HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Mint lelkes comment:com olvasó, kicsit meghökkentett egy mai bejegyzés, amely borzasztó nagy égés.

Történt ugyanis, hogy egy Universal Channel című csatorna küldött a comment:com médiablognak egy tájékoztatást (amit ők naívan átvettek), hogy ma este leadják a "Föld Inváziója - Csata: Los Angeles" filmet, amelyet speciel csak idén tavasszal adtak a mozik. (A film egyébként gyenge, de ezt már részleteztük a Filmbarátokban).

Kicsit megdöbbentő, hogy egy ilyen friss film (DVD/Blu-Ray megjelenése is augusztus volt) tv-n lesz látható ilyen rövid idő alatt. Már itt gyanúsnak kellett volna lennie az egésznek a blognak, de leginkább a csatornának.

Sajnos a csatorna úgy néz ki, hogy a csatorna ezt nagyon benézte, mert a "Harc Los Angelesben: Invázió a Földön" (hírhedt másolós Asylum) filmet szerezték meg és a comment szerző tájékoztatása szerint, a csatornánál még most is ellenőrzik, hogy tulajdonképpen mi a francot is fognak vetíteni (nem kell nagy fantázia, az utánzatot...)

Az egész itt olvasható és még lesz további update is. Micsoda rémálom lehet mindkét félnek. Pont bedőltek ennek az undorító cégnek, de azért nem ártana leellenőrizni a dolgokat.

Az említett (gyaníthatóan még pocsékabb) film előzetese meg itt van

Címkék: random baromság

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr703265664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

algi 2011.09.29. 18:50:18

Az a durva, hogy én néztem a Port.hu-n szokás szerint, hogy milyen filmek lesznek, és láttam, hogy lesz ez a Csata Los Angeles. Mondom, az nem lehet, és fél pillanat alatt lejött, hogy ez az asylumos. Ezután jött a comment:com-os hír. Már rég előre lehetett tudni, hogy vetíteni fogják és melyiket, amikor beszopták.

IQfighter(HUN) 2011.09.29. 20:47:08

Heh! Ahogy az előzetest nézem simán lehetne 99Ft-os. Bár ki tudja, még nem láttam egyik filmet se...

gorre126 2011.09.29. 20:59:38

Azigen, ez jól beszopták.

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2011.09.29. 21:34:16

Undorítóak az animációk és a robbanások :/ Szegény Universal Channel

algi 2011.09.29. 22:19:10

Nem tudom melyik megy, de a robbanások közben nem néznek hátra és rezzenéstelenek. :D

Setemény 2011.09.30. 11:24:47

A fent említett Asylum film kifejezetten vicces volt. Legalábbis mi szakadtunk rajta. Sok sör, rágcsa és jó társaság mellett kifejezetten "élvezetes". :D

algi 2011.10.03. 15:55:26

Valamit nem értek: egy mockbusterhez miért csinálnak trailert? Tiszta lebukás.
süti beállítások módosítása