HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Spoileresen beszélgetünk a kultikus 24-ről úgy általában, majd 1:39:45-től a 9. évadot vesézzük ki.

Beszélgetnek: Dávid, Ákos, freddyD

 

A podcast mp3 formátumban itt letölthető (140 MB)


A DuplaKV Podcast Facebook oldala

Címkék: tv sorozat filmbarátok podcast

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr846547455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.07.30. 17:33:04

Tény az tény! A 9. évad tényleg gyengébb, és olcsóbb, viszont mégis egy kultikus sorozat folytatása, ami talán később a 10. évadban helyrerázódik és talán meglesz a méltó befejezése ennek a sorozatnak is.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.08.08. 20:25:49

valamelyik podcastban beszéltetek a Törvénytisztelő Polgárról? hogy lehet rákeresni a filmekre, van valahol valamilyen lista?

freddyD 2014.08.08. 20:26:38

@scal: A keresésnél
filmbaratok.blog.hu/

De arról a filmről csak említés szintjén beszéltek a többiek, nem emlékszem, hogy direktben szerepelt volna

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.08.09. 15:25:54

@freddyD: köszi, mert mintha most a legutóbbiban valaki említette volna, hogy annál a filmnél minden jobb. Most megnéztem és kifejezetten tetszett, igaz a vége kicsit lehúzta, de nem rossz, tudom ajánlani nép akarata rovatba :D

Crash 2014.10.05. 07:45:13

Legjobb karaktereknél nekem érdekes, hogy senki nem említi az 5. évadból Christophel Henderson-t. Én pont amiatt emelném ki az 5. évadot is. Annyira bírtam azt a karaktert, hogy szinte neki szurkoltam végig Jack helyett, igazi rossz arc, hideg, érzelmeket mellőző és profi. Azt, ahogy Jack se bírt vele, ahogy őt is összezavarta, nagyon bírtam, hiszen tényleg jobb volt, többet tudott, előrébb volt egy lépéssel nála. És tényleg, az is csak egy szerencse volt, hogy Jack lőtte le a végén, mert nem volt golyó abban a pisztolyban, ami Hendersonnál volt. De máskor mindig, minden alkalommal ellenőrizte a tárat, csak ott az egyszer nem, amikor Jack átadta neki a pisztolyt a hajó előtt. Ez fel is tűnt nekem, erre pont ezt használták ki, hogy Jack átverhesse.

Az egyik leghitelesebb ellenség volt, akiről tényleg elhittem, hogy veszélyes és kiszámíthatatlan, és túljár mindenkinek az eszén. Méltó ellenfél volt, kár hogy nem térhetett vissza.
süti beállítások módosítása