HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Bár már nem követem az NHL-t, ezeket mindig megnézem. Klassz dolog az is, hogy ennél a sportnál valahogy sosincs probléma a szövetségnek,tv társaságoknak a youtube feltöltésekkel.

A legjobb védések közül a #5 a legdurvább, az ütközéseknél a #4 és a #1 a legkeményebb, a góloknál meg a #4 és egy a legmegalázóbb a védelemnek

 

Címkék: random baromság

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr194369031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shanus 2012.04.07. 20:19:31

Szerintem ez relatív. Valakinek ez a legjobb sport másoknak csak néhány faszi ütővel kerget egy labdát :)
Az a baj ,hogy sokan a focit tartják a legjobb sportnak.. A többi sport kb Mao-n levan szarva... de télleg :) Maximum még a vízilabda meg a kézi..

algi 2012.04.08. 12:02:32

@shanus: Mi az egyáltalán, hogy "jó sport"? Az, ami átmozgatja az ember minden izmát? Vagy az, amit szórakoztató nézni? (Én pl. nem tudom felfogni, hogy egyesek miért néznek tévében sportot. Totális önellentmondás. Aki szereti a sportot, az sportoljon!) Vagy ami nagyon sportszerű? Mert akár a pankrációt is tekinthetjük jó sportnak: szórakoztató nézni és nagyon megerőltető a versenyzőknek stb.

kacsabokaficam 2012.04.09. 08:28:08

@algi: A pankráció szerintem nem sport, de igen egy "jó sport" egyik tulajdonsága, hogy szórakoztató. Tévében sportot nézni totális önellentmondás? Ez azért badarság.
Amúgy régen néztem NHL-t ,de meghozta a kedvem ez az összeállítás:)

freddyD 2012.04.09. 08:46:53

@algi: @kacsabokaficam: A pankráció azért nem kis megerőltetés a fickóknak. Főleg a mexikói/japán stílusban úgy pattognak gravitációt meghazudtolva, hogy valami bámulatos.

De mivel nincs igazából verseny, vitatható hogy sport-e. De szerintem kb ugyanannyira az, mint mondjuk a sakk

algi 2012.04.09. 09:19:43

@freddyD: Szerintem sport a pankráció, mert az is sport, ha reggelenként lemegyek tíz percre futni, és nem versenyzek senkivel. Mondjuk a sakk az éppen az ellenkezője. De ha a pankráció sport, vajon a cirkuszi légtornász sport-e? Az akrobatikus rúdtánc sport-e? Ha a sakk, meg a go sport, akkor a StarCraft sport-e? Ha a barlangászás és a hegymászás sport, akkor az expedíció általában sport-e? Ha a vitorlázás sport, Columbus sportoló volt-e? Amerika felfedezése sportteljesítmény volt-e? Az űrutazás sport-e? A holdralépés sportteljesítmény volt-e?

Szerintem egyébként mindegyikre igen a válasz, a kérdés csak az, hogy miként tekintünk rá. Hiszen a fentiekre mind az is igaz, hogy árucikkek, ha úgy tekintünk rájuk.

@kacsabokaficam: Azért elég fura, amikor sörhasú apukák mondják, hogy ők mennyire szeretik a focit, miközben legutoljára gimiben láttak labdát.
süti beállítások módosítása