HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Címkék: vicces

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr565258907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeszKar 2013.05.01. 11:26:05

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ezt egy gyengébb epizódnak érzem.

bioLarzen 2013.05.01. 11:57:12

Mindenképpen becsülendő benne a sok munka és az ötletek - no meg általában teljesen jogos dolgokat fikázik.

Ami nekem általában erősen lerontja az összképet, az egyrészt a nagyon erőltetett, és nagyon-nagyon eltúlzott vulgaritás, másrészt - és emiatt nem tudtam sose megszeretni ezt a tagot - a "koprofília": valamiért mintha leküzdhetetlen kényszert érezne, hogy részenként legalább tízszer említse az ürüléket. (Legalábbis régebben így volt, gondolom, azóta sem változott).

Kár, mert szerintem anélkül tényleg élvezhető lenne. De így kb. olyan, mintha egy gyönyörű lány ülne mellettem a buszon, aki percenként fingana egy jó hangosat/tartalmasat...

bio

freddyD 2013.05.01. 12:13:10

Azt kell mondjam, ez volt eddig a legrosszabb AVGN epizód. A fickó kicsit túl erőszakosan nyomult és mellette a valaha élt legrosszabb színész, akit a világegyetem látott :D

mychael 2013.05.01. 15:33:48

Tényleg nem ez volt a legjobb rész, de ahogy elnézem, ő nagyon élvezte az elkészítését. Miután elkészült a film, biztos jobb részek jönnek majd.

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2013.05.01. 15:34:17

Egyet értek az előttem szólókkal.

Eddig nem igazán volt olyan AVGN epizód, amelyen húztam volna a számat, de ez sajnos olyan volt. Szégyen, nem szégyen, de nem ismerem Mr. Kaufman-t és munkásságát, úgyhogy számomra az epic-faktor nincs jelen. Mindettől függetlenül, egyes pillanatokban én éreztem magamat kínosan, hogy miket mond az öreg, ráadásul az egész olyan erőltetettnek tűnt.

A lényegi része a dolgoknak - mint mindig - rendben van, valóban jogos dolgokba köt bele, de Mr. Kaufman túlpörgése és főleg a végén az a bizonyos rész nagyon lerontotta az egészet számomra is. A korábbi hasonló esetekkel nem volt bajom, de ez valahogy eléggé nyugtalanító volt.

A múltkori Kyle Justin-nal közös és frenetikusan jó rész után ez hatalmas csalódás volt.

JeszKar 2013.05.01. 19:02:11

Igen, Kyle improvizáció fergetegesek voltak.

freddyD 2013.05.01. 19:05:50

@-=RockerLaLee=-: Teljesen egyetértek. Amúgy én sem tudom ki a fickó, de youtube-on imádják a csókát. Valami régi fickó, aki szeretett botrányt kelteni. Itt asszem láthattuk, miért.

Túl sok teret adott neki és ahogy azt az irányítót rángatta, valahogy a minimális fantáziát is elrontotta, hogy elhiggyük, hogy éppen játszik.

Szerintem visszanézve James sem lehet túl elégedett, de gondolom túl tisztelettudó volt, hogy túl sokszor korrigálja ezt a vén csókát

*Norbi* 2013.05.02. 07:07:13

Tényleg nem volt a legjobb AVGN rész, de a pali szerintem is élvezte a készítést :D
A végén az a bizonyos jelenet tényleg alkalmas volt a nézők nyugalmának megzavarására, valami ütősebbet vártam.

Amúgy sztm a csóka direkt színészkedett ennyire szarul, reflektálva kicsit a filmjei és a játékok minőségére :D

A Toxikus bosszúállót pedig ezek után pedig feltétlenül bepótolom, a "Frankenhooker" című filmcsodánál csak jobb lehet :D

Levi`s22 2013.05.02. 07:08:55

Ez nagyon rossz volt, szörnyű....
Az a legnagyobb baj az egész sorozattal, hogy nincs már több ötlet benne amivel az egész színvonalát fenn lehet tartani, helyette kapunk fosásra hányást. Gratulálok....

Sanosuke 2013.05.02. 07:09:37

sosem értettem, az elején miért énekli hogy visszajön Budapestre ?

Dynamo 2013.05.02. 19:54:06

Az öregnek elég lett volna egy pár perces jelenet. Alapból szerintem nem illik a koncepcióba mint vendégszereplő emiatt most nem Nerd szerepel hanem James.

Capowne 2013.05.03. 06:47:41

Ennek a résznek a legnagyobb baja, hogy nem használta ki elég jól ezt a lehetőséget, hogy az egyik készítő végre maga is láthatja milyen silány termékért kért annó pénzt. Ennél tényleg jóval kevesebbet kellett volna szerepeltetni, és jobban kihangsúlyozni az olyan pillanatokat, hogy "WHAT THE HELL WERE -YOU- THINKING", a gagyi mellébeszélések helyett meg mondhatott volna pár szót konkrétan arról hogy mégis honnan szoptak ki ilyen baromságokat.

hptr 2013.05.03. 06:48:37

Ennek az öreg faszinak nem adnám át a helyem a buszon.

