HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

És részemről az utolsó. Az Adu ász a videó végén úgyis automatikusan nyertessé tett

E vicces műbalhé kapcsán készítettem el a következő videót, amelynek már 6,5 évnyi videózás után nagyon ideje volt, mert rohadtul bosszantó ami zajlik.

Címkék: vicces projekt

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr645454695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dolfin 2013.08.10. 12:27:46

Üdv FreddyD!
Kis vidámságot vitt a mindennapokba ez a "videóháború". Már az első megjelenése után nekem egyből a Nerd - Critic féle ugrott be :) Nagyon jó lett! Gratula!
Üdv: Dolfin

Alerstorm Pirate 2013.08.10. 14:19:29

Ez nem egyedi Freddy, hogy félre értelmeznek alapvető dolgokat.

Velem is nem egyszer fordult elő, hogy szarkasztikus kijelentetéseim, írásaim miatt hasonlóan kellet magyarázkodnom.

MovieManiacs 2013.08.10. 18:07:22

Nem csoda, hogy vannak ilyen emberek. Szerintem egy részük agyát a TV leszívja, aztán már mindent bevesz amit ott lát, így a neten is sok dolgot elhisznek. Hihetetlen, de tényleg. És aztán, majd nekik áll feljebb, hogy "kiosztottad" őket. De sajna ez van: hamarabb jár az ember szája, mint gondolkozzon egy kicsit.

Sir David, The nuclear guy 2013.08.10. 20:33:33

Freddy, most nem azért, de aki azt írja, hogy még TLT is hozzászólt a dologhoz, egy akkora telivigyoros szmájlit rakott ennek a mondatának a végére, hogy lelóg a monitorról. Biztos vagy te abban, hogy az az arc nem ironizált? Mert szerintem teljesen egyértelműen igen.

freddyD 2013.08.10. 20:36:26

@Sir David, The nuclear guy: Én nem tudom. Szerintem ilyenkor egy ;-) jóval egyértelműbb lett volna. Én nem vagyok benne biztos, de ha még tévedtem is volna, akkor berakhattam volna legalább 2 tucat alternatívát erre, akinél teljesen egyértelmű volt. Találomra kiválasztottam egyet.

De szerintem ez nem kéne hogy kétségbe vonja a videó hitelességét

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.08.11. 06:12:44

Nagyon nagy tisztelet Freddy, hogy ilyen esetben is viszonylag higgadtan, kifinomultabb stílusban tudtál beszélni. Én ezért is hagytam fel a videózással, mert sokan nem vették a poént. Engem, ami nagyon kikészített, azok "szarozó" kommentelők. Akik trollkodásból annyit írnak a videó alá, hogy "ez egy sz.r". Az ilyennel nem tudok mit kezdeni, sőt kifejezetten rosszul is esik. A negatív kritikával semmi bajom, csak akkor kulturált stílusban kéne azt megírni. És ha az illetőnek, aki annyit ír oda, hogy "sz.r" az mégis mit gondol? Az alapján nem tudom leszűrni, hogy mi volt a baja. Szépen, építő jellegűen magyarázza el, hogy neki mi nem tetszett, mik voltak a hibák, hogy azokból tanuljak és javítsam őket a későbbiekben. Ezt a fiatal generációt én sosem értettem. Én 10-12 évesen egész nap fociztam odakint a barátaimmal, pedig megtehettem volna, hogy bent ülök én is a gép előtt, mégsem tettem.

Sülttök 2013.08.11. 06:13:03

@freddyD: Szerintem indíthatnál egy sorozatot erről, hogy a videóid kommentjeit elemzed, szerintem egész jó is kisülhetne belőle :)

Amúgy én személy szerint szeretem az ilyen embereket, sokszor egy 2perc.es poszt, ami nem is annyira jó, az ilyen kommentek teszik viccessé, határtalan az emberek butasága az irónia terén :)

bioLarzen 2013.08.11. 06:13:05

@Sir David, The nuclear guy: Most őszintén, ettől egy parányit is kevésbé jogos a dolog?

bio

bioLarzen 2013.08.11. 06:13:24

Freddy, ok igazságod lehet abban, amit az elején az ifjóságról, ileltve annak szükségszerű éretlenségéről mondasz.

Viszont, az is tény, hogy mindig is rengeteg olyan ember létezett, akiknek egyszerűen nem működött a szarkazmusértelmezőjük, és a lehető legevidensebb poénokat is komolyan vették. Nekem régi tézisem, hogy ha több mint egy embernek olmondasz/megírsz egy poént úgy, hogy nem teszed nyilvánvalóvá, hogy ez nem komoly, akkor mindig lesz legalább egy ember, aki komolyan veszi azt, amit egyszerűen elképzelhetetlen komolyan venni, annyira nyilvánvalóan nem annak szánatott...

bio

Sir David, The nuclear guy 2013.08.11. 06:13:28

@freddyD:

Dehogy vonja, egyébként full igazad van. Kétségbeejtő sok ember szellemi színvonala.

