HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Rég volt szó itt a blogon a jó öreg hagymás rostélyosról. Ez leginkább az én hibám, mert már baromi rég ettem, de ez annak is köszönhető, hogy meglepően kevés helyen kínálják. Azonban a sokat ajánlgatott Stex étlapjáról lekerült (de most látom, hogy időközben megint kapni...) rostélyost ki fogom próbálni hamarosan és találtam még egy másik helyet is, azonban az étterem nem tűnt túl bizalomgerjesztőnek. De majd meglátjuk.

Viszont Bence küldött egy beszámolót a Wiking nevű (gyors)étterem rostélyosáról, ahol én is megfordultam már.

Mostanában a hagymásrostélyos bejegyzések száma konvergál a nullához úgyhogy úgy döntöttem Én is beszállok az ország legjobb rostélyosának keresésébe. A mellékletben látható csodát Budapesten a Móriczon fogyasztottam el a wikingerben és emlékeim szerint kijöttem egy ezresből. Az íze minden várakozásomat felülmúlta... jó fűszerezés, sok hagyma és persze hús. Mennyiségileg nekem sok volt [ami jobb mintha kevesebb lett volna... :D] de ebédre ettem amikor nem eszek sokat úgyhogy másnak pont jó lesz szerintem. Mindenkinek ajánlom ha akar enni egy jót!

freddyD: hagymasrost

A kép alapján nem olyan nagy a látványorgia, mint mondjuk az én eddigi favoritomnál, de ez még nem jelent semmit. Mindenképpen ki fogom próbálni, ár-érték arány nagyon kedvezőnek tűnik. Csak minimálisan drágább a Teletál kajájánál (és mennyivel szebb is...), és az adagra sem lehet panasz. Köszönöm a tippet és a beszámolót, remélem hamarosan már én is közölhetek új beszámolót, ahol keressük az ország legjobb hagymás rostélyosát. Küldjétek el ti is!

Címkék: étel

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr494829293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlogDiktátor 2012.10.09. 20:23:12

Valóban finom, nem is bírtam megenni az adagomat(persze előtte megettem egy adag hagymalevest cipóval).

Sanosuke 2013.01.06. 22:48:21

ebbe milyen húst tesznek marhát, disznót ?

és van olyan hely ahol jó hagymás sült vért lehet enni ?

algi 2013.01.07. 07:46:17

@Sanosuke: És ha kiderül, hogy nem disznót, akkor itt is zsidózni kezdesz?
süti beállítások módosítása