HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Az Otherworld.hu-ra kirakták egy beszámolót erről a filmről, amely teljesen megérdemelten 2 Oscart zsebelt be.

Címkék: film

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr352700353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blady 2011.03.01. 11:23:39

"Eredeti Félszemű Hattyú Király" hát ez nagyon jó :D
Meglepődtem, mert mikor először láttam a trailert, felkészítettek rá, h a Wahlberg által játszott karakter lesz a középpontban és róla fog szólni a történet - elsősorban, de Dicky sorsa sokkal megindítóbb. Nem tudom, h ha más játszotta volna el, ugyanúgy meghat- e, szimpatikussá válik-é a függősége ellenére is, és ugyanilyen jó film lesz-e.. Mindenesetre Chris Bale szépen lejátszott mindenkit a vászonról. Nem akarom az egekbe marasztalni, de ha nem ő játszotta volna a lecsúszott bátyót, nekem lehet, h csak egy film lett volna a sok közül.
Amy pedig talán azért érdemelt volna szobrot, mert el tudta játszani a szintén harcos, törtető, párjáért mindig kiálló barátnőt, ezáltal pedig szerethetővé vált ő is, annak ellenére, h mint színésznőt, nem kedvelem. Erre azért nem sokan képesek :D Az Akadémia tagjai tuti, jobban tudják és több dolgot vizsgáltak meg, de szerintem már ezért kijárt volna neki is, mindegy talán legközelebb, eddig is sok jelölése volt, ha nem tévedek.
süti beállítások módosítása