HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

*: Ez volt az e-mail tárgya

A levél szerzője teljesen kerek perec módon megírta a bevezetőt, úgyhogy be is másolom egy az egyben. Még nem néztem bele, de majd bele fogok.

Tavaly nyáron kicsiny városunkban a kiégés olyan szintet ért el hogy egy borzalmas zen film hatására elkezdtük forgatni a világ legrosszabb filmjét, célunk leplezetlenül az volt hogy csak a kiválasztott és elég lelki erővel megáldott emberek tudják végignézni anti-remekművünket. Mindössze egy telefon volt a felszerelés amivel rendelkeztünk, de lelkesedésünk és unalmunk nagy kicsapongása következtében létrejött a "Harc a Fényért - A Fény Ereje avagy Küzdelem a Fényért" című alkotás. Ezt követte még a 2010. telén elkészült "Harc a Fényért - A Fény Ereje avagy Küzdelem a Fényért II. Hó - Rise of the Táskafejek" című folytatás melyhez már volt kameránk és mindenhol hó volt, amit ingyen szedhettünk a földről, de azért hozzáírtuk a költségekhez, így lett életünk legdrágább filmje a Rise of the Táskafejek a maga (hópihénként 2 fillér) 40 000 000 ft-jával, bár ez a pénz nem létezik, mégis jól hangzik, nem? :D
Na de nem kalandozok el. Elérkezett az idén nyár és nekiláttunk a "Végső Harc a Fényért Három" című pár szinttel minőségibb filmnek, ami ugyanolyan szar, de olyan mintha a szaron lenne egy kis korona. A költségek nagyjából 500 ft körül mozogtak és ezt kihasználva belevettünk filmünkbe gore jelenet jellegű részeket. (Elvan a gyerek ha játszik a művérrel és a kifliből és ételszínezékből létrehozott műbelsőséggel :D)
És itt jössz te a képbe, mivel több száz rossz játékot és jópár borzalmas filmet szenvedtél végig, tehát valamilyen módon bírod a rettenetes dolgokat, afféle képernyő-mazochistaként magam és a csudás stáb nevében szeretnélek megkérni hogy egy post erejéig népszerűsítenéd kicsiny filmparódiánkat? Végül is ez a legtrashebb magyar trashfilm, ebben biztos vagyok.
Minél jobban el szeretnénk terjeszteni a kiégést amit ez a művészeti kulagyöngyszem képvisel. Ja, igen és kíváncsi vagyok hogy végig bírod-e vergődni. :D

Címkék: random baromság

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr453183250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LifeisKillingme 2011.08.27. 11:32:10

Hatalmas köszönet az egész fantasztikus stáb, s maszkok nevében! Köszönjük!

mardelszky 2011.08.27. 14:33:36

tényleg hatalmas megtiszteltetés hogy kint lehetünk itt, ezer köszönet :D

sottonyai... 2011.08.27. 18:11:18

01:20 ennyit néztem de egy szót nem értettem :S
Am megsúgom ez ezerszer jobb mint a Szélcsend :D

penge96 2011.08.28. 00:10:06

Szerintem az ilyen csak simán baromság. Nem akarlak megbántani titeket, de inkább csináljatok valami értelmeset. Bár ha élveztétek, akkor az volt.

MrRogerRamone 2011.08.28. 12:46:40

moziba mikor adják? :D

mardelszky 2011.08.28. 23:17:30

@MrRogerRamone:

még tárgyalunk a Universallal és a Warnerrel, de hamarosan kiderül

krisk! · http://8chan.aa.am 2011.08.29. 09:36:47

@mardelszky: Alapítsatok saját stúdiót, a film előzetes felmérések szerint meg fogja dönteni az Avatar és a Csillagok Háborúja sorozat teljes bevételét.

mardelszky 2011.08.30. 02:48:57

@krisk!:
végül is.. :D az avatar korszakalkotóan látványos, a star wars korszakalkotóan kult.
mi pedig korszakalkotóan nagy szart alkottunk :D
süti beállítások módosítása