HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Múlt héten megint nálam volt Lalee és rögzítettünk többek között Beach Soccer meccseket is. Sajnos a három meccsből a másodikat valahogy nem sikerült felvennem (utólag derült ki), pedig az volt a legszorosabb. 2:2-es döntetlen után nyertem aranygóllal.

És elnézést, ha túl nagy pofával ünneplem a gólokat, de a Beach Soccer kihozza belőlem az állatot :( Lalee is egyetértett, hogy a játék annyira szar, hogy már jó. Jövőre mindenesetre lesz revans, az biztos.

Második videónál a 6:45 nagyon összejött :D

Címkék: játék rpcjs

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr734724718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sakktanár 2012.08.22. 13:48:07

Svájc, Magyarország, igazi strandfoci nagyhatalmak :D Van amúgy különbség országok tudása között, mint fifába, vagy mindenki egyforma erős, csak máshogy néznek ki?

freddyD 2012.08.22. 13:49:23

@Sakktanár: Szerintem nincs az égvilágon semmi különbség a csapatok között. Eddig legalábbis nem tűnt fel semmi.

bioLarzen 2012.08.23. 20:06:58

Azt a Skezelny csajt sunáznám.

bio

Mr. Schreck 2012.08.24. 06:57:38

Négy ember tobzódott a labda körül és egy se bírta elvinni:D:D

KoviUbi 2012.08.29. 18:13:43

Erről a focis játékról most eszembe jutott egy másik: Actua Soccer (az 1. része, nem a második)
Az alábbi példa is mutatja, milyen vicces bugok voltak benne:
www.youtube.com/watch?v=5dhBr3ObVVA

Bár ennek ellenére egy nagyon játszható, szinvonalas és élvezetes focis játék volt a maga idejében; pláne egymás ellen vagy egymással(!) nagyon hangulatos tudott lenni. De úgy látom azért multiban ez a Beach Soccer is fun tud lenni, mégha egyedül nem is tolnám vele :-)
No mindegy, csak azt akartam mondani, hogy most ennek a két meccsnek a hangulata eszembe jutatta a régi Actua Soccer-es meccsek hangulatát... Pl. haverral néha akkorákat üvöltöttünk egy-egy közösen kidolgozott, szépen kivitelezett, a gépi játékosnak lőtt gól kapcsán, hogy a szomszéd sokáig nem értette, hogy milyen meccseket nézünk mi a tévében télvíz idején :-)))
süti beállítások módosítása