HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Bár a nyári uborkaszezonban tartunk, egy rövid update erről-arról, hogy mi volt és lesz mostanság.

 

-A múltkor feltöltött Mesterlövész videóm a youtube főoldalán volt. Erről én csak visszajelzésekből értesültem, de egyébként is feltűnt, hogy ahhoz képest hogy egy régi újrafeltöltés, marha sok nézője lett. Na meg a kommentárok alapján csomó ember ott ismert csak meg, úgyhogy úgy mint akkor, sok ember a Mesterlövésszel ismert meg. A történetelm ismétlődik :D De ez nem is lehet másképp, a Snajper mégis csak egy Snajper. Legendás játék.

-Ahogy a Filmbarátok Expresszben láthattátok, Dancsó Péterrel megnéztük a Piranha 3DD-t, amely bár nem volt jó, de azért még nem volt fájdalmasan nézhetetlen (mint pl a Rubber). De nem ez volt az első közös mozizásunk, ugyanis korábban a Godot Filmklubban (MOHA Kávéház, Gellért térnél) a Hitchcock esten megnéztük a “Hátsó Ablak”-ot, amely fenn is volt a szégyenlistámon. Nagyon klassz film volt, a hely talán az 500 forintot meg is érte, de azért ne várjatok semmi extrát. A kávéző pincéjében DVD-ről egy kis projektor kis vászonra vetítette az alkotást és ennyi. Kép sem volt éppenséggel HD (vagy akár HQ), de legalább hűvös volt és láttam a filmet, szóval 500 forintot megért. Remélem majd Zolival is megnézünk majd valamit, aztán élesben nézne valamit közösen a Filmbarátok trió :)

-Ha már Filmbarátok: Nagy undorral ugyan, de nyitottam neki egy oldalt Facebook-on. Ott mindig lesznek majd frissítések, pl hogy mikor lesz a következő rész. Megtisztelnétek egy követéssel.

-Hamarosan a jól megérdemelt szabadságomra megyek, szóval nem nagyon lesznek frissítések profiljaimon, tekintve, hogy előmoderáció van, így ne is csodálkozzatok, ha csak napokkal később jelenik meg a hozzászólásotok. Tudom hogy szar, de köszönjétek meg a faszkalapnak.

-Hazaérkezésem után újult erővel befejezem az új 99 forintos DVD bemutatómat, amely már majdnem teljesen meg van vágva, szóval sok nem kell már.

-Ezen kívül még tervbe van véve egy csomó más videó is, ezek július-augusztus folyamán majd megjelennek. Benne pl végre megmutatnám, mi volt a nyereményjáték titkos szörnycsomagjában, amit végül (okosan) senki sem kért. Időközben egyébként mind a két nyertes megkapta már a csomagját, az Equilibriumot az első nyertes már meg is nézte és nagyon tetszett neki. Nem meglepő, tényleg klassz film.

Bejegyzésbe való linkeket este pótlom, most nem tudom kirakni

Címkék: személyes

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr494619148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thefloorfilla (törölt) 2012.06.29. 18:21:16

Mielőtt szabadságra mész, rakjál már ki egy eb-s bejgyzést, mint gondolsz az olaszok és spanyolok játékáról, csak kíváncsi vagyok :P
Mert Simon mondja.

Vreid 2012.06.29. 18:26:13

Nekem az Equilibriumról egy német folk metal zenekar jutott az eszembe :D

freddyD 2012.06.29. 18:27:21

@thefloorfilla: Spanyolok untattak, olaszok meglepően frissek voltak (néha). Tegnap meg kifejezetten tetszett a játékuk. Nekik drukkolok a döntőben

hunGABE 2012.06.29. 18:35:58

Freddy hálás köszönet ,h egyszer megemlítetted az I saw the devilt. Végre megnéztem és nagyon tetszett a film, sokkal jobb volt mint az Oldboy.

freddyD 2012.06.29. 18:37:42

@hunGABE: Wow, király! Örülök neki :) Szerintem is mérföldekkel jobb. Speciel ez sok filmre elmondható, mert az Oldboy nekem nem jött be.

Az I saw the devil nagyon nyers alkotás, zseniális véggel és fordulattal. Illetve szerintem nem nagyon láttam ennél visszataszítóbb gonoszt, mint ott. Minden porcikámmal gyűlöltem

thefloorfilla (törölt) 2012.06.29. 21:51:54

@freddyD
Én is nekik drukkolok, kösz :)

Wulfgar 2012.07.02. 08:57:36

Bár félig meddig off, de azért valamennyire mégiscsak kapcsolódik a témához, úgyhogy megkérdezem. Ha kiadnának egy mesterlövész 2-t, aminek hasonló színvonala lenne mint az első résznek, bemutatnád afféle RPCJS különkiadásként? Persze "visszatérés"...stb nélkül.

hunGABE 2012.07.02. 08:57:36

@freddyD: Am a fickónak aki rendezte van még egy csomó filmje, melyek mind 7 8 pont körül mozognak az imdb-n. Érdemes azokat is bevizsgálni, nem mindegyik ilyen témájú.

Lorke 2012.07.02. 08:57:36

Khm...(megjelent az új Linkin Park album)...khm

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2012.07.02. 08:57:36

@freddyD: Azért az Eden Lake-es kis gennyláda sem volt kispályás, de ha jól tudom, erről te sem vélekedsz másképp :D

Dent ezredes 2012.07.02. 23:33:39

Kim Ji-woon! Talán a The Good, the Bad and the Weird még tetszene, de a többi (egyet leszámítva:Keserédes élet ami egy bosszúfilm) művészfilm és az a típusa ami nem tetszene neked, szerintem!

Ha ajánlhatok Távol keleti (jelen esetben Dél-Koreai) filmet akkor az a The Chaser (Na Hong-jin) ami hasonlóan jó mint az I saw the Devil.

vagy ha nagyon aprítást akar valaki nézni akkor az a The Raid: Redemption Indonéz film. A sztori egy nulla, de olyan akció orgia van van benne, hogy megéri!

hunGABE 2012.07.03. 17:57:13

@Dent ezredes: Nekem a The raid nem tetszett. Úgy vártam ,mint a messiást erre egy rendőrségi rajtaütés helyett egy 18 karikás Jackie chan filmet kaptam. Nem hittem volna, hogy ilyet fogok mondani, de inkabb az amcsi remakere vagyok kíváncsi, ahol nem erőltetik mindenképpen ezt az indokolatlan közelharcot.

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2012.07.03. 17:57:13

Nekem távolkeletről az egyik nagykedvencem az Ebola Syndrome, ajánlom Freddynek is megtekintésre, kissé beteges, és helyenként pornogáf, viszonr zseniális hangulata és történetvezetése van, pörgős, vicces, véres, ráadásul a főszereplő zseniálisan játszik. A youtube-on megtalálod angol felirattal, eredeti nyelven, anno a Horror-Mirroron is kint volt :D.

freddyD 2012.07.05. 16:40:04

@Wulfgar: Ha tényleg megtörténne, akkor persze nem hagynám ki

@Balint_bacsi: Igen, azok a rohadékok is toplistás rohadékok. Szüleikkel együtt
süti beállítások módosítása