HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Tegnap este viszonylag későn nekiálltunk még kapcsolgatni a tv-ben és nem volt igazán nézhető program (ment a "Tolmács", de annak már csak a vége) szóval ilyenkor még adunk egy utolsó esélyt, a nem hivatalos Budapest TV pótlásnak, a "Hálózat TV"-nek. Ott estefelé szenzációs filmek szoktak menni arról már nem is beszélve, hogy a csatornának olyan brutális fényereje van, hogy csíkozódik a kép, mintha a tv-vel volna baj. Az is elég egyedi, hogy ilyenkor mintha a Főnix és a Hálózat TV partnerkapcsolatban állna, mert mindkét magas színvonalú televíziós csatornának kinn van a logója.Hmm...

Szóval tegnap odakapcsoltunk és megdöbbenve láttuk, hogy egy nagyon fiatal Antonio Banderassal megy egy film. Hűha! (Utánanéztem, a film címe "Fehér galamb"). Kicsit bizarr jelenetek voltak láthatóak, de azért néztük, mi sül ki belőle. Kereken éjfélkor a film kellős közepén a filmet megszakítják és a Főnix TV Képújságát nyomják.

Így kell ezt kérem szépen! :)

UI: Látom port.hu-n is meghökkent ezen valaki

Csak tudnám, miért szakították meg a film vetítését, és már több mint félórája nem folytatják, csak a reklám megy, unos-untalan ismételve!?
Itt a KTV-Hálózat TV-n ez a módi?

Címkék: hülye emberek

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr1002976685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hamilla,Khear 2011.06.12. 08:12:40

néha én is nézem ezt a csatornát, bár amikor én néztem csak egyszer volt ilyen

Covery 2011.06.12. 08:42:55

Nagyon elszomorodnék, ha ennyi időm lenne, hogy ilyen csatornákat egyáltalán észrevegyek. :) Bocs FreddyD...

Bru (törölt) (törölt) 2011.06.12. 10:32:01

Megosztott főműsoridő. Ez nem újdonság ilyen jellegű csatornáknál, és teljesen hivatalos, szóval ha éjfél, akkor éjfél! :D
Én késő este mikor tv-t nézek(nagyon ritkán) a film+-ra esküszöm, ott nagyon fincsi kis erőszakos zs-kategóriás horrorokat nyomnak! :D

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2011.06.12. 13:14:08

Ismerős szitu. Egyszer ment egy film a Hálózaton, amiben Jeremy Irons volt az egyik mellékszereplő. Elég vacak film volt, de mégis érdekelt volna a vége, de benyomták a nyíregyi tv képújságát az utolsó félóra köröül.:(

Galzra 2011.06.12. 18:55:57

@Bru: Az oké hogy megosztott műsoridő. Na de az komolyan nem jutott eszükbe hogy előbb kezdik el vetíteni a filmet. Ott is biztosan ülnek olyan nagyon okos emberek akik ezt meg tudják oldani.

Bru (törölt) (törölt) 2011.06.12. 19:23:04

@Galzra: Ezt mindkét csak csatorna leszarja. Az anyacsatornát miért érdekelné, a betársulás meg örül, hogy van műsorideje, amit kevesebbért nyer, mint maga a szar film megvásárlásának díja. Így van miért elkérniük pár fityinget a képújságért, amit emiatt nem 24 órában kell tolniuk.
De nekik is lehetne, a másik posztban említett anyagi támogatásokat küldeni, és felfejlődnek HBOvá! :D

Sh1mmy 2011.06.13. 10:59:38

Feddy, ma 12:55-kor a Coolon megy az Ember a Holdon.

dani0001414 · http://dani0001.deviantart.com/ 2011.06.14. 20:59:51

Úgy lett volna az igazi hogy ha még a megszakítás közé benyomnak egy Troll fejet az alábbi buborék szöveggel: "Problem?"
süti beállítások módosítása