HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

 

Filmbarátok Podcast #101 (2016 Június) 46 perc

 

Beszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyD

Téma:

-Elmondjuk, mi utólag hogyan éltük meg a 100. adást, amit élő közönség előtt vettünk fel

 

 

A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (42 MB) 46 perc

 

DIREKT link (jobb klikk, letöltés)

 

 

Mediafire link

 

 

Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu

 

Facebook oldal

 

 Csatolányok

 

A 100. adás galériája

 

 

A bevonulásunkról videó

 

 

 

 

Címkék: filmbarátok podcast

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr478798234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kandras 2016.06.10. 22:36:05

Szuper lehetett, öröm olvasni, hallani, hogy milyen jól éreztétek magatokat!

Két dolog a képek kapcsán:

1. Gergőnek nem jutott egyenpóló? :D

2. Freddy, ne érts félre kérek, nem beszólni szeretnék, hanem őszintén érdekel, hogy esetleg újragondoltad-e az esemény előtt a maszkhordás kérdését alaposan, objektíven?
Én a kezdetek kezdete óta követlek és totál megértettem, hogy az elején így döntöttél, hisz fiatal voltál és még nem is volt ennyire elterjedt a "netcelebség", szóval akkor teljesen érthető volt, hogy tart attól az ember, hogy látják. Mostanra viszont szerintem ez már egyáltalán nem így van, rengeteg netes tartalomszolgáltatót ismerünk és semmi hátrányt nem jelent ez számukra. Ezzel párhuzamosan szerintem a közönséged is erőteljesen átalakult, megkomolyodott. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bármiféle említésre méltó negatív hatása lehetne annak, ha elhagynád a maszkot, legfeljebb néhanap egy-egy ember rádköszönne az utcán. Úgy gondolom, hogy a személyes ismerőseid, ha követik rendszeresen a Filmbatárokat és akarnak úgyis felismernek. Őszinte leszek, nagyon fura, bizarr, már-már sztárallűrös Téged a mai napig maszkban látni. Emellett persze fenntartom, hogy abszolút a Te dolgod és döntésed és totálisan tiszteletben tartom, egyszerűen csak annyit vetnék fel, hogy ha egyetértesz, akkor azt a mérleget, amit annak idején megpakoltál az érvekkel és az ellenérvekkel és nyert a maszk esetleg ürítsd ki és pakold meg újra, hátha megváltozik az eredmény. Számomra értelmezhetetlen, hogy miért ragaszkodsz ehhez. De könnyen lehet, hogy én látom rosszul a dolgot, lebecsülöm ennek a jelentőségét. Ugyan ez persze Blacksheepre is áll. :)

freddyD 2016.06.11. 16:28:50

@Kandras: 1. De van neki is, csak nagy rá.
2. Fura, hogy miért pont az sztárallűrség, ha nem akarom, hogy publikus legyek? Amúgy egyetértek, idétlen dolog a maszkozás, de számomra a szükséges rossz.

A többi "Nem jelent hátrányt a többi embernél" dolgot amúgy honnan tudod? Beszéltél ilyen emberekkel? Mert én igen. Pont Pamkutyáékkal volt téma legutóbb, hogy igen, még nekik is fontos dolog az a kapát és szemüveg, mert ők is tudnak olyan kollégáról, aki nem tud menni pár percet az utcán, hogy ne akarja megszólítani valaki. Annyiban egyetértek, hogy az idegesítő tinik nem engem néznek elsősorban, szóval kicsit kinőttem ezt a dolgot, de még így is jobban szeretem a békességet és a nyugalmat.
süti beállítások módosítása