HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Átgondolatlanul egyszerűen elmesélem a véleményemet a filmről, mivel most értem haza a moziból 

Címkék: film

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr594285336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dimmu1986 2012.03.02. 22:55:02

Én nemrég láttam a Warriort és a véleményem a következő: Egyetértek amit a podcast-ban mondtál, jó film, szerethető, de néha már kicsit izzadságszagú a szó szoros értelmében. A harc jelenetek viszont szerintem zseniálisak voltak a filmben, olyan ütések, rúgások voltak benne, ami már szinte nekem fájt. Nick Nolte karakterének jobb bemutatására pedig tényleg kellett volna egy rövid visszaemlékezés, hogy a szerencsétlen néző ne csak a jót lássa benne. Összegezve: 10/8

konor94 2012.03.02. 22:55:51

nekem a végső összecsapás nem tetszett . de csakis azért mert amit képviseltek nem tudtam dönteni hogy melyik a fontosabb így a vége azért kicsit fura lett . Két olyan dolog harcol egymás ellen amiből én nem tudnám megmondani melyik győzzön nincs középút .

freddyD 2012.03.02. 23:33:56

@Dimmu1986: A küzdelmek tényleg jók voltak, de az operatőri megvalósításuk néhol zavaróak voltak. Rángatták össze vissza a kamerát, hol közelről, hol távolól és néhol azt sem tudtam, hogy most igazából mit látok.

@konor94: Igen, az utolsó meccsről én sem tudom, hogy igazából mit gondoljak. Arról nem is beszélve, hogy a bírónak eleve le kellett volna fújnia az egészet az incidens után

shanus 2012.03.02. 23:38:00

Freddy. Írtam neked emailt , hogy ha lehet mutasd be ezt a filmet és köszönöm , hogy megtetted kis késéssel de köszönöm :) Szerintem egy jó film. Realitást nézve messze elmarad a Harcostól ami ugye igaz történet alapján készült.
A Warrior egy jó film. Én tudom értékelni főleg a harcos jelenetek miatt kissé elfogult vagyok mivel én is ezt a sportágat űzöm és közelebb áll hozzám , mint egy sima boksz , de valljuk be rég készült ilyen jó film(A Harcos óta ) ami így lebilincselte volna a nézőket és tudom , hogy minden negatív kritikát félretéve neked is tetszett ;)

freddyD 2012.03.02. 23:42:54

@shanus: Kis késéssel? Tegnap óta adják a mozik :P

Jó film, de bánt, hogy ha kicsit visszavesznek pár dologból és helyette másra fektetnék a hangsúlyt, sokkal jobb is lehetett volna.

Pl az egész katonaságos dolgot úgy ahogy van kihagyhatták volna, Nolte-val kibékülnek (vagy többet foglalkoznak vele), Hardy karakteréről úgy egyáltalán valamit megtudni... Már az sem tiszta, hogy miért látogatja meg, ha nem is akar vele beszélni és szarnak nézi. Ezért kár volt leutaznia

shanus 2012.03.02. 23:52:49

Ja tényleg te szinte csak moziban nézed a filmeket(vagy otthon dvd-n). Én nem bírtam várni és bűnbe estem. Netről letöltöttem a filmet és angolul néztem meg :$ :)

Az tény , hogy sok volt a katonás dolog. Amikor a kommentátorok arról beszéltek , hogy tépte le egy TANK(?????) ajtaját na az kicsit meredek volt.:)
Szerintem amiatt látogatta mivel amikor Nolte ismét az italhoz nyúl és elkezd Bibliai idézeteket kicsit átfogalmazva ordibálni utána Hardy az apját nem legépeli vagy ilyesmi, hanem törődik vele. Még is csak az apja szóval .. :) Bár ez az én saját véleményem :)

Prodge 2012.03.03. 11:35:02

Sok téren igazad volt a filmel kapcsolatban. Bár a tavalyi gyenge mezőnyből még ígyis kiemelkedik. De azzal nem értek egyet hogy túl színpadias lenne Tom Hardy alakítása...akár a Bronsonban(Ahol 1szerűen fantasztikus volt, és ugy hozta a karaktert mint amilyen az valójában, meghát kicsit művész film is amik mindig furák néhol) ...a Warriorban meg egy dühős bizonyítani akaró katonát játszott és nekem pont ez tetszett nála és Nolte-nál is hogy titokzatos a multjuk.

hptr 2012.03.03. 14:18:23

Én is most láttam, szerintem nagyon jó volt. Szóval köszi FreddyD, hogy felkeltetted az érdeklődésemet a film iránt, különben nem néztem volna meg.

Andrews 2012.03.03. 17:11:10

Nekem a Warriornál a filmmel van a baj s nem színészekkel, a Harcos sokkal erősebb volt tavaly szerintem.

