HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

A The Walking Dead 6. évad 1. felét kibeszéljük spoileresen!

Beszélgetnek: Gergő, Shirin, freddyD

A felvétel itt letölthető mp3-ként: [52 MB, 57 perc]

 

Címkék: filmbarátok podcast

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr558147236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Capowne 2015.12.07. 23:20:43

Hát szerintem a fear the walking dead speciel még jobb is annál amit az előző pár évadban produkált ez a sorozat. Szégyen volt ez a félév. Csak pár dolgot írnék le azok közül amik bennem felmerültek, és ti nem mondtátok a podcastben:

Én abszurdnak tartom, hogy kettő keresztbe állított kamion egy egész hordát feltartana éveken keresztül. Azért elég nagy üres tér van a kerekek között, ahol simán át lehet férni.
Azt is imádtam ahogy ezek a W-s szerencsétlenségek éveken keresztül nem voltak képesek összefosztogatni valami lőfegyvert, és Morgan még a végén direkt szól is hogy na menjetek el, de nézzetek ide, nekünk van pisztolyunk szóval legközelebb hozzatok ti is magatokkal.
Alibi cliffhernger netovábbja, amikor úgy fejezték be az epizódot, hogy Rick átlövi a lakókocsit, majd úgy ér véget az epizód, hogy a kamera mutatja távolról ahogy körbe veszik a közeledő zombik a kocsit, és jaj Rick keze még meg is van sérülve... mindezt csak azért, hogy utána két epizóddal Rick kiabál a kapuknál hogy "engedjetek be". Egy ilyen drámai lezárás után a minimum hogy megmutassák hogyan jön ki a lakókocsiból vagy valami.
Akkor ott van még Morgan "mestere", a naaagy harcművész, aki úgy menti meg a rész végén Morgant, hogy odatolja a hátát a zombinak. Ennyi erővel igazán meg is fűszerezhette volna a hátát, hogy jobban csússzon a falat. Az is nagyon életszagú egyébként hogy egyedül egy erdei házban, paradicsomot eszegetve ilyen jó kis pocakot tud magának növeszteni valaki. Igazán figyelhetnének erre a castingnál
Azt egyébként volt olyan ember aki nem látta előre, hogy mi lesz a vége annak, amikor az utolsó rész végén Kerol meg Morgan elkezd baszakodni a szobában?
süti beállítások módosítása