HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Több mint egy év után újra sajtóvetítésen lehettem, mert megkért a Popcorn & Soda filmes oldal, hogy ugorjak be utolsó pillanatban szerkesztőjük helyett. Én elvállaltam és bár aznap este kicsit nyűgösen mozdultam már ki a házból, freddynével közösen nagyon kellemesen csalódtunk.

Emellett kis betekintést nyerhettünk egy filmes fesztivál (Anilogue) díjazásába, ami különösen kedves volt. Olyan kis szerény és amatőr volt, de a lelkesedésüknek köszönhetően sokkal bájosabb volt, mint rangosabb testvérei.

 

Az ezúttal kicsit komolyabb stílusban írt beszámolómat itt elolvashatjátok. A januártól mozikba kerülő ParaNormant meg bátran ajánlom.

 

Címkék: film

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr994930087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Navajonkee 2012.11.27. 18:09:52

No offense, de "szerkesztőlyük"? :)

freddyD 2012.11.27. 18:11:13

@Navajonkee: Aztakurva. Hát ezt nem tudom hogy sikerült összehoznom. Kösz

IQfighter(HUN) 2012.11.28. 07:13:09

Én megnézném. Kb. mikor érkezik?

Muse · http://muse.blog.hu 2012.12.30. 06:56:50

Nem is tudtam, hogy a ParaNorman stop-motion technológiával készült, csak poszterekkel találkoztam eddig. Jó látni, hogy manapság még fektetnek ebbe munkát, mindenképp megnézem majd (valamikor), köszi az ajánlást! :)
süti beállítások módosítása