HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Mint szenvedélyes filmgyűjtő, naponta nézek első számú filmrendelőhelyemre, az xpress.hu oldalra (nem,nem fizetett reklám. Egyszerűen csak annyira meg vagyok velük elégedve már egy évtizede, hogy szívesen ajánlom őket tovább), hátha van valami új akció (ami nem jelenti azonban azt, hogy ne vennél meg teljes áron is dolgokat)

 

Az esetek többségében, már megvan az, ami érdekel, de ilyenkor igyekszem felhívni a figyelmet, ha valami számomra kedves film kapható kihagyhatatlan áron.

Ezekből egy kis csemegézés:

Eden Lake (290 forint)

Felejthetetlen horror/thriller, abszolút kedvencem között van az utóbbi évtizedből

Trancsírák (690 forint)

Hiánypótló horror-vígjáték

A fekete ruhás nő (690 forint)

Baromi hangulatos horror, ami a hangulatával fosat be. Az ilyen filmek, tudnák felrázni a zsánert

Pokolba taszítva (490 forint)

Jó kis old-school hangulatú Sam Raimi film, ami mutatja, hogy még tud ő ilyet, ha nagyon akar

A Dolog (BLU RAY: 1000 forint)

A klasszikus Dolog előzményfilmje, amely szerintem majdnem egyenértékű azzal, parádésan kötötték össze a két filmet, bűn, hogy már egy ilyen is egy ezesért kapható

 

Sajnálom a filmeket, hogy ilyen gázosan ár alatt kínálják őket, de azt még jobban sajnálnám, ha egy raktárban rohadnának és nem látja őket olyan ember, aki értékelné őket, szóval ha bíztok bennem, ezekkel nem jártok rosszul.

Címkék: random baromság

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr686756693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pride of London 2014.10.04. 07:02:32

290 forint az év legborzasztóbb thrilleréért? Hát nem is tudom...

FaKe.beL1eVe 2014.10.04. 07:04:06

Valóban rendkívül korrekt áron vannak, csak már nekem is itt hevernek a DVD polcomon. :)
Igaz anno picit drágában jutottam hozzájuk, bár 1000 Ft környékén volt mindegyik.
Talán az xpress a legelőnyösebb ezen a téren, többször rendeltem már innen.
És borzasztóan bántó, hogy egy csomó tényleg valóban értékes film még csak DVD-n sem jelenik meg nálunk.
Pl: Snowpiercer, The Raid 2, Triangle (2009), The Collector, The Collection, V/H/S filmek, Appleseed Alpha stb.
Oké, lehet nem nem mindegyik mestermű, de basszus azért sokkal többet érnek mint mondjuk a Sharknado, vagy a Föld Után Apokaliszis szerű Zs kategóriás hulladékok.
A 2009-es The Road-t már nem is forgalmazzák itthon? Mert sehol sem találom az égvilágon DVD-n, pedig rohadtul kéne!

Rico69 2014.10.04. 07:04:35

Trancsíráknak marha jó a csavarja,hogy "a rossz nem rossz" szemszögből mutatja az eseményeket,illetve, hogy a félreértések sodorják a szereplőket.
De a film maga nem olyan jó szvsz.

Nemrégen egy srác az Indexen ugyanezt a poént elsütötte az Alien kapcsán, hogy milyen lenne, ha a xeno szempontjából mesélnénk el.

Ilyesmi volt, hogy:" csak kuksoltam a testvérkéimmel a jó meleg kuckónkban, mikor betört hozzánk egy nagy, csúnya idegen...mivel jól neveltek, a nyakába ugrottam és megpusziltam, de ő és a társai egy hajóra vittek, ahol kisérletezni kezdtek rajtam, megvagdostak, bekergettek félelmetes, szűk helyekre, elevenen el akartak égetni, a végén meg egy ördögi szuka mellbelőtt szigonypuskával, kidobott az Űrbe és megégetett a hajtóművével " :)

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2014.10.04. 07:06:07

Az Xpress valóban a legjobb hazai DVD üzlet. Egyetlen hibája talán, hogy ha odamegyek nem tudok csak úgy spontán nézelődve vásárolni (bár valószínűleg

A gyűjteményem jelentős része onnan van (bár mostanában gyakrabban veszek a vateráról, mert joglejárt cuccokat keresek meg a Media Marktban ha nincs egy konkrét film amit pont megakarok venni, de épp van erre a célra elkölthető pénzem és bemegyek nézelödni).

A Trancsírákat lehet, hogy meg is veszem. Sajnos kettő megvan, kettő pedig kevésbé érdekel.

Amúgy én szemét haszonmaximalizáló vagyok és kifejezetten örülök, az olcsó lemezeknek. Ellenben azzal amikor 3190 Ft-t árulnak egylemezes, gyakorlatilag extrák nélküli kiadványokat (régen is ennyibe kerültek a friss megjelenések, sőt volt 5kért is, de azok színvonalasabb nem ilyen fapados kiadványok voltak). Pl.: Egy 2 lemezes Légy kiadványt megveszek ennyiért, de egy 1 lemezes Harold&Kumar 3-nál nem értem, hogy miért adják ennyiért, meg veszi ezt valaki?

Persze sajnos az, hogy egyre kevesebb extra kiadvány van annak is a következménye, hogy itthon alig vesznek DVD-t ezért sok minden meg sem jelenik (sajnos az ismeretlenebb kult klasszikosokra esély sincs).

Feiertag Erik · http://fastfoodcentral.blog.hu 2014.10.04. 07:06:10

Engem nem nyűgözött le a Trancsírák, az első fele valóban jó volt de aztán tucat tinihorrorba fordult halál felesleges erőltetett fordulattal.

Habbobitas 2014.10.04. 07:06:13

Ja és 300 ft-ért vettem dvd-re a Carlito útját.

Habbobitas 2014.10.04. 07:06:20

Én a kistarcsai auchanban találkoztam azzal, hogy 1500 ft-ért adtak bluray-eket.
Be is szereztem a Sorsügynökséget és a Hogyan lopjunk felhőkarcolót.
(Megjegyzem mindkető tetszett.:D)

freddyD 2014.10.04. 07:07:05

@FaKe.beL1eVe: Megjelent 2010-ben, de joglejárt lett
www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=12824&VID=R49178374771960769

Szerintem használtan még be tudnád szerezni

FaKe.beL1eVe 2014.10.04. 10:38:15

@freddyD: Értem. Elég szomorú!
Végül is meg lehetne nézni van-e használtan, csak az meg elég lutriszagú. Azért utánanézek. Köszi! :)

Még annyit, hogy ilyen régebbi kultfilmeket sokkal inkább szeretek begyűjteni. Például pár hónappal ezelőtt sikerült lecsapnom a dupla lemezes Bullitt-ra potom 1990 Ft-ért, Dario Argento kulthorrorját a Sóhajokat, a Pokoli tornyot vagy legutóbb az Apokalipszis most és a Das Boot rendezői változatát stb.

karlmax 2014.10.06. 14:09:03

Mutatok olyat, ami ingyen van és sorozatkedvelőknek nyerő lehet. Az HBO oldalán regisztráció nélkül visszanézhető most pl. a Terápia első évada. Sokan nincsenek oda a hazai alkotásokért, de én azt javaslom adjatok neki egy esélyt, nem bánjátok meg: glurl.co/T2soon
süti beállítások módosítása