Cs@tLós 2013.08.11. 16:57:56

Ne aggódj Freddy, nekem gyanús (bár most csak magamból indulok ki), hogy sokan akik értik, és visszajáró vendégek a te és Dancsó Peti videóinál is, azok szimplán nem kommentelnek. Elégedetten csettintenek, hogy ez biza jó kis humor volt, majd sietnek tovább bokros teendőikkel. Én max itt kommentelek, youtube-on soha, mindig úgy éreztem, hogy úgyis eltűnne a sok általad is példaként említett csordaröfögés között.

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy igenis kell a megerősítés, hogy értettük, jót nevettünk, nekem is nagyon tetszett, és örülök, hogy itthon is lassan kialakul egy ilyen kis közösség, több kreatív ember együtt, számunkra még több mókát jelent.

Sajnos az általad említett réteg valóban destruktív módon használja a komment mezők szent kereteit, de gondolj bele, ha azt vesszük alapul, amit te magad is mondasz, hogy milyen korosztálytól (7-12 évesek) származhatnak főleg ezek a kommentek, ha visszagondolsz ennyi idős korodra, neked nem voltak ilyen "gonosz herpeszesszájú Ödönke" osztálytársaid, akik mindenkit csúfoltak, mindent leszaroztak? Mert nekem voltak bőven. Most ha belegondolok, hogy anno ezek 20-30 gyerek (meg pár tanár) életét tudták max megkeseríteni, manapság pedig a netnek köszönhetően gyakorlatilag bárkit elérnek a destruktív viselkedésükkel. Na ez a nem mindegy. Ugyanaz a kategória mint a trollok, ha nem reagálsz rájuk, keresnek inkább olyan fórumot, ahol hisztit provokálhatnak a viselkedésükkel.
Jah, és mégegy gondolat, én is ismerek 30-40 éves embereket, akik sem az iróniát, sem a szarkazmust nem képesek értelmezni ( és van köztük osztályvezető is, ami eleve durva szerintem). Ehhez nem csak élettapasztalat, de egy bizonyos szintű értelem is szükséges. Mindig lesznek olyanok, akik nem fogják érteni a poénokat. Velük sem kell foglalkozni, majd ők is továbbállnak olyan vidikhez, amiket meg tudnak érteni.

Bocs a regényért, de belőlem is kikívánkozott válaszként, remélem picit segít abban, hogy ne húzzon fel az emberi hülyeség!

Mr. Schreck 2013.08.11. 16:58:05

Petinek nagy rutinja lehet már az ilyenekből, a Star Wars és a Jurassic Park bemutatóknál is emlékszem jó kis kommentekre.
A szomorú pedig az hogy nem feltétlenül kell 10 év körülinek lenni hogy az ember ne értse a szarkazmust. Én egyetemet végzett fogorvossal is találkoztam aki ennyire volt fogékony a dologra.

Capowne 2013.08.12. 14:54:07

@Cs@tLós: Maximálisan egyetértek! Én is ugyanígy nem szeretek a youtubon kommentelni, mert csak elveszne a sok fröcsögés között, és biztos vagyok benne hogy a számottevő többség azért valóban mind elégedett, és hálás ezekért a videókért

P. dictus Magister 2013.08.13. 07:23:54

Én sohasem szoktam youtube videók alá kommentelni, igazság szerint nem is nagyon olvasom őket. Az a tapasztalatom, hogy a virtuális világban még az egyébként értelmes, józan gondolkodású emberek sem mindig veszik a lapot. Nem is kifejezetten ennek a videóháborúnak az apropóján mondhatom ezt hanem úgy általában. Nekem speciel meg sem fordult a fejemben, hogy ez a dolog komoly, nem is tudtam volna, hogy létezik ez a bizonyos "hangos kisebbség" ha freddy-d nem készíti el a videót. Nem tudom, hogy ti mit gondoltok, de szerintem sok múlik a mi generációnkon, hogy kialakítsunk egy megfelelő netes "vitakultúrát", mert az arc nélküli mocskolódásnak gátat kell szabni. Ha reggel végignézem az index.hu blogketrecét és ne adj Isten közéleti blogokra vetődöm, akkor ott egyből a sok agyhalott hozzászólást olvashatom a cikkek alatt politikai oldaltól függetlenül. Az ilyen oldalakon eleve nincs esély az érdemi vitára, de egy ilyen jelegű vlog nézői még szerintem nem elveszettek. Az már rég egyértelmű számomra, hogy a weben exponenciálisan nő a hülyék száma, és a leghalványabb esély sincs, hogy ez változzon. Legalább a filmek szeretete, a kreativitás és a kikapcsolódást nyújtó youtube csatornák ne szóljanak a trollkodásról, ha már mindenki mindig azt nézi, hol rúghat bele a másikba.

Kolonel 2013.08.14. 19:43:31

Én imádom a visszatérő poénokat, a RosszPC-s videókból is az egyik kedvencem a Football Generation, ami tele van insider viccekkel.

Még sok ilyet!
süti beállítások módosítása