HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

SPOILERESEN megvitatjuk a Breaking Bad utolsó évadát és végül visszatekintünk magára az egész sorozatra.

Beszélgetnek: Gergő,Shirin,Ákos,freddyD

Az 5. évad első felének szentelt podcastünk



A felvétel itt letölthető mp3 formátumban ( 97 MB) 106 perc


Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu/
Facebook oldal

Csatolmányok:


A Breaking Bad különkiadás a "Conan" műsorban


Kihagyott BB történetek


Belize turizmusi hivatalának ajánlata a BB stábnak

Címkék: tv sorozat filmbarátok podcast

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr355548342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P. dictus Magister 2013.10.03. 18:30:09

Jó volt hallgatni az expressz adást, bár bizonyos megállapításaitokkal nem feltételen értek egyet. :)

Először is én kedveltem Walt Junior karakterét. Igaz, hogy sok tekintetben tényleg csak biodíszlet volt a történet szempontjából, de amennyit szerepelt annyi kellett is.

A két fő női karaktert szerettem, pontosabban szerettem utálni :). Két ilyen tipikus, középkorú, mindenbe belepofázó,tudálékos, magát tévedhetetlennek és erkölcsi mintának képzelő nőt még nem láttam a képernyőn. A színésznők nagyon jól hozták a figurát. Skyler valamelyest nőtt a szememben a Freddy által is megemlített jelenet kapcsán, de összességében azért ő is sokkal jobban benne volt a dolgokban, mint azt szerette volna beadni a hatóságoknak. Egyébként a két nő szerintem nagyon jól meg volt rajzolva, mert tényleg vannak emberek akik így adják elő magukat. Kicsit túlságosan belemásznak az ember életébe, tudálékosak, de közben nem feltétlen a rossz szándék vezérli őket.

A másik amit említettek a műsorban az az, hogy Lidiát miért kellett elküldeni Belizé-be. A némber azt kapta amit megérdemelt. Pénzéhes picsa volt, aki úgy rendelte el mások lemészárlását, hogy nem volt elég kemény, hogy szembe nézzen a tettei következményeivel. Aki egy nemzetközi drogcsempészhálózattal együttműködve keresi a zsebpénzt, az készüljön fel arra, hogy koszos lesz a keze. A nőt az a jelenet jellemezte a legjobban mikor becsukott szemmel végigtipegett a halottakkal teli sivatagi tanyán. Szóval szerintem indokolt volt neki a repjegy Belizébe.

Szegény Hank, megőrizte a méltóságát a legvégsőkig,bár ha nem Maryt hívja fel, máshogy alakul az egész sztori az biztos. A végén már én is inkább neki szurkoltam.

Jessiet meg nem feltétlenül Walt rontotta meg, nem szabad elfeledkezni arról, hogy a csávó a kezdet kezdetétől fogva egy instabil lelkivilágú narkós, aki mindig a penge élén táncolt, a végén majdnem ott is hagyta a fogát. A színész manus meg nagyon jól formálta meg a figurát, remélem tényleg beindul a filmes karrierje.

A Sons of Anarchyt meg nézzétek, egész jó, Peggy Bundy drámai szerepben is odabasz :)Ha pedig mégis hiányozna az alvilági dráma, akkor még ajánlhatom az OZ című HBO sorozatot, mert kb az az összes gengszterdára öregapja (Pl.:A Sopranos, a Drót, de akár a Dexter alkotó és színészei is feltűnnek a vásznon)

Chris Alexy 2013.10.04. 06:50:51

@P. dictus Magister: Aaron Paul mogott mar egy eleg eros filmkarrier all...ott mar nem kell semminek ''beindulnia''

P. dictus Magister 2013.10.04. 15:31:50

@Chris Alexy: Akkor mea culpa, engem minősít, hogy nem ismerem a filmográfiáját.

Snipers 2013.10.11. 17:23:26

Legjobb sorozat felsorolásból "kimaradt":

Oz
Six Feet Under (+ Legjobb sorozat befejezés!)
Nip/Tuck
Friday Night Lights
24
.
.
.
süti beállítások módosítása