HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

...rendszeresen ilyen és ehhez hasonló e-maileket kapok

Budapest legnagyobb szilveszteri

bulija

 

Nagyszabású bulival zárjuk 2011-et a Syma Rendezvényközpontban.
20 órától Fenyő Miklós évzáró nagykoncertjével indul a buli, a színpadon zenészek, táncosok, vokál és sztárvendégek teszik felejthetetlenné az Óév búcsúztatását.
A koncertet Budapest legnagyobb szilveszeri bulija követi a legnagyobb DJ-kkel, Dévényi Tiborral és B. Tóth Lászlóval, akik a '80-as években fergetes bulikkal ajándékoztak meg minket. Ez most sem lesz másként!
A koncertre megváltott jegyek érvényesek a hajnalig tartó buliba is.
Lehetőség van vacsorajegyet is vásárolni, mely korlátlan ételfogyasztást, egy üveg bort fejenként, aperitifet, és korlátlan ásványvízfogyasztást biztosít egész éjszaka különtermünkben. Természetesen, aki nem kíván vacsorajegyet vásárolni, annak is lehetősége van a büfékben fogyasztani.
Ingyenes parkolási lehetőség biztosított egész éjszaka saját parkolónkban, továbbá taxik is várják kedves vendégeinket.

További információ és jegyrendelés: www.fenyo.koncert.hu

Kihagyhatatlan

Címkék: hülye emberek

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr563451792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem vagyok fideszes 2011.12.09. 21:19:04

Hát ez szigorúan büntet. Fenyőtől a hideg verejték csorog a hátamon, Tibi bá' legalább vicces, B. Tóthtal meg ugyan mint közszereplővel nincs különösebb bajom, de doszt elég volt fél évig gyakszivezető tanárnak, amikor kb. két témája volt: I.: mekkora irgalmatlan nagy király volt ő a Calypsoval annó, II.: milyen sztárokkal pacsizik rendszeresen.

kakaparancsnok 2011.12.09. 21:25:49

Azt hittem pedig te szereted a táncdalt.

Tsirke 2011.12.10. 13:34:47

Hé, Dévényi Tibi bácsi az ELTE-s szilveszteri partyn lesz! Vagy ő akkora király lenne, hogy egyik helyről megy másikra szilveszter éjjel?

deny79 2011.12.12. 04:42:41

@Tsirke: Lesz több helyen is. Igazi magyar celebek egy este alatt több partyt letolnak. Emlékszem, jó 8 éve Irigy Hónaljmirigy volt ingyenesen hirdetve Balatonpartra, meg pár településsel arrébb, szintén ugyanarra az időpontra, majd pár órával később pedig egy 3. helyre. Megoldották, nálunk felléptek négyen, ráadás nem volt, mert siettek másik bulira. Gondolom a másik 4 ember meg a másik településen volt addig.
süti beállítások módosítása