HTML

Blogolkodom, tehát vagyok

Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül E-mail címem: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Friss topikok

Címkék

Filmbarátok Podcast #90

 

Filmbarátok Podcast #90 (2016 Január) 82 perc

 

Beszélgetnek: Gergő, Zoly, Blacksheep, freddyD

 

Téma:

-5 éves a Filmbarátok Podcast

 

 

 

A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (75 MB) 82 perc

 

 

Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu

 

Facebook oldal

 

Csatolmányok:

 

Zoly IMDB profilja

 

 

IMDB lista az általunk kitárgyalt filmekről!

 

Címkék: filmbarátok podcast

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolkodom.blog.hu/api/trackback/id/tr238256794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico69 2016.01.10. 13:41:05

Lol...teljesen elképedtem, hogy ki a fene ergyázta Gergőt a Star Wars miatt. Én az első adástól bírom a srácot, de most jedi lovag lett a szememben.

Aztán rájöttem, hogy a you tube kommentekben lehetett a hiba...srácok, ne vicceljetek már. Én teljesen értettem OW Zoly-t miért tiltotta egy időben a yt kommenteket.

Gergőnek annyit, ha a you tube-on fikáznak, azt úgy fogd fel mint dicséretet.

Gratulálok a 90. adáshoz, várom a 100.-at.
Nekem ez a négyes jelenti a podcastet, nincs bajom a vendégjátékosokkal se, a Shirin nevű srácot kimondottan birom a sorozatos részekben, de akkor is.
Dancsó meg egyáltalán nem illett ide szvsz, Gergő magasan jobb a podcastben, én speciel szívesebben hallgatom.

Rico69 2016.01.10. 14:00:38

@Rico69:
A facebookon a srácnak 10/10-et adok a "teaser" poénjára :)
A wikipédiás letörlésetek már akkor is undoritó volt,
egy magyar előadó platinalemeze !!! 4000 eladott példány pop kategóriában.
A podcasteteknek csak a yt-os megnézési számai, megnéztem párat 12 ezer !!! körül vannak.

A platinalemeznél legtöbbször egy beszédhibás,IQ negativ énekel random szöveggenerált hülyeségeket, itt 4 intelligens fiatalember beszélget filmművészetről.
Mellesleg hármótok a saját yt csatornájával is nagyon népszerű.

Szóval ez a hungarikuszfikusz(?) aki összekeveri magát a Larousse szerkesztőivel, tehet egy szivességet...

Rico69 2016.01.10. 14:14:19

@Rico69:
Miről beszélsz Freddy ?
Én minden részt végighallgattam, nem az elsőnél csatlakoztam és úgy maradtam itt, hogy fogalmam nem volt arról, hogy te a Rossz pc-s srác vagy, de visszafelé is meghallgattam (pár adásról volt szó) és azóta, most nyáron-ősszel végighallgattam mégegyszer mindet, elejétől a végéig.

Pár podcastet hallgatok, titeket, a Space bart, a Nyilvános vetitést, a Tuneupradiót, fogom a Voxos srácokat valószinűleg és most végighallgattam mindent a SW filmről.

Magasan ezt a podcastet szeretem a legjobban, emiatt kezdtem követni az OW-t és Bsheepéket is.Szerintem aki rendszeresen hallgatja a podcastet, az visszafelé is meghallgatta az összes adást.

freddyD 2016.01.10. 16:24:46

@Tomlion: Már sajnos megelőztek

@Rico69: Itt tévedés van, a mi Youtube kommentárjainkat példaként lehetne mutatni, hogy létezik Youtube-on is értelmes eszmecsere.Legritkább esetben megy át övön aluli stílusba és ha még kritizálnak is,akkor is úgy, hogy abból akár lehet még tanulni is.

