HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Van egy új kedvenc tv sorozatom, amely tényleg minden eddigit felülmúlja, amit valaha is láttam. Még a 24-et is... Ezt kimondva, kicsit mocskosul érzem magam, de ez az igazság.

Ez a sorozat a "The Shield" névre hallgat, idehaza "Kemény Zsaruk"-nak fordították...Mint valami meleg pornófilm címe, de mindegy.

A karakterek zseniálisak, nagyon kidolgozottak, a sorozat tele van "Aztakúrva, ezt nem hiszem el!" jelenetekkel és ami a legjobb, kiszámíthatatlan. Egy rendőrcsoportról szól, akik a bandákra specializálódtak és feszegetik a törvényesség határait. Sokszor át is lépik.

Sosem tudni, mi történik. Lehet hogy egy esetet megoldanak 1 részen belül, lehet, hogy 10 részig tart, vagy lehet, hogy az 5. évad közepén az első részben történtek állnak a középpontban. Úgy tartja magasan az adrenalinszinted, hogy közben nem lövöldöznek állandóan, hanem az ügyes forgatókönyvnek köszönhetően végig érdekes.

Örömmel megvenném az évadokat idehaza, sajnos nincs rá mód. Úgyhogy nézzük feliratosan, amit ehm... Tom bácsi küld amerikából. Sajnos pár részt elfelejtett kiírni, úgyhogy magyaron néztem meg. Milyen szerencse, hogy pont ment a tv-ben ;)

A szinkron elég gáz (persze nem szoktuk meg), de amikor a főszereplő Vic Mackey megszólal, freddynével egymásra néztünk, hogy na neee...

Kérem szépen, a magyar hangja nem más, mint a Mesterlövészes Dominick-é :O

Képtelenek voltunk már komolyan venni szegényt :D

Youtube-on elvileg van fenn magyar videó, de abból az évadból van, amit még nem láttunk, úgyhogy keressétek ki magatok.

Viszont itt egy kedvcsináló azoknak, akik még sosem hallottak róla. Addiktív mint állat! 

Címkék: tv sorozat

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr352354366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kandras 2010.10.07. 22:17:25

Egyszerűen nem értem, miért lett ekkora sikk a magyar szinkronok fikázásából.
Nem vagyok egy "nagy magyar", de már-már fájdalmas, hogy mennyire divat lett szidni bármit, ami magyar.
Holott egyszerűen csak arról van szó, hogy elkezdesz nézni valamit angolul, utána már fura átállni a magyarra, ez fordítva is pont ugyan így lenne.

Amúgy tényleg jó sorozat.
Ez a jelenet szerintem tökéletesen bemutatja a Vick Mackey életérzést:
www.youtube.com/watch?v=k3G7SMWjlWQ
Nincs benne spoiler.

freddyD 2010.10.08. 21:38:27

@Kandras: Elismerően pár ember hangját még dicsértem is, hogy jól eltalálták (pl Dutch, Shane) de mint ahogy írtam, az eredeti után nagyon rozsdás volt az egész. Nem ezt szoktuk meg

algi 2010.10.10. 22:08:53

Sőt, ha jól hallottam, Shane hangját megtartották a Ragadozókban is, aminek én személy szerint nagyon örültem.

Lámadmirális 2010.10.11. 21:01:28

@Kandras: Speciel én a "Odaát"-ot magyarul kezdtem el nézni, de már akkor is gyilkolta a fülemet, így arra kényszerültem h letöltsem netről, ahol sokkal jobb a hang (mármint angolul)
Nem lehet azt mondani h nem próbáltam, de nem tetszett. Egyedül egy helyen dícsérem, sőt szeretem a Magyar hangot, a South parkban. Ott eszméletlenül eltalálták mindenkinek a hangját (kivéve Buttersét az 5. éved körül, hát annál idegesítőbbet büdös életben nem hallottam:D)

TomLion 2010.10.12. 19:56:51

@freddyD: Ugye tudod freddy, hogy ennek a sorozatnak csak 88 epizódja van? Nincsen 190 része (csak saccoltam) mint a 24-nek

Lavmitendor 2010.10.14. 18:40:49

Dexter, Breaking Bad, Californication nem játszik nálad? Nekem azok a személyes kedvenceim. Aztán október 31-től majd megsasolom a The Walking Dead-et, néha pedig megnézek egy-egy The Sopranos részt. Ha tehetem angolul, mert akármennyire is isteni volt régen a magyar szinkron (Ponyvaregény pl) mára már csak árnyéka régi önmagának.

freddyD 2010.10.15. 07:55:33

@Lavmitendor: Dexter első két részét láttam, aztán úgy láttam, hogy ez nem nekem való.
Breaking Badről annyit jót hallottam, hogy valamikor abba is bele fogunk kezdeni.
Californication annyira nem izgat.

A drót első 3 évadát megvettem látatlanban, majd arra is sort kerítek
süti beállítások módosítása