HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Marha sokat vártam rá, hogy blu-rayen végre megjelenjen. Mikor felröppent a hír, hogy limitált kiadásban megjelenik egy digibook is, átváltottam arra. Ez az első ilyenem, úgyhogy nekem is premier volt. De elvileg nem sokáig, a Cápa Digibook már elő van rendelve, ott azért szerintem több olvasnivaló lesz, mint itt.

Ritkán éreztem olyat egy mozifilm után, hogy ezt rögtön megnézném újra. A Drive speciel pont ilyen volt, úgyhogy hétvégén nincs mese, meg fogom nézni újra

Címkék: személyes

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr344740650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2012.08.30. 06:48:15

Ez a digibook az, ami egy blu-ray lemez plusz egy könyv?

bio

Wrathe CN · http://www.youtube.com/channel/UCyeYGrliSe3C7ab78ylvhIQ 2012.08.30. 13:12:24

Nekem tetszenek az ilyenek ahol nem csak a dvd-t rakják bele hanem mindenféle olvasnivalót.

KoviUbi 2012.08.30. 13:12:37

freddyD:
Hát ezen a hüvelykujjas dolgon jót röhögtem: nem azon, hogy olyan, hanem ahogy előadtad :-D
Ha meg sem említed, én talán fel sem figyeltem volna rá :-)
Amúgy már láttam másnak is ilyennek a hüvelykujját; nincs ezzel semmi.

Egyébként nagyon igényes kiadásnak tűnik. Mondjuk említve voltak az audio track-ek is. Azok is a BluRay-en vannak rajta? Vagy egy külön disk-en? Meg gondolom rajta vannak az extrák is, nem?
Remélem a Cápa Digibook exkluzív bontását is láthatjuk majd itt ;-)

Magáról a filmről: engem is megfogott, nagyon érdekes volt a stílusa, és a karakterek - főleg a főszereplő - ábrázolása. Ennek ellenére én azért nem úgy vagyok vele, mint Te, vagyis hogy azonnal újra megnézném, meg akár többször is. Nem bántam meg, hogy megnéztem, sőt! De nem az a film, amit rendszeresen többször is megnéznék (max. csak hébe-hóba, ha épp menne a tévében, vagy valaki más is megnézné, stb.)

Bár az való igaz, hogy ennek a rendezőnek eddig ez a legjobb filmje, és az átlag közönség számára is a legfogyaszthatóbb!
Láttad egyébként a többi filmjét? Pl.: Valhalla Rising, Bronson, Pusher?
Nekem nemrég volt szerencsém a Valhalla Rising-hoz (aminek a magyar címét szerintem totál félrefordították; szinte köszönőviszonyban sincs a film történetével). Hááát, elégé érdekes szájízzel álltam fel a film után. Kicsit vontatott volt, helyenként meg brutál véres, időnként nagyon elvont, mégis volt benne valami, ami arra késztetett, hogy tovább nézzem a filmet. Nem egy átlag kalandfilm, vagyis ha valaki a "13. Harcos"-hoz hasonlatos filmet vár, akkor nagyot fog csalódni benne. Mégis valami megfogott ezzel a filmmel kapcsolatban, és bár ezt se nézném meg túl sokszor, mégse mondom azt, hogy időpocsékolás volt.

Szóval mindezzel csak azt akartam mondani, hogy azért valamit tudhat ez a rendező, amit bele tud csempészni a filmjeibe, ami által valahogy megragadnak az emberben a filmjei...

Egyébként pedig köszönjük az exkluzív bemutatót!

freddyD 2012.08.30. 13:37:39

@KoviUbi: Pedig összes hülye videómnál ahol látni az ujjaimat, legalább 20 ember mindig megjegyzi , hogy “El van törve? xD xD” Mindegy, rugékony és kész ;)
Tudtommal nincs audio trackje. Bár szerintem érdemesebb eleve a soundtrackjét hallgatni. Extrák egy lemezen vannak, ahogy látható is a videóban.
Ha érdekel a véleményem a filmről, anno Otherworld-nek készítettem neki egy bemutatót. Youtube profilomon Vendégszereplés playlist alatt megtalálod.

Rendezőtől még a Bronsont láttam és nehezen emészthető,értelmezhető. Egyfelől a könyörület nélküli egyenes bemutatásmódjáért nagyon csodáltam (Hardy is remek volt), másfelől meg néha teljesen értékelhetetlen, hogy most komolyan ezt nézem. Ritka filmek egyike, ahol képtelen lennék pontozni, ezért is adtam neki egy 5/10-et, mert képtelen vagyok állást foglalni. Filmbarátokban egyébként tematizáluk is egyszer Blacksheepékkel.

Valhalla Rising egyébként másnál sem aratott nagy sikert. VOX is lehúzta nemrég, meg másutt is olvastam hasonlót.

Majd a Cápánál is csinálok videót :)

Nabopolasszar 2012.08.30. 16:22:55

Pedig az a repülő kocsi is benne van a filmben méghozzá akkor amikor a sofőr kinyírja a Ninot (először lelöki a szakadékba(ez látszik a aképen) aztán vízbe folytja)

nagymate17 2012.08.31. 06:59:20

megnéztem a filmet,és végülis nem rossz,de egy dolog volt mindvégig,ami kicsit idegesített,méghozzá az,hogy a főszereplőnek minden egyes párbeszédben olyan nagy a reakcióideje,hogy más annyi idő alatt megebédel,amíg az pár szóval tud reagálni.szerintem ha ezeket kihagyták volna,és folyamatosan tudna beszélni,nem kéne az a sok hatásszünet,akkor a film kb 20 perccel rövidebb lenne.

The Cube 2012.08.31. 18:10:16

Megrendelve. Jópofa dolog ez a digibook kiadás (főleg ha tudja az ember h könyv alapján készült a film)és szerencsére egyre több film jön ki Magyarországon is vmi extra kiadásban (minimum fémdobozos verzióval), ami sztem jó (puszi az Xpress hasára), az ilyen verzió pedig kivételes kincs. Idővel sztem kultfilm lesz belőle, ha majd elkezdik az átlag csatornák adni a tvben (rtl,tv2,viasat..stb) és nagyobb közönséghez is eljut, mert sok későbbi rajongója nem fektet be mozijegybe vagy dvd/blueray-be, nem veszi a fáradtságot a leszedni torrentről, de ha egyik este megnézi beleszeret majd. És akkor én itt fogok ülni a polcomon a különleges kiadásával.
süti beállítások módosítása