HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

 

A The Walking Dead 6. évad 2. felét kibeszéljük spoileresen!

 

Beszélgetnek: Gergő, Shirin, freddyD

 

 

A felvétel itt letölthető mp3-ként: [78 MB, 85 perc]

Direkt link (jobb klikk, letöltés)

 

Mediafire link

 

 

 

Címkék: filmbarátok podcast

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr928569436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Capowne 2016.04.08. 06:27:35

Ha tényleg Jeffrey Dean Morgan a sorozat legnagyobb sztárja jelenleg, akkor azért ez elég szánalmas. Nagy szerepei is mind olyanok, hogy meh... supernatural első kettő évadjában volt ilyen max 3-4 epizódban, a watchmenben fontos szerepe volt ugyan, deszintén elmondható hogy mivel úgy kezdődik a film hogy a karakterét meggyilkolják, ezért csak flashback részekben láthattuk, ráadásul maszkkal a fején. Ettől még egész jó volt eddig amennyit láttunk belőle, csak mondjuk

Fogalmam sincsen miért nézem még mindig ezt a sorozatot, de bárcsak vége lenne már. Bár azt el kell ismernem hogy ebben az évadban, főleg a második felében több jó rész volt mint az elmúlt évadokban összesen. Szerintem is rémes volt a befejezés amúgy, és főleg azért haragszok a készítőkre, mert még el sem kezdődött az évad, már mindenhol arról beszéltek, hogy majd jön negan és megöl egy fontos karaktert. olcsó húzás ez nagyon amit csináltak. Ezek után én csak akkor lennék elégedett, ha elég tökösek lennének hozzá az írók, hogy Darylt öljék meg, bár azt úgysem fogják, mert a nézők fele (vagy több) Daryl fanboy. A legjobban akkor fogok haragudni, és talán végleg abba is hagyni a sorozatot, ha pont Abraham lesz aki meghal, mert egyrészről szerintem ő mindig is csak töltelék karakter volt, aki max ebben az évadban kezdett el kicsi figyelmet kapni, szóval olcsó húzás lenne őt megölni, a másik ok ami miatt kikapcsolnám a tv-t, hogy a képregényben Abraham ugyebár ugyan úgy hal meg, mint a sorozatban Denise, vagyis kap egy nyilat hátulról ami átdöfi a szemét, és még beszél kicsit mielött eldölne... Namost én ezt kicsit úgy fogtam fel, hogy az írók adtak neki még egy évadnyi lehetőséget (meg gázsit...) azzal hogy átadták másnak a halálát. Erre tökre rásegített hogy a karakter is úgy viselkedett utána hogy 'na kezdeni kell valamit az élettel, stb. Mondjuk elég bénán sikerültek azok a szövegek amiket hozzá írtak, de a lényeg valami ilyesmi volt benne. Mellesleg szerintem is ő fog meghalni, mert a sorozat pontosan ennyire pitiáner, de azért ez elég gáz. És én még mindig azt mondom, hogy inkább a depis kis sirdogáló karaktereket kéne kiírtani már végre az Abraham félék helyett. Buta mint a kő, de legalább nem dumál fölöslegesen, hanem csinálja amit kell. Daryl is ilyen volt pár évaddal ezelött, és még mindig azért csípik őt az emberek.

De nem baj, majd remélem a következő évadban is világgá megy Carol, és valaki leönti vérrel Rick arcát, hogy aztán csináljanak belőle egy művészkedős feketefehér dupla-epizódot, amit persze visszafelé fognak lejátszani, és aminek a végén kiderül, hogy majd a következő félévadban fog csak kiderülni, hogy majd a rákövetkező évadban ki fog megölni valakit.

Rico69 2016.04.08. 22:07:59

Kösz a podcastet srácok.

Végighallgattam (na bumm, márkafüggő vagyok, minden jöhet ami Filmbarátok) pedig az első évadon kivül egy részt nem láttam.
Egyszer jöhetne egy sorozat, amit nézek is.

Justified ?

Dolfin 2016.04.26. 15:30:58

@Capowne: Üdv. Szerintem Eugene fog meghalni. Ugyanúgy olcsó húzás, de én az utolsó részből ezt gondolom. Hirtelen kemény csávó lett, meghalna mindenkiért bla bla bla, ja és odaadta Rick-nek a "Hogyan csináljunk töltényt - Hülyéknek" könyvét is...

Szerintetek?

Egyébként, ha a végén megmutatták volna hogy ki hal meg és csak egy "sima" karakter mint Eugene vagy Abraham, akkor nem lenne nagy nézettsége a következő évad első részének. Ha viszont valaki fontos (pl. Daryl) akkor azt meg merték volna mutatni, mert akkor az "Nebassz..." érzés és talán jönne a nézettség is. Ebből úgy gondolom hogy egy kevésbé fontos karakter, és az Eugene.

Capowne 2016.04.30. 14:13:04

@Dolfin:

Erre nem is gondoltam de igazad van, ez is ugyan olyan béna húzás lenne, sőt ez még talán rosszabb is, mert ő az utolsó akiért az emberek izgulnának
süti beállítások módosítása