HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

A Trónok Harca második felvonása is most már a birtokomban :) Meg is kell nézni újból legalább a második évad utolsó részét, hogy a hamarosan kezdődő harmadik évadot meg is értsük. Hajlamos vagyok megfeledkezni a fontosabb részletekről. Amúgy 10.000 forintért kapni csinos kis kiadványt, amiben az első két évad van benne. Anyagilag jobban megéri, mint egyenként.

Ezen kívül Wallace & Gromit fanként kész szégyen, hogy a filmet még nem is láttam. Eddig.

freddyD: dvd

Címkék: film

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr965143817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uccse 2013.03.18. 21:06:29

A harcmező hírnökei mennyire egy nagyon jó film, persze a Wallace & Gromit és a Machete is, de még ezektől is kimagaslik.

Modig Geit 2013.03.19. 17:58:57

A Tűz és Jég Dala könyveket olvastad? Vagy csak a képernyőn követed a történetet?

Olvasóként az első évad után kicsit túlzsúfoltnak tűnt nekem a második évad, a mindössze 10 részével. Az első könyvet jól belesűrítették egy évadba, de a történet előrehaladtával egyre több a szál, és látszik hogy a készítők is megszenvednek azzal, hogy bepakoljanak mindent 10 részbe.

Ennek ellenére még mindig az egyik kedvenc sorozatom, és szívesen nézem. Várós a 3. évad. És már nincs is olyan messze. :)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2013.03.19. 17:59:00

Éppen tegnap este néztem meg A harcmező hírnökeit. Nehéz, de nagyon jó film!

algi 2013.03.22. 19:25:45

Jó, hogy nem ezt a verziót vetted meg: i.imgur.com/IcyWQFg.jpg

:D
süti beállítások módosítása