HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Nyertem két jegyet a Horror-Mirror blognak köszönhetően és Dancsó Petivel megnéztük ezt a trash orgiát. Utána a Millenáris Parkban mobilra felvettük röviden a véleményünket. Én pontozásom a filmre 4,5/10

Amúgy érdekes, hogy az USA-ban alig mutatták be ezt a filmet a mozikban. Csak pár moziban adták, helyette online portálokon lehetett kibérelni. Remélem nem ez lesz a jövő

Címkék: filmbarátok podcast

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr664615709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.06.27. 22:54:44

ohh, köszi a reklámot:) örülök, hogy azért alapvetően tetszett:)

freddyD 2012.06.27. 22:56:34

@purga: Én köszönöm a jegyeket. Az azért túlzás, hogy alapvetően tetszett, de tény, hogy jobb volt, mint vártam. Ehhez mondjuk tényleg hozzátartozik, hogy valami atomrossz filmet vártam, ami azért egyáltalán nem következett be. "Csak" egy félresikerült, átlag alatti film volt, néhol borzasztó kínos pillanatokkal

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.06.28. 12:22:23

Én is pont tegnap délután néztem (még a legelső filmbarátok kapcsán beszéltünk az elsőről :) )

Nekem nem jött be egyáltalán, meg sem közelíti az első rész ironikus humorát és látványos belezéseit. Az első fele a filmnek kifejezetten borzasztó, aztán a végére valamennyit javul, de még így is csak épphogy eléri a gyenge közepest (nálam 4/10)

Az egyedüli jó dolog a sok vicces cameo, főleg Hasselhoff, akinek egy beszólása tutira dobogós lesz nálam év végén, illetve Ving Rhamest is jó volt újra látni.

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Melyik jelenetre gondoltatok, ami olyan mint egy álom, aztán mégsem az? Mert egy álomjelenetre emlékszem, ami tényleg az volt, de ez nem ugrik be.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

freddyD 2012.06.28. 12:28:09

@BlackSheep89: Na, azért a 4/10 nem annyira vészes :P Szerintem a film jól indult, aztán valóban elég idétlen és béna lett, a végére legalább jött valami változatosság és látvány, de főleg a vérengzés eléggé vérszegényre sikeredett (szó szerint)

SPOILER

Álomjelenet egy volt, mikor a csapból a halak potyogtak, de Peti a dugós jelenetre gondolt. Én sejtettem, hogy ezt bizony komolyan gondolták és úgy is lett. Eléggé kínos volt szerintem, nem volt vicces vagy valami.

Azt sem értem, miért nem a halat vágta le a késsel, miért a farkát. Ha a hal leharapja, ugyanott tart, mintha levágná, szóval nem veszített volna semmit.

Az is külön röhej volt, ahogyan a stégnél a deszkákat szétrobbantotték a halak és vízbe estek. Ott nem esett bajuk (mert nyilván gyorsabban úsztak mint a halak), de a strandra persze már kirepültek zabálni. Értelmes. Vagy a professzornál az akváriumnak nem is volt fedele, pedig aztán láthattuk rendesen, hogy röpködnek ezerrel.

Tudom, trashfilm ide vagy oda, de ennyire azért nem kéne hülyének nézni az embert

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.06.28. 16:01:39

@freddyD: A 4/10 nálam a gyenge közepes, ahogy írtam is...

SPOILER
Ahhan! nekem az a dugós rész még annyiból kiemelkedett, hogy legalább véres volt, ellentétben az összes többi véresnek szánt jelenettel. De tény hogy elég röhejes volt.

Az akváriumon én is kiakadtam, azt vártam hogy a piranha miután nem bírta átütni a fémlapot, átugrik felette.

Na meg az is baromi érdekes, amikor a csávónak lerágják a kezét, és a csonkkal üti át kocsi ablakát... oké, hogy a 3D-s effekt miatt ez nagyon "HŰŰŰ!!!", de ha van egy ép kezem meg egy sajgó csonkom, akkor nem hiszem hogy az utóbbival kezdek csapkodni.

Mindegy, sejtettük, hogy nem lesz olyan ügyes kis filmecske, mint az első. Remélem nem lesz harmadik.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.06.28. 16:01:42

Én egy pillanatra se éreztem azt, hogy komolyan venné magát a film, az első perctől az utolsóig végigröhögtem. Persze az első rész színvonalát még Hasselhoff szerepeltetése ellenére se éri el, ez pedig nagyrészt az említett vérszegény vérengzésnek köszönhető. Nálam összességében azért megvan ez 6/10, mert ez a fajta humor nagyon közel áll az ízlésvilágomhoz :)

Blade468 · http://film-mania.blog.hu/ 2012.06.29. 07:11:08

Hogy engem az ilyen filmek mennyire nem vonzanak... egyébként szerintem már a poszterről is simán meglehet állapítani, hogy ez a film abszolút nem veszi komolyan magát, és valószínű, hogy az első rész "paródiája".

Robb20 2012.06.29. 15:14:52

@Blade468: Az első se volt komoly :)

gorre126 2012.06.29. 21:51:55

"Az első fele a filmnek kifejezetten borzasztó, aztán a végére valamennyit javul, de még így is csak épphogy eléri a gyenge közepest"

Én még csak az első részt láttam, de arra (is?) tökéletesen illik ez a leírás. Szerintem.
süti beállítások módosítása