HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Filmbarátok Podcast #23 (2013. Február) 135 perc

Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD

Téma:

-Lincoln

-Django elszabadul

-Napos Oldal

-Amour

-A rajtaütés

-Erőnek Erejével

-Gengszterosztag

A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (123 MB) 135 perc

http://www.mediafire.com/?gobcmey626ccc86

http://www.filefactory.com/file/3smi04riil4x/n/Filmbaratok23.mp3

Csatolmány:

Magyar hivatalos Stephen King megfilmesítés (Néma)

Interjú a készítőkkel:

Háttérinfó: Az előbeszélgetésben bejelentettem, hogy megrendeltem valami klassz hiánypótló dolgot, erre Zoly rávágta, hogy „Vazelin”. Ez volt a visszatérő poén az epizódban ;) A kütyü jövő adásban már bevetésre kerül :)


Címkék: filmbarátok podcast

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr485068699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pritchard 2013.02.10. 13:48:57

Freddy, válaszolnék a kérdésedre a rabszolga-felszabadítással kapcsolatban. A Lincoln által a polgárháború során 1863-ban kibocsájtott Emancipation Proclamation csak a Konföderáció akkori területén rabszolgaként tartott, illetve az akkor felkelés alatt álló államok területén lévő szolgákat szabadította fel.

Nem vonatkozott a törvény azon Konföderációs államokra, amelyek akkor nem álltak felkelés alatt, illetve azon területekre, amelyek a proklamáció kihirdetésének idején már az Unió megszállt területeihez tartoztak.

Ezt a törvényt Lincoln mint a hadsereg vezetője hozta, nem kongresszusi alapon. Amint a polgárháborúban győzött Észak, a déli államok képviselőinek ugyanúgy meg kellett szavazniuk a rabszolgafelszabadítást.
süti beállítások módosítása