Cs@tLós 2013.05.03. 19:49:43

Hát, ez tényleg gyenge volt. Talán mert így a nerd nem szerepelt szinte semmit, üres is volt, annyira nem is tragikusan idegesítőek a játékok, csak szimplán bénák, az öreg meg csak melegpoénokat nyomott, és nekem gyanús hogy ez az egész csak vmi poén, és ez nem az eredeti készítő, csak eljátszották hogy milyen lenne, hogyha egy készítő megjelenne. Bár lehet, hogy ha csak eljátszották vna, az viccesebb lett vna, mint a pókemberes v az oz-os rész.
Azt kell, hogy mondjam,mhogy a nerd tényleg eléggé kifulladt (lehet, hogy a film miatt) míg nostalgia critic egyre jobb lesz, a cat in the hat és son of mask vagy catwoman kritikái már gyakorlatilag minimozik, tele poénnal. Ok, aki nem szereti a viszonylag magas hangú ordítozást, annak nem való, de az újabb részekben abból is kevesebb van.

Zoo_Lee 2013.05.06. 18:58:30

Lloyd Kaufman a TROMA filmstúdió alapítója, filmrendezője és társtulajdonosa lenne. Egyben a megtestesült önirónia, és a független filmesek egyik legnagyobb támogatója, aki teljesen komoly arccal képes agysejtpusztító ökörségeket szajkózni. A Troma tulajdonképpen görbe tükröt állít a hollywoodi filmeknek, "let's make art" kiáltással forgatnak filmet mutánsokról, belezésről, szexről, mindezt néha rettenetesen amatőr stábbal, agysorvasztóan gyenge sztorival. Emellett szinte bármilyen indie filmet kiadnak DVD-n és promotálják, függetlenül attól, hogy egy táblás csoki költségvetéséből készült-e egy hétvége alatt.

De, a lényeg, hogy a Tromát egy kisebb kultusz követi, és a mai napig több száz független filmest inspirálnak/segítenek. Ők az eleven példa arra, hogy kellő eltökéltséggel (és elég nyugtatóval) bárki készíthet filmet, és befuthat. Lloyd több könyvet is írt a független filmezés mikéntjeiről (ebből kettő, a Direct Your Own Damn Movie és a Sell Your Own Damn Movie évek óta a polcomon van), valamint, bármilyen meglepő, rengeteg Troma alkalmazott futott be később Hollywoodban. A South Park-os Trey Parker első filmjét ők adták ki DVD-n, ők forgalmazzák Samuel L. Jackson és Carmen Electra első filmes szerepeit is, de pl. James Gunn, a Slither c. horror rendezője és a két élőszereplős Scooby Doo film írója is Troma alkalmazottként kezdte. Mások pedig csak lelkesen támogatják őket, például Ron Jeremy amerikai pornóguru és Lemmy, a Motorhead énekese is nagy Troma-fanok, több filmjükben is vállaltak szerepeket.

Egyértelműen egy szűk, nagyon elvetemült rétegnek szólnak a filmjeik, de ha valaki megérti a lényeget, a rengeteg iróniát, kikacsintást, paródiát és agymenést, amivel egy átlagos Troma filmet megpakolnak, az garantáltan egy életre rajongó lesz.

James pedig évek óta bevallottan hatalmas rajongója Lloydnak (a független/rövidfilmesek nagy eséllyel nem tartanának ott, ahol ma, ha ő nincs). Nemrég készített vele interjút is a Troma közelgő jubileuma miatt, valamint a lassan kiadásra kerülő új filmjük kapcsán. Az interjú során is felmerült ötletként, hogy valamilyen formában kiadnak majd valami közös munkát.

Itt az interjú:
www.youtube.com/watch?v=dLsl5GRE8No
A legújabb filmjük előzetese:
www.youtube.com/watch?v=d_sSKl4eQSA
Lemmy és a South Park készítői tromás oktatófilmje a hermafroditákról (Terror Firmer c. filmhez készült):
www.youtube.com/watch?v=kN_ocg0FJ6w
Egy kis extra a Poultrygeist című musicalből:
www.youtube.com/watch?v=sflQ-Hffrtc
A Youtube csatornájuk, ahol több filmjük is ingyenesen megtekinthető:
www.youtube.com/user/Tromamovies

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2013.05.08. 08:01:16

@Sanosuke: Én inkább azt nem értem, hogy miért akar ő visszavinni engem Pestre. :D

Tényleg kicsit gyengébb epizód volt, de azért találni benne vicces jeleneteket.

Sakktanár 2013.05.17. 07:07:45

Szerintem nem volt olyan rossz rész, ha tényleg ő a készítője (bár nem tudom hogy magának a játéknak, vagy a sorozatnak a készítője) furcsa hogy gyalázza a saját munkáját, de lehet hogy én értelmeztem rosszul.
süti beállítások módosítása