik elfogadják-e majd a Széchényi kártya szabadidő zsebét (ami tekinthető az Üdülési Csekk utódjának). Eddig semmi infót nem találtam róla, hogy tényleg hajlandóak volnának erre (még írtam is nekik hónapokkal ezelőtt, de vagy nem gondolkodtak még rajta, vagy nem akartak), erre most tiszta véletlenül látom ezt a Corvin honlapján:

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Kérjük, ellenőrizze, hogy SZÉP KÁRTYÁJÁN rendelkezésre áll e SZABADIDŐ ALZSEB, mozijegy vásárlására kizárólag abból az alzsebből áll módunkban a jegy ellenértékét levonni! A Szép Kártya felhasználható Budapest Film Klubkártya, illetve Művész Klubkártya feltöltésére, vásárlására is. A mozi pénztáraiban az OTP és a K&H bankok által kibocsájtott Szép Kártyát fogadunk el!

Ha van pénzetek azon az egyenlegen, megéri megkérdezni a mozit, ahová mennétek. Kár, hogy ez nem mondjuk az év elején derült ki, mert gondolom a szabadidős egyenleget  legtöbben hanyagolták, mert teljesen bizonytalan volt, igazából az mit is takar.

Címkék: random baromság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr274477596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása