HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Emlékeztek arra, hogy írtam, hogy Stohl ne kapjon börtönbüntetést, mert ennél sokkal különbek sem kapnak? 

Tessék, mai példa:

Jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt egy támadót a fél évtizede az MTV-székház ostrománál történtek miatt a Fővárosi Bíróság (FB) pénteken.

 

Hocza Eleket korábban első fokon a Pesti Központi Kerületi Bíróság két év, öt évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte közérdekű üzem működésének megzavarása, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés miatt.

Ebben az országban komolyan mondom tök nagy kunszt rács mögé kerülni...

Címkék: hülye emberek

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr673031195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béla22 2011.07.05. 18:04:16

Nem azért ,de szerintem nem hasonlítsuk össze a kettőt. Másrészt én sok mindenben egyet értek vele, de ebben nem. Aki többször elkapnak ugyan azért az visszaeső, ha akart volna tanulni belőle megtehette volna eddig is, nem tette, hát akkor most vállalja a következményeket. A 2 év szerintem még kevés is. Gondolj bele ,hogy amiatt mert nem csuknák le megint, és később újra úgy ül volánhoz és most halálos kimenetelű lesz a baleset, akkor csak utána kell leültetni?! Neki ez nem az első, menjen csak pihenni egyet ,de ne luxus zárkába,hanem ahova engem is csuknának. Azzal ,hogy most járja az országot csak bocs a kifejezésért ,de csak maszatolja a szart, nekem kifejezetten irritáló is. szóval ,ha felfüggesztetett kap, akkor remélem nem az lesz belőle,hogy 1 év múlva megöl az úton emiatt pár embert...
süti beállítások módosítása