HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Hétvégén újra ettem egyet ebből az isteni ételből, ezúttal a Négy Muskétás étteremben étkeztem. Az étterem elég alap, semmi csicsa, de egyáltalán nem is volt baj. A kiszolgálás kedves és gyors volt, az ár/érték arány meg szintén teljesen jó volt.

A hagymás rostélyos itt is klassz volt, a múltkori két alkalmamat felülmúlta (a Teletálosan toronymagasan ) , de újra azt kell mondjam, hogy a sárvári csodát ez sem érte el.

Ennek ellenére a hús finom volt, pont jól volt átsütve. Egy szeletet kaptam belőle, az viszont jó nagy volt. A sült krumpli jó ropogós volt, hagymából volt talán kicsit több a kelleténél, meg kicsit zsíros is volt. A végén ott kellett hagynom pár darabot, mert így önmagában már nem esett volna jól. Rendeltem hozzá finom Rockfortos salátát is, remekül illett a húshoz.

Szóval tudom ajánlani a Négy Muskétást, az árak is viszonylag barátiak és könnyen megközelíthető. 8,5/10

 

freddyD: hagymas rostélyos 4 muskétás

Ennek ellenére lehet, hogy a jövőben vissza kell fognom a hagymás rostélyosokat, mert az étkezés utáni nap (már nem először) megfeküdte a gyomromat az étel. Nem tudom, hogy a sok hagyma, vagy a marhahús (azt elég ritkán eszek), de most már nem hiszem, hogy véletlen volna. Pedig tényleg gondolkodtam, hogy nyitok egy hagymás rostélyos blogot, ahol a ti segítségetekkel keresnénk az ország legjobb rostélyosait. De ez majd elválik.

 

Címkék: személyes

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr563533225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.01.10. 12:48:42

Egyébként én támogatom azt az oldalt ahol az ország legjobb rostélyosát keresnéd. Talán még küldenék is infót Győrből! XD

Dolfin 2012.01.10. 20:05:49

Én is támogatom a rostélyos blogot. Csak hajrá.

BoZsÓ 2012.01.11. 11:25:48

Freddy, kaja előtt dobj be egy mezym forte-t. Én epe műtét előtt szedtem, mert minden nehezebbtől begörcsöltem. Egy kis máj enzimmel kisegít, könnyebb az emésztés, semmi mellékhatás, és nem káros a cucc. 50 db-os dobozzal 1800ft, ez elég sokáig elég. Sztem próbáld ki, így továbbra is hódolhatsz a szenvedélyednek, mi meg olvashatjuk majd a rostélyos blogot! :)Písz

freddyD 2012.01.11. 15:44:52

@BoZsÓ: Hmmm, kösz. És ezt simán kapni patikákban? Vagy ilyen bioboltokban árulják?

zeneszerzo 2012.01.11. 18:51:09

A Négy Muskétás tényleg nagyon jó hely, aláírom!

BoZsÓ 2012.01.11. 19:15:46

@freddyD: neeem bioboltban, bármelyik mezei patikában be lehet szerezni. Sztem tuti segít! Majd írd meg, hogy bejött-e? :)
süti beállítások módosítása