HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

15.
február

Kino

freddyD  |  2 komment

Nagy sajnálatomra idehaza csak egy szem mozi adja a "Beszélnünk kell Kevinről" filmet. Még rosszabb hír, hogy ezt pont a Kino adja, amelyet két okból nem szeretek. Egyrészt eddig csak rossz filmet láttam ott (legutóbb a Rubbert), másrészt nagyon gyenge a filmélmény. A hang gyatra, de még rosszabb a vászon mérete. Na nem mintha dugig tömött előadások jellemeznék a mozi mindennapjait, de pont látni honlapjukon egy képet, hogy milyen lehet hátulról nézni. A színházi kukker újra divatba jöhetne...

Elhiszem, hogy hangulatos, hogy kávézóból mész mozizni, de ha helyileg nem alkalmas az egész, akkor sok értelme nincsen. Mindegy, azért majd megnézem (közelről!), mert érdekel a film.

Címkék: elmélkedés

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr984114814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vazzegabi 2012.02.15. 21:07:11

Komolyan ilyen kicsi a vászon? :O Hát én ilyen moziban nem néznék filmet, akármiről is legyen szó. Inkább megvárom dvd-n és otthon kényelmesen :)

bioLarzen 2012.02.16. 12:05:49

Már nem is tudom, melyik moziban történt, úgy emlékszem, valamelyik körútiban, a kilencvenes években. Kedvesemmel hirtelen támadt pár óra szabadidőnk, kitaláltuk, hogy megnézünk egy filmet. Kinéztünk egyet, ami régebbi volt, de még nem láttuk, "de jó, most majd pótoljuk" mottóval elmentünk, megvettük a jegyet, pont a kezdésre értünk be, jó hátra kaptunk már csak jegyet. Indult a film - mintha 2 kilométerre lett volna a vászon... Merthogy - ez vagy nem derült ki a moziműsorból, vagy nem vettük észre - "videovetítés" volt, amiből a video igaznak bizonyult, a vetítés nem - ugyanis egyszerűen kiraktak egy jó nagy képernyős tévét a vászon elé (akkoriban azért az akkora tévék még nem voltak mindennaposak) - de hiába volt tévének nagy, sztem max az első 5 sorból lehetett rendesen látni, mi meg úgy kb. a 15. sorban voltunk...
Kb 20 percet küzdöttünk az akaraterő általi spontán és azonnali szemjavítással, aztán hagytuk az egészet a francba...

Nem is emlékszem már, hogy melyik film volt...

bio
süti beállítások módosítása