HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Ez valami hihetetlen... Erre ne költsék az adómat. Anno az "Uborka" korszakban miért volt még humorérzékük a fejeseknek?

Ügyészség beidéz Twitter követőket

Anno vagy fél évig működött egy blog, ami az én RPCJS címemre megtévesztésig hasonlított és gyakorlatilag amit írtam, azt átírta valaki olyan stílusban, mintha én volnék a világ überbuzija. Mint utólag kiderült, csak azért csinálta, hogy a felháborodott fanok odamenjenek őt kiosztani ő meg a látogatottság miatt kapott egy kis reklámbevételt. Később be is vallotta és nem is volt baja velem.

Kicsit gáznak tartottam az egészet, ugyanakkor sosem jutott volna eszembe emiatt balhézni. Egyrészt értelmetlen, másrészt aki odalátogatva nem fogja fel, hogy ez egy "paródia" illetve provokáció, az meg is érdemli.

Youtube-on is fenn vannak már többszörösen a videóim, de sosem fenyegettem meg senkit, hogy vegye le. Legfeljebb megjegyeztem neki, hogy már fenn van egyszer/párszor aztán kész.

És ez vagyon én, egy blogger kispista. Akkor egy közszereplő (nem mellesleg miniszterelnök-helyettes) nekiáll ilyen marhasággal foglalkozn és adópénzeket pocsékolni, hogy valaki ilyet ír nevében, hogy "Csökken a szenteltvíz adója!"? Ne idegesíts már...

Címkék: hülye emberek

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr153317279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dynamo 2011.10.20. 13:37:32

Lehet azért bukott ki mert a szenteltvíz adója növekedni fog és nem csökkenni. Nem szabad hagyni, hogy valaki félrevezesse a birka népet az ő nevét használva. Azt ő szeretné csinálni egyedül. :] Most lehet engem is berendelnek. :D

OVERLORD · http://overlord.blog.hu 2011.10.20. 16:04:29

Röhejes ez az egész ország úgy ahogy van...

Gusztika3 2011.10.20. 18:03:59

Rémes, hogy pont mi nem parodizálhatunk, pedig abból vagyunk a legjobbak.
Szegény Hofi ha ezt látná :(

freddyD 2011.10.20. 18:36:48

Ez a posztom nem került be a blog.hu radaromba :O Fogalmam sincs, miért...Félnem kellene? :D

@Gusztika3: Jah. Pedig ezek a tweetek tényleg viccesek. Pl ez marha nagy "Most mondja a könyvelőm, hogy jövőre emelkedik a fizetésem. És még mondja az ellenzék, hogy válság van!"

:D

freddyD 2011.10.20. 18:38:01

Korrekció, most hirtelen mégis felkerült. Huhh

The Cube 2011.10.24. 12:15:51

Mostantól forródrótot építek ki a rendőrséghez és ha valaki egy fórumon vagy facebookon rágalmaz engem akk megy egy gyors feljelentés. Agyrém.

Azok akik követték a twitteren jól tudták, hogy vicc az egész, aki meg nem képes ezt felfogni az álljon a sarokba és maradjon is ott.

Am nekem is Hofi jutott erről eszembe.

MegaBrutal · http://lofaszkapitany.blog.hu 2011.10.30. 00:28:44

Ez nagyon gáz. Most azért menjenek be a szerencsétlenek vallomást tenni, mert rákattintottak a "Follow" gombra? Kötelező? Én lehet, hogy követtem volna a Móka-Mikit, ha rábukkantam volna a profiljára, de az is biztos, hogy jól meg is bántam volna a dolgot, ha aztán beidéznének emiatt. Már arra is vigyázni kell, hogy kit követsz a Twitter-en? Milyen világ ez itt?

Egyébként az, hogy ezt az adófizetők pénzéből... az tényleg durva. Mennyi hasznos dologra lehetne költeni azt a sok pénzt?
süti beállítások módosítása