HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Filmbarátok Podcast #39 (2013. November) 190 perc

Beszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyD

Téma:

-Phillips kapitány

-A jogász

-Thor: Sötét világ

-Itt a vége (This is the End)

-The World's End

-West of Memphis

-Adaptáció

-Erőszakos múlt

-A Cincinatti Kölyök

-Triangle

A felvétel itt letölthető mp3 formátumban ( 173 MB) 190 perc



Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu/



Facebook oldal



Csatolmányok:

Thor 2 stáblista utáni jelenet magyarázata

Címkék: filmbarátok podcast

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr355644601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sakktanár 2013.11.20. 06:32:19

Óhh ne már :( Zoly... Remélem azért néha vissza-visszatér, ha van valami új filmélménye, mert ez így nagy veszteség.

FaKe.beL1eVe 2013.11.21. 06:24:49

Sziasztok!

Először is sajnálom, hogy Zoly kiszállt, szerettem hallgatni az érvelésit, kritikáit még ha időnként nem is értettem vele egyet, de mindenképpen oszlopos tagja volt eme podcast-nek. Bízok benne, hogy mihamarabb visszatér majd, ahogy ideje engedi persze. :)
Másrészt pedig nagyon vártam, hogy miként vélekedtek majd a Triangle-ről és én is azt mondom, hogy nem egy hétköznapi darab. Másfelől meg nem értem, hogy az ilyen filmek miért nem kapnak itt Magyarországon nagyobb visszhangot, (még csak DVD forgalomba sem hozták), pedig nagyon megérdemelné. Jó oké, nem egy hibátlan film nálam sem (9/10), de van neki egy értékes története, még ha nincsenek tisztázva az egyes dolgok benne. Olyan szinten megmozgatja az ember agyát, hogy az nem igaz, talán a Prometheus-nál tapasztaltam ilyet utoljára.
A BlackSheep által említett pokolban ismétlődéses teória tűnik számomra a legvalószínűbbnek.
Egyébként én leginkább az 2007-es Időbűnök című spanyol sci-fi-hez tudnám hasonlítani, ami szerintem egy zseniális darab és azért azt meg kell hagyni, hogy ott jobban összeáll a kép, mint a Triangle-ben.

Üdv: Sanyi :)

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.11.21. 18:28:10

Én is nagyon sajnálom, hogy Zoly kilépett, de abszolút érthető döntés. A podcast pedig hozta a remek színvonalat, köszönöm srácok! :D
Ez a podcast az, amit hossztól függetlenül mindig meghallgatok, remekül el tud telni akár 3 óra is a ti beszélgetéseket hallgatva. Én is nagyon szívesen szerepelnék egy adásban, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. :)

Capowne 2013.11.21. 18:28:30

Meglepett Zoly bejelentése, és persze kicsit én is sajnálom de szerintem nem olyan nagy törés ez a filmbarátokra nézve, ameddig ti többiek lelkesedéssel csináljátok tovább!
Mellesleg ez is nagyon jó adás volt, bár túl sokat nem tudok hozzászólni, azt mindenesetre szeretném leírni hogy a Lost befejezése nem volt szerintem rossz egyáltalán, és bár tény hogy voltak hullám völgyek a sorozat életében, azért szerintem ilyen semi-realistic scifi sorozatok közül magasan a legjobb, és legérdekesebb :

DrEVIL 2013.12.09. 21:23:49

Nincs Zoly, végre megint tudok nézni ,khmm hallgatni filmbarátokat :D. Már egy ideje nem is néztem fel ide, most igen és micsoda kellemes meglepetés. Tartsátok meg jó szokásotokat.

freddyD 2013.12.09. 21:52:17

@DrEVIL: Miért, mi volt a baj Zolival?
Amúgy Zoli már nem is lesz többet, hallgasd meg az adás elejét

Habbobitas 2013.12.11. 22:11:18

Gergő te hülye vagy? A Dark elf magyarul pont sötét tündét jelent...

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.12.15. 09:35:56

@Habbobitas: ez ugye költői kérdés volt? :D

@freddyD: hogy mi baj volt Zolyval? - én mint egyik legnagyobb ellenlábasa ezer és egy okot tudnék erre felhozni... DE

azt kell mondjam engem mégis valami perverz módon szerettem hallgatnia a kapitális faszságait, a minden logikát, érvelést nélkülöző pátosszal teli benyögéseit, és nagyon sokszor amellett hogy az agyam a plafonon volt, sokat nevettem rajta/vele/mellette

szóval azt kell mondjam én sajnálom, hogy kiszállt - nem is értem egyébként most oké nem ér rá, de lehet félév múlva majd ráér, ez már csak ilyen én inkább valami mást érek a háttérben

leginkább Gergő távozásának örültem volna, mert rajta aztán nevetni se lehet, ő csak egy szimplán idegesítő, tudálékos, kis pöts, aki amúgy néha nagyobb baromságokat beszél mint Zoly... és még mindig csetteg
süti beállítások módosítása