HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Itt van két remek epizód, amit kár volna nem közzé tenni.

Frasier apja Martint még mindig gyötri egy régi nem megoldott gyilkossági ügy. Aztán Frasier is besegít neki és úgy gondolja, hogy végre megfejtette, de nem akarja elvenni apjától a dicsőséget, úgyhogy megpróbálja rávezetni a megoldásra.

A finálé valami hatalmas :D

 

Valaki ellopja Frasier aktatáskáját és a városban visszaél a nevével

Címkék: vicces tv sorozat

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr94505692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B0SC0 2012.05.13. 13:35:25

FreddyD! Kicsit off téma:

Mortal Kombattal hogy állsz? (Mind a játékokkal, mind sorozatokkal és mind a filmekkel) melyikeket láttad vagy melyikekkel játszottál?

freddyD 2012.05.13. 13:37:14

@B0SC0: Első két mortal kombattal játszottam anno (általában scorpionnal,sub-zeroval) egyszer talán a másodikat ki is vittem. Az első filmet láttam, nekem már az sem jött be. Igazából ennyi.

Játékilag egyik gyerekkori élmény a sok közül

Greedo2 2012.05.13. 22:00:43

Mondjuk nekem ez soha nem jött be igazán, már az előző rész sem tetszett kicsit Woody Allent próbálja utánozni a fsz.

algi 2012.05.13. 22:00:44

@freddyD: @B0SC0: Ha valamelyikőtöket érdeklik a régi MK játékok, a Steamen kapható az első három rész egyben modern gépekre optimalizálva. Sajnos Windows 7 kell hozzá, de ha oprendszert váltok, tuti megveszem.

Capowne 2012.05.15. 16:30:32

Jaj igen ez a kettő még tényleg nagyon jó rész volt.
Egyébként én még a pár hónappal ezelötti első Frasieres postnak köszönhetően ismerkedtem meg a sorozattal, és be is szereztem az első néhány évadot, de ha jól emlékszem, valahol a harmadik-negyedik évad környékén, egyidőben a szinkron stáb lecserélésével, az egészsorozat túl agresszívvá, és szenzációhajhásszá vált a számomra (az olyan epizódokra gondolok mint például amikor Crane és az új főnökasszony lefeküdnek eymással)
De az első két évad aranyat ért!!!

freddyD 2012.05.15. 16:32:35

@Capowne: Hmm... Nekem igazából nem tűnt fel komolyabb színvonal romlás a sorozatban. Valóban, voltak hülyébb részek, vagy ötletek, de hol nincsenek?

Az utolsó évad meg nagyon jó lett, a befejezésről is elmondható ugyanez. Olyan finálét kapott, amit megérdemelt
süti beállítások módosítása