A Somersbys videók után itt az italtrilógia
Címkék: projekt
6 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr575519576
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Marci9595 2013.09.22. 11:47:02
Freddy, a kofola nevű italt ismered? Nálunk felvidéken ez olyan mint a sör, csak alkoholmentes, ha valaki vezet vagy ilyesmi, beülünk kártyázni egy kocsmába és kérünk kofolát, amolyan nemzeti ital itt.
scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.09.23. 06:34:04
@freddyD: addig jó neked :D húgom hozott hogy ez milyen jó, hát kb. ihatatlan, olyan mint a kóla, csak valami gyógynövényes utóíz keresztbevágja az egészet
bioLarzen 2013.09.24. 06:30:22
És, ha már a keleti blokk kólakoppintásainál tartunk, a szlovén verziót, a Cocta eveztűt ismeri ég valaki? Űberszar, de nekem valamiért mégis bejött :)
bio
bio
bioLarzen 2013.09.24. 06:30:45
@Marci9595: Kofola... Édes istenem... Én az egyetemen találkoztam vele először, egy felvidéki koleszos haver hozta. Már eleve a felvezetés űberizgalmas volt. Úgy kezdődött, hogy ő meg egy másik felvidéki magyar koleszos elkezdtek a Kofoláról beszélgetni, hogy milyen szar, mégis mekkora élmény. Na, mondom, hozzatok, ha legközelebb otthon jártok. Na, hozott az egyikük. Odaadja a 2 literes űanyagpalackos cuccot, az alábbi használati utasítáokkal:
- Ne hagyd meleg helyen, vagy hogy a nap rásüssön, mert előfordul, hogy ha túl felmelegszik, felrobban a palack.
Mondom, OK.
- De azt se hagyd, hogy megfagyjon, mert akkor is szétroppan a palack néha.
Kezd izgalmas lenni a dolog.
- És, ha pohárba öntöd, hagyd, hogy kicsit ülepedjen, mielőtt megiszod.
??? Na, mondom, így, kóstolás nélkül a kedvencem a cucc :)
Ízre amúgy semmi különös, egy tucat-kólakoppintás, de ha véletlenül találok itthon, akkor mindig veszek :)
bio
PS: sokan elmondták azóta, hogy a Kofola nem érzékenyebb sem a hőre, sem a fagyásra mint általában az üdítők, illetve, hogy nem kell ülepedni hagyni, mert nincs benne semmilyen üledék (ez igaz, magam sem tapasztaltam soha, állítólag régesrég, a "hőskorban" volt ez a helyzet) - csak mint sztorit írtam le a dolgot.
- Ne hagyd meleg helyen, vagy hogy a nap rásüssön, mert előfordul, hogy ha túl felmelegszik, felrobban a palack.
Mondom, OK.
- De azt se hagyd, hogy megfagyjon, mert akkor is szétroppan a palack néha.
Kezd izgalmas lenni a dolog.
- És, ha pohárba öntöd, hagyd, hogy kicsit ülepedjen, mielőtt megiszod.
??? Na, mondom, így, kóstolás nélkül a kedvencem a cucc :)
Ízre amúgy semmi különös, egy tucat-kólakoppintás, de ha véletlenül találok itthon, akkor mindig veszek :)
bio
PS: sokan elmondták azóta, hogy a Kofola nem érzékenyebb sem a hőre, sem a fagyásra mint általában az üdítők, illetve, hogy nem kell ülepedni hagyni, mert nincs benne semmilyen üledék (ez igaz, magam sem tapasztaltam soha, állítólag régesrég, a "hőskorban" volt ez a helyzet) - csak mint sztorit írtam le a dolgot.