HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

 Filmbarátok Audiokommentár: Hurok

 

Beszélgetnek: Madarász Isti, Blacksheep, Gergő, freddyD

Ha már a DVD-hez nem készült audiokommentár, akkor mi készítettünk egyet, méghozzá a film rendezőjével együtt! Óriási élmény volt, rendkívül jó hangulatú és emellett roppant informatív beszélgetés volt. Csak biztatni tudok mindenkit, hogy nézzétek meg a Hurkot és később velünk együtt ismét.


Az adás elején van egy kis előbeszélgetés, maga az audiokommentár 07:25-től kezdődik. A film 91 perce után is még beszélünk egy pár percet. Aki még többet szeretne megtudni a Hurokról, illetve Istiről, annak ajánlom a 96. adásunkat, amit vele rögzítettünk.

 

 

A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (48 MB) 105 perc

 

DIREKT link (jobb klikk, letöltés)

 

Mediafire link

 

Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu

 

Facebook oldal

 

iTunes

SoundCloud

 

Címkék: filmbarátok podcast

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr4512323319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico69 2017.03.12. 08:33:52

Kösz az adást srácok, jó volt.
Tényleg rokonszenves srác a rendező úr, látni hogy imádja a filmezést. A film is tetszett by the way.

Annak a srácnak/lánynak pedig, akinek a facebookra kitetted a plakátterveit (A lányt, Lizzy-t meg a Rottweilert)azonnal plakátáttervezési Oscart.

Sakktanár 2017.03.15. 18:52:48

Na, elmondom hogy történt:

Én a magyar filmekkel eléggé előítéletes vagyok, (mondjuk nem is véletlenül), és bármennyire is érdekelnek ezek az időutazós filmek, úgy voltam vele, hogy annyira nem sürgetem a Hurok megnézését.
A filmbarátok epizódjait viszont mindig meghallgatom, még akkor is, ha olyan filmekről vagy sorozatokról van szó, amit nem ismerek, mert azokban az epizódokban is vannak poénok, meg hasonló kitérők, amihez nem szükséges a film ismerete.
Emiatt is kezdtem el hallgatni ezt az audiokommentáros részt is, persze akkor már benyomtam a filmet is, de nem vártam tőle semmit.
Aztán a 20. perc környékén rájöttem, hogy ebben a filmben van valami... És kikapcsoltam az audiókommentárt, hogy ne rontsam el magamnak az élményt, megnéztem a filmet önmagában.
Nagyon megérte. Voltak benne kifejezetten katartikus részek, például a VHS kazetta visszanézése, vagy mikor Deja Vu-je van, annyira behúzott a film, hogy néha rá kellett néznem hogy hol tart, hogy ne, NE legyen még vége!
Én simán megnéztem volna a két és negyed órás verzióját, sajnálom hogy nem készült végre el. Ez a film nem csak magyar viszonylatban, de világszinten is, még ha nem is annyira profi mint a többszáz milliós filmek, nekem nagyon bejött.
Madarász Istinek, és a filmbarátoknak is köszönöm ezt az élményt, a közös kampány nélkül biztos kihagytam volna, és az nagy veszteség lett volna.

freddyD 2017.03.17. 21:48:17

@Sakktanár: Wow, köszi hogy leírtad :) El is küldöm Istinek, biztos nagyon fog örülni neki. Kellenek is ezek neki, mert a filmre sajnos nagyon nem volt vevő a magyar moziközönség
süti beállítások módosítása