HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Gergő és Tornacipő hasonlóan nagy Walking Dead rajongó mint én, szóval összeültünk egy (nem is olyan) rövid kibeszélésre az 3. évad apropójából. A felvétel itt letölthető mp3-ként (31 MB)

FIGYELEM! CSAK AKKOR HALLGASD MEG, HA LÁTTAD A HARMADIK ÉVAD ELSŐ FELÉT!

 

Címkék: filmbarátok podcast

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr934962435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HeyApple 2012.12.13. 07:27:34

Hali! először is köszi h feltüntetted az időbeli elosztást a sorozatos videónál. Remélem a jövőben is megtartod ezt az új szokásod...^^

Nem igazán értem miért volt furcsa a hirtelen jött sok zombi a 2. évadban. Ha jól emlékszem teljesen jól fel volt vezetve hogy hogyan is alakul ki 1 ilyen zombi horda amikor elmegy 1 repülő a város felett. Sőt mintha let is volna 1 olyan jelenet amikor elmegy a farm felett 1 repülő.(persze akkor nem volt akkora jelentősége.) A 3. évadban pedig azt nem értettem hogy panaszkodtak az elején amiért nincs lőszerük. Viszont amikor megostromolják a börtönt töklogikusan a 2 kerités között elkezdik ledöfködni a zombikat a keritésen át. De utána mégis mi a málnáért mennek be az udvarra? Még volt 1 rakat zombi és az is csak arra volt jó hogy mégtöbb löszert pazaroljanak... valamint még az életüket is kockáztatják teljesen feleslegesen hiszen keritésen át is müködött a dolog. Értem én h ez tök unalmas lett volna így de akkor eleve minek vetik fel a biztonságos bemenetelt?^^ A Kormányzó meg az a tudós(nem tudom a nevét)pedig ha jól emlékszem kisérletezgetnek a fejeken azért tartják öket. A lányát akarja visszahozni. Ezért van pl az öregemberes kisérletezős rész is.

freddyD 2012.12.13. 20:02:13

@HeyApple: Nem tudom, talán rosszul emlékszem, csak az maradt bennem, hogy vándorlás ide vagy oda, kicsit akkor is döbbenetesen sok járkáló volt ott a farmnál
süti beállítások módosítása