HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Visszatekintés a Dexter sorozatra, ami nemrég ért véget.

Beszélgetnek: Émi, Shirin, Gergő



A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (133 MB) 142 perc



Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu/

Facebook oldal

Címkék: tv sorozat filmbarátok podcast

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr25569661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Capowne 2013.10.18. 20:52:19

nagyon köszi hogy megcsináltátok ezt a podcastot, mert megkíméltetek több évadnyi csalódástól!
Én csak az első 5 évadot láttam, és szerintem is a 4. évad volt magasan a legjobb, sőt. Valójában szerintem az első 5 évadból csak az első, és a negyedik volt igazán emlékezetes, és úgy álltalában azok a részletek voltak nagyon erősek, amikor Dexter belső monológjai/cívódása, meg a sötét témák érvényesültek. Sajnos viszont nagyon sok mellékes limonádé szál ment folyamatosan a mellékszereplőkkel, amin szerintem nagyon érződött, hogy csak azért van, hogy el tudják adni nagyobb tömegnek is a sorozatot azálltal hogy van min röhögni, meg bájologni is. Viszont egyáltalán nem bántam hogy ennyit megnéztem a sorozatból, mert a 4. évad mindenért kárpótolt engem. Csak ezt az évadot 2x néztem már meg, és nem kizárt hogy majd egyszer még1x megfogom, mert szerintem fantasztikusan működött ez a koncepció, hogy Dexter, Trinity álltal betekintést kaphatott egy öreg, "sikeres" sorozatgyilkos életébe, vagyis a saját jövőjébe. Jó volt látni azt a belső tépődését, hogy vajon tényleg ide akar e eljutni, és hogy képes e egyáltalán máshogy alakítani az életét. A befejezés is zseniális volt, és a szentháromságot alakító színész is szerintem nagyon jó választás volt.
Mellesleg nagyon tetszett a podcast, jó volt hallani újra Émit, aki szerintem tökéletesen bele illik a "filmbarátok" sorába, és nemcsak azért mert bájos a hangja, hanem mert ugyan olyan lelkesedés érződik rajta a téma iránt, mint pl Freddy-n és a többieken =)
süti beállítások módosítása