HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Filmbarátok Podcast #69 (2015. Március) 169 perc

Beszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyD

Téma:

-Chappie (00:51:00)
-Still Alice
-A vonzás szabályai
-I declare war
-Cápa
-Beszélj hozzá




A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (155 MB) 169 perc

Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu/

Facebook oldal

Csatolmányok:

A vonzás szabályainak emlékezetes plakátja

A vonzás szabályainak bravúros osztott képes megoldása

Blacksheep kedvenc jelenete a vonzás szabályaiból

Meteorraj a Cápa filmben

Címkék: filmbarátok podcast

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr807267455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2015.03.14. 12:13:18

A Hős6os nyerése hatalmas baklövés. Szerintem azért nyert, mert a Song of the Sea-t és a The Tale of Princess Kaguya-t meg sem nézték a szavazók, az Így Neveld a Sárkányodat 2 (ami sokkal jobban megérdemelte volna), meg folytatás és az Akadémia nem szereti azokat (eddig összesen 3 folytatás nyert Legjobb film/Animációs film díjat: Keresztapa 2, Király Visszatér és Toy Story 3 - de ez utóbbiban benne volt az 1-2 elismerése is, mert amikor azok készültek, még nem volt ez a kategória, így nem kaphattak díjat). A Doboztrollokat meg elfeledték.

Nyilván a Legonak kellett volna nyernie, de úgy vagyok vele, hogy a jelöltek közül bármelyik jobban megérdemelte volna, mint a Hős6os (az sem rossz, de elég sablonos és átlagos).

Rico69 2015.03.14. 20:01:07

Van der Beek-hez, nincs teljesen igaza Barinak :), mert van a Dawsonon kivül egy kiváló szerepe, önmagát játsza a Don't trust the ribiben, ami szvsz egy eszméletlen jó sorozat volt, sírva fakadtam mikor kaszálták. A főszereplő csaj egy Veronika Marsos karakter volt, a sorozatból most hirtelen nem ugrik be(majd újra nézem, ez, a Friends meg a 2 broke girls 1 évada a nyelvoktató anyagom :) VdB is jó benne, nem feltétlenül színészileg, hanem úgy kell elképzelni mint Wil Wheatont a Big Bang Theoryban, akit ált. szénné oltanak a Star Trekes karaktere miatt, itt ugyanaz van- csak ízlésesebben, de pacekba (coprights by Cserhalmi) :P A cimszereplő csaj is egy eszméletlen karakter...a lényeg, kellett kurázsi a sráctól, hogy elválallja, biztos persze, hogy a Dawson (azt hiszem bazi nagy kultsori lett a világban) egyszerre áldás és átok neki, kb, mint a Reszkessetek betörőkös kölöknek...bár az szerintem tehetségesebb volt, ez a Van der Beek gyerek nem egy nagy durranás szvsz se.

Sakktanár 2015.03.15. 02:48:59

ÓÓÓÓh franc! Már megint, a film ami legjobban felcsigázott, .... Angol nyelvű... :D mindig ez van

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2015.03.15. 15:11:35

Az I Declare War-nak anno láttam az előzetesét és tetszett is a koncepció, aztán, ahogy lenni szokott az ilyen kis filmeknél el is feledkeztem róla, de most majd megnézem, mert FreddyD új fent felkeltette az érdeklődésemet iránta.

És, akkor én is ajánlanék egy (szerintem) hasonló filmet (talán be is küldtem már népakaratába, de nem biztos): www.imdb.com/title/tt0845046/ (Ne törődj a hülye címmel). A sztori alapvetően itt is gyerekekről és az ő barátságukról szól, miközben elhatározzák, hogy újra forgatják a Rambo-t. A pikantéria, hogy a gyerekek, mind-mind máshonnan jönnek (elhanyagolt "bully", hipervalásos nevelésű, menő külföldi cserediák). A film amellett, hogy roppant aranyos egy tisztelgés a film, mint "univerzális nyelv" iránt, amely mindannyiunkat képes összehozni. A sztori kissé sablonos néhol, de roppant hangulatos film végig és a gyerek színészek is jók. Nekem a témában az abszolút kedvencem. Anno itthon is megjelent DVD-n, de szerintem már elég nehéz beszerezni.

agyhalál 2015.03.16. 16:39:38

A vonzás szabályait nem igazán tudtam hová tenni. Próbáltam rájönni, hogy mi lehet a mondanivalója. De eddig semmi ... :S

Sakktanár 2015.03.19. 00:19:56

Gergőhoz szólván, én is idősebb koromban kezdtem el nézni a hupikék törpikéket, (gimnazistaként) mert akkor jöttem rá sok idióta tartalomra, kisgyerekként viszont utáltam :D Ha érdekel róla egy pár perces videó:

www.youtube.com/watch?v=xiqnGseALMA
süti beállítások módosítása