Warrior - A végső menet:

Sablonok és pofonok. :) Hát eléggé sokszor láttuk már ezt, de most jé, testvérek vannak egymás ellen!! Ez a film is a színészi teljesítménytől egész jó és nem a rendezéstől a zenétől vagy a forgatókönyvtől szuper. Tom Hardy megvillantja újfent tehetségét habár még mindig a Bronsonnál lepett meg leginkább és az Elit Alakulatban. (Jövőre remélhetőleg meglep a Batman 3. részében is) A fő ember színészi fronton viszont a nem hiába 2012-ben is Oscar jelölt Nick Nolte Ő itten az átalakuló művész mind hangilag alakításilag és beleélésileg. A Pankrátor, A Harcos, A Rocky 1 és Rocky Balboa része sokkal erősebb film volt rendezésileg és sztoriban is főleg ahogy azt előadta itt ilyet nem éreztem, de a színészek hozták a jó formájukat.

70%

data.hu/get/4800334/Mozix_radio_2._adas.mp3
Üdv mindenki.
A 2. Mozix adás is kész lett. Az Oscar díjátadóról, az idei top 12 várt filmről, és az utóbbi 4-5 általam megtekintett filmről van szó benne, filmzenékkel újfent társítva.

vazzegabi 2012.03.03. 18:05:06

Nekem a Warrior jobban tetszett mint A harcos (bár nálam az is nagyon jó film volt). Színészek szimpatikusabbak voltak, a története is jobban megfogott. Szerintem megérdemelt volna több Oscar jelölést, pl a Koszorúslányok helyett beraktam volna a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriába, mégha annyira nem is eredeti a története, de azért egy csajos vígjátéknál bőven erősebb.

freddyD 2012.03.03. 18:48:16

@vazzegabi: Tom Hardy karaktere most tulajdonképpen miért volt szimpatikus? A Harcosban Bale részben egy seggfej volt, de egy szerethető seggfej és nem volt ok nélkül, hogy miért ilyen kiszámíthatatlan a viselkedése.

Hardys fickóról szinte semmit nem tudtunk meg, csak azt, hogy utál mindenkit, magával együtt. Ez meg szerintem így kevés

Pont a mesterséges szagú kreált tartalom miatt én nem sem jelöltem volna a forgatókönyvét. (Koszorúslányokét sem) Ugyanakkor rendezésért talán megfontolandó lett volna

ddonie 2012.03.03. 19:19:45

az, hogy nem tudtunk meg sok mindent Hardy karakteréről, szerintem pont jó volt:) az, hogy ugyanezt eljátszották az apával, az már nem. egyszerűen tudni AKARTAM a film megnézése során, hogy miért gyűlölik őt ennyire...
SPOILER
a film vége tetszett is meg nem is, tetszett mert nem játszották el a hollywoodi könnyfakasztást(nekem nem tűnt giccsesnek a vége) hogy mondjuk döntetlent játszanak, vagy berepül a halottnak hitt katona és lefújják az egészet, de az nem tetszett, hogy Hardy karaktere addig a küzdelemig mindenkit 1(!!!) ütéssel ledöntött a lábáról, most meg a bátyja, aki eddig mindenkin nagy nehezen hámozta át magát, elég könnyen leveri
SPOILER

de a film összességében nekem nagyon tetszett, nagyon megindító volt a főcímzene és szerintem Hardynak nyugodtan dobhattak volna oscar-jelölést, de nem sajnálom, mert remélem, hogy ami késik nem múlik:)

vazzegabi 2012.03.03. 21:12:34

@freddyD: Lehet, hogy fura az ízlésem, de nekem bejönnek az ilyen titokzatos, kiszámíthatatlan karakterek, mint amilyen Tom Hardy is volt. De amúgy a színészekre írtam, hogy szimpatikusak, de a karakterekkel sem volt gond.

freddyD 2012.03.04. 08:17:23

@vazzegabi: Ja, a színészekkel nekem sem volt bajom. Egyedül a fizikatanárnál az zavart, hogy marhára hasonlít Conan O'Brienre :D

imbd-n is van erről egy fórum. Itt egy kép, ahol annyira nem jön át, de a filmben nagyon
cheezburger.com/View/4988615680

BladeHero 2012.03.04. 10:51:24

Én is megnéztem a filmet, jó volt szerintem.
Freddy a vitathatatlanról mi a véleményed?

vazzegabi 2012.03.04. 15:08:31

@freddyD: Szerencsére ez engem nem érint, nem nagyon ismerem Conan-t, de tényleg egy kicsit hasonlít, csak kevesebb a haja :D
süti beállítások módosítása