Ahogy mondtam, az egy nem kis értelmi szűrő, hogy valaki veszi a fáradságot, hogy meghallgasson egy 3-4 órás beszélgetést. Emiatt nem is lesz soha olyan a színvonal,mint egy átlag Pewdiepie videónál

Mr. Schreck 2016.01.10. 16:52:43

Úgy emlékszem hogy volt itt Predators filmbeszámoló, illetve valamelyik Steve McQueen film is szerepelt freddytől szólóban. Gondolom azok elvesztek már.
Az pedig utólag meglepett hogy olyan egyhangúlag lehúztátok a Valhallát. Mads Mikkelsennel és az atmoszférával nagyjából véget érnek az erényei, de nálam működött.

freddyD 2016.01.10. 17:03:27

@Mr. Schreck: Predators még a Filmbarátok előtti időkben indult, arról lehet, hogy még az Otherworld-nek készítettem videót. Steve McQueen filmről volt már többször szó, lehet a Nagy Szökésre emlékszel, azt Blacksheepékkel együtt beszéltük ki (A nagy szökés)

Pampalini13 2016.01.10. 21:14:51

Csak gratulálni tudok a tisztelt alkotóknak ehhez a szép kerek évfordulóhoz. Én elég nagy podcast fogyasztó lettem az utóbbi évekbe és ezt sok tekinteteben köszönhetem ennek a műsornak is, ugyanis ha jól csal az emlékezetem ez volt az első podcast aminek állandó hallgatója lettem.

Bevallom néha akarva akaratlanul is összehasonlítom a Puzsér féle Hét mesterlövészével a Filmbarátokat és szerintem objektíven nézve mind két műsor kifejezettem jó a maga nemében. Míg ők kicsit elszállt értelmiségi módon álltak a tárgyalt filmekhez, addig ti sokkal inkább egyszeri filmrajongóként nézitek az egyes mozikat.

Szóval nagyon örülök ennek a születésnapnak, mert már ötödik éve (mondjuk ha belegondolok technikailag lehet, hogy csak 3 vagy 4 éve) hallgatom a műsort, főzés, takarítás, vezetés séta, vagy akár edzés közben is.

Szóval csak így tovább, várom a 100. adást.

Ui.:Nem tudom Zoli szokta-e olvasni a kommenteket, mert ez a kérdés inkább hozzá menne, de az OW táborra lehet napi jegyet venni? Ez a filmbarátok program kifejezetten érdekelne.

gonzales777 2016.01.11. 00:01:24

Gratula az évfordulóhoz és még sok hasonló évforduló legyen! A 100.adást pedig kiváncsian várom!

Én egyébként elkezdtem másodszorra hallgatni a podcast-et legtöbbször meló közben. Komolyan jobb hangulatban megy a munka is ha szól közben a filmbarátok csevegés! :D
Fura volt egyébként újra hallgatni régebbi adásokat főleg Zoly miatt aki kezdetben eléggé odáig volt a képregény filmekért mára pedig szinte teljesen kiábrándult belőlük. Furcsa evolúciója volt zolynak! :D

Zoly-ról jut eszembe lesz az otherworld-nek Oscar közvetítése? Vagy idén ez elmarad?

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2016.01.17. 18:20:51

én is gratulálok az évfordulóhoz, nem semmi azért 5 év, és bár nem a kezdetektől hallgatlak titeket, mert később találtam rá erre az egészre, én minden podcastot végighallgattam - és ez FreddyD elmondása szerint máris bizonyítja, hogy nem beszólogatás miatt hallgatom, és ez így is van, ha beszólok azért van, mert idegesítenek a pontatlanságok, meg ha valaki felkészületlenül beszél egy filmről, akár alapszinten - szerintem másfél óra, három óra persze hogy hosszú, emiatt mindig otthon hallgatom miközben tevékenykedek (most pl. takarítom a szobámat, és csak egy sarokkal végeztem, úgyhogy megyek is át a következő podcastra :D)

következő öt évere kitartást és remélem a 100. podcast ami már nincs messze valami nagy ünneplés fogja megkoronázni
süti beállítások módosítása