HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Következő filmekről beszélgetett Zoly, Peti, freddy

- Magic Boys
- Elrabolva 2
- Halálsoron
- Az Éhezők Viadala
- Az Utolsó Műszak
- Expendables 2
- Szomorú Vasárnap
-Forrest Gump
-Led Zeppelin: Celebration *

*Benyoboy vendégbeszámolója

Egyszer sajnos megszakadt a felvétel (remélem nem észrevehetően vágtam) és egyeseknél néha el-elcsuklott a hang.Ezért elnézést, kicsit instabilabb volt most a felvétel, mint lenni szokott


A felvétel mp3 formátumban itt letölthető (96 MB) 105 perc (jobb klikk,mentés)


Kapcsolódó tartalmak:
Michael Arndt imdb profilja

Az éhezők viadala trilógia spoilermentes véleményem

Szomorú Vasárnap dal (Nem felhívás öngyilkosságra!)




Címkék: filmbarátok podcast

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr924905549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BenyoBoy 2012.11.15. 07:20:09

Köszönöm még egyszer a lehetőséget, jó kis adás volt! :)

HeyApple 2012.11.15. 07:20:18

Szia!
Nem tudom h kérte e már valaki...^^ de nem tudnád esetleg megjeleníteni h a videóban az adott filmről szoló rész mennyinél kezdődik?(legalább kbre) Előre is köszi.

freddyD 2012.11.15. 07:26:56

@HeyApple: Mindig kérik.
Ugyanakkor én nem támogatom az ötletet, mert egyrészt nekünk az a célunk, hogy az egészet meghallgassátok. Ha nem érdekel benneteket valami, ott a filmek listája, tovább lehet tekerni.

Mellesleg meg lusta is vagyok ezeket kibogarászni :P

dzsingiszkán1227 2012.11.15. 18:51:06

a 3. X-re ellustul az ember :D :D :D! Amúgy tetszett!

lagzilajcsiforever 2012.11.15. 18:51:12

Jó kis beszélgetés volt. OFF: a következő sorozatos kiadásban megemlítitek majd a válaszcsapást?

freddyD 2012.11.15. 18:55:50

@lagzilajcsiforever: Nincs tervezve. Én láttam az első évadot (mármint a sima angol verziót), többiekről nem tudom. Csomó mindennel készülünk ugyanakkor és 4-en leszünk összesen

HeyApple 2012.11.17. 12:49:34

@freddyD: Dehát pont ez a gond! Ha tovább is akarok menni nem tudok mert nem tudni mikor ér véget az egyik és mikor kezdődik a másik... vagy az már a 3.? Amugy szerintem nem kéne túlsokat bogarászni rajta.^^ Ahogy elnéztem normál esetben nem szokott vágva lenni. Szóval stopper egy darab papir meg ceruza és kész is.

freddyD 2012.11.17. 12:51:15

@HeyApple: Szoktak benne lenni vágások, max nem veszed észre. Meg elejére általában rakok intrózenét is, aztán máris csúszik az egész

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2012.11.21. 05:52:33

Éhezők Viadala: szerintem a könyv jobb, mint a film. A film a Kapitoliumos részekkel hozzáad egy csomó jó dolgot, viszont néhány dolgot (idő hiány miatt,de azért így se rövid a film) vagy kihagy vagy lebutít (pl. a kitűző). A 11. körzetes jelenet pedig out-of-nowhere feelinges volt, mintha kikacsintott volna a következő rész felé. Jennifer Lawrence pedig több mint tökéletes volt a szerepre, remélem legalább egy jelölést kapni fog vagy egy Oscart a Silver Linings Playbook-ért (a lényeg, hogy ne feledkezzen el róla a mélyen tisztel Akadémia). Erről jut eszembe Gary Oldman-nek valaki végre adjon már egy Oscart, mit kell még szerencsétlenek csinálnia, hogy hozzá dobjnak már egy amúgy is rég megérdemelt Oscart? Na de visszatérve a Viadalra: én a könyvet olvastam előbb (adaptációknál ez az egy szabályom van, mert szeretem az ilyen filmeket, mint önálló filmként és mint adaptációként is nézni egyszerre. Ezt a szabályt eddig csak a Trónok Harcával és a Walking Dead-el szegtem meg), szóval lehet hogy ezért, de úgy éreztem hogy lényegében a könyv jobban megcsinálta az egészet, mint a film, ami néhol azért hibázott. De még így is az egyik legjobb könyvadaptáció.

algi 2012.11.21. 16:17:28

Csak most jut eszembe. A Hunger Games-hez:

youtu.be/At3XDMUCZ-8

Ha jól értem, a könyvben található, de a filmben (egyelőre?) el nem hangzott dal saját szerzeményre énekelve és kicsit utánozva a film képeit.
süti beállítások módosítása