HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Nem kell hozzá más, mint egy böngésző. A zseniális Archive.org csomó játékot DOSBox emulátorral böngészősre adaptált, így tényleg csak el kell indítani a játékot és ennyi.

 

Szerencsére túl sok bemutatott alanyom nem volt DOS-os, de azért párnál ti is megtapasztalhatják a legfelsőbb frusztrációs szinteket

Pl itt a lehetőség, hogy Moonwalkerezz egyet! A játék, amelyet lefogadom, hogy cheat nélkül NEM LEHET TELJESÍTENI

De ha esetleg kipróbálnád minden idők legkésleltetettebb irányítását, akkor ki is lehet azt próbálni a The Flinstones - Dino Lost in Bedrock-nál.

Lényegesen játszhatóbb, de nem kevésbé primitív a Barbie Super Model. Próbáljátok ki, milyen érzés felületes szöszkének lenni.

Mint később kiderült, annyira nem is vészes a Home Alone (igyekszem is azt a videót elfelejtetni azóta), csak én nem voltam teljesen képben a gombokkal a hiányzó leírás miatt. Ti most kipróbálhatjátok, feltéve ha beindul, mert nekem nem sikerült ennél.

De inkább azt ajánlom, hogy próbáljatok ki sokkal értelmesebb játékokat, mert van ott egy csomó klasszikus (pl a Jazz Jackrabbit, hogy egyet említsek)

Címkék: rpcjs

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr667051239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sakktanár 2015.01.08. 02:39:46

Csodás :D Ezeket szinte mind kipróbálgattam annó, Barbie supermodell kifejezetten tetszett is, hangulatos kis vacak ( bár nálam személyes hangulatfokozó, hogy a gyerekkori játszásainkra emlékeztet az unokanővéremékkel.). Azonban a késleltetett irányítás császára szerintem nem a Flinstones, hanem a Deathbringer, amit vagy kifelejtettél a listából, vagy nincs fent az oldalon. Ott tényleg, úgy emlékszem, ha megnyomtam az ugrás gombot, egy jó másfél másodpercet várnom kellett, mire reagál.

TGHwinner 2015.01.08. 13:39:50

Jazz Jack Rabbit egy igazi elfeledett klasszikus. Életem első Platform játéka, amit mind a mai napig szívesen előveszek és végigviszem! :)

Terrordrone 2015.01.08. 16:12:11

@csukadani: 100%-ig egyetértek, zseniális játék, baromi jó zenével, és jó grafikával, ráadásul kooperatívban is lehet vele játszani.

freddyD 2015.01.09. 16:32:09

@smsvriandrscsb: Oh kössz. Erre a képre még emlékszem is

Alex Rita Blogger 2015.01.23. 14:13:16

Mit ajvasolsz kezdő bloggereknek?
(előre is köszi)
süti beállítások